Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cem Köksal & Joe Lynn Turner @ Coca Cola Soundwave 2006

• onstagerecords • 27 Mayıs 2006 00:00 • #618529
    EDİRNE 2006 KONSERİ
    Başarılı bir organizasyonu ücretsiz olarak üniversite gençliğine taşıdığı için Coca Cola'yı kutluyorum...Bizim gibi yaşı 30'larda olan rock severler için J.L.Turner'ın anlamı çok büyüktür ve inanlmaz bir şey aniden gerçekleşti Turner'i izleme şansını Edirne'de yakaladık.Rüya gibi bir şey.Coca Cola'ya ve Cem Köksal' a teşekkürler...Konsere dönersek...Turner'ın seslendiridiği klasikler sırasıyla, "I Surrender", "Spodlight Kid", Perfect Strangers", "Burn" ve "Smoke On Thr Water" oldu.Üstün bir performanstı, iyi bir ses düzeni vardı.Müthiş bir hatıra oldu.Umarım kayıtlar bir yerlerdeyayınlanır..
  • mithrandir85 • 29 Mayıs 2006 00:00 • #618530
    Okulumuzun şenliği itibariyle kendilerini dinlemiş bulundum,cok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiii.Rooooock!!!Joe Amca'mın göbeği we göğüsleri cıkmasına rağmen sahne performansı harika we sesi kadife gibimdi;mihrap yerindeydi yani:))Bir de Galatasaray birinci olmasaydı:(((Takım tuttuğumdan değil,tüm krolar el birliğiyle güzelim konserin içine ettiler sloganlarla...Ebe kardeşim gidin maç izleyin o zaman.Bir üzüntümde atılan o güzelim yüzükleri tutamamış olmamdı:(((Herhalde mini minik Bursa'nın gördüğü görebileceği tek rock konseriydi.Gözünü sewdiğim İstanbul...Ama ordada anam we kuralları var:))))))))
  • berkgitarist • 19 Mart 2007 00:00 • #618531
    Türkiye için bir ilk!!!
    Ama daha iyi bir albüm olabilirdi. Albümü aldım baştan sona dinledim fakat ne deep purple tadı neden cem köksal tadı vardı, Sanki bir sokak gurubu konser vermiş onların kaydı gibiydi.
    Ben cem köksalın şarkılarının Nota / tablaturelerini yazıyorum (http:\\berkgitarist.googlepages.com/gitartab ) Fakat bu albümde bir dinleyici olarak hiç keyif almadım, Bir solo gitartistten beklenen kayda değer hiç bir solo, Hiçbir renk yok ayrıca deep purple parçalarının seslendirilişlerinde Tad yok ölü çalıyolar J.L turner Bahsedildiği kadar büyük performans sergilemiyo, hatta cem köksalın bile önüne geçmiş durumda, ama müzik adına solistlik adına hiçbirşeyi ve katkısı yok Murak ilkanın M si bile olamaz bence. İntroda sadece farklı bir giriş yapılmış Symphony-x Kopyası değil bu sefer :)
    Uzun lafın kısası para veripte alınacak bir albüm değil, evet türkiyede bir ilk ama Bu şarkıları seslendirmişler/Çalmaya çalışmışlar sadece, Albümün ortalarındaki bir şarkıyı dinleyen biri deep purple çalıyo sanmaz cem köksal çalıyo hiç sanmaz, Böyle enkaz konser albümleri değil daha güzel şeyler bekliyoruz senden cem köksal. Bir malmsteen şarkısı dinlediğimizde malmsteen in varlığı şarkının heryerinde hissediliyor. Senin albümündede bu tadı almak istiyoruz, Türkiye adına bu tarz çalışmalarını bekliyor başarılarının devamını diliyorum
    Sevgi ve saygılarımla Berk KÖKSAL.
  • alpaysalt • 20 Mart 2007 00:00 • #618532
    Sevgili Berk Köksal........
    ( Not: Kendisinin Cem Köksal ile hiçbir akrabalığı yoktur.)

Normalde gülüp geçerdim bu yazıya ama siteni ziyaret ettikten sonra bu yazıyı yazmam gerektiğini düşündüm...
    (Not: Rock'n Roll'un nasıl yapılacağını abilerine öğreten kardeşimizin sitesini yan pencerede açık tutarak bu yazıyı okursanız daha lezzetli olur.)
    Sahneye çıkıp 35.000 kişi önünde konser vermek biraz zor bir iştir,(..tabii sen bulaşık yıkarken,nargile içerken,bilardo oynayıp klasik gitarını evinde tıngırdatırken biz biraz daha zor işlerle uğraşıyorduk).
    Albümü dinleyip hayal kırıklığına uğramışsın belli ,ama bu gruptan Deep Purple olmasını mı bekliyordun?Herhalde adamların parçalarını onlardan iyi çalacak halimiz yok değil mi? (Gerçi Joe pek öyle düşünmüyor, ama boşver adam zaten pek de iyi bir solist değil...dvd'yi alıp seyretmeye katlanabilirsen orda bir iki laf gevelemiş de o aklıma geldi .....neyse boşver)
    Ne diyordum....hah...bak biz : Çağatay,Gür abin (Akad),( hatta arada Cem ve Koray da bize katılır) ve ben her perşembe Kadıköy Shaft Club'de kaptırıyoruz...öyle kucakta klasik gitarla bu işler olmaz...sen de gel bir akşam göster bize ne yaptığını,çalalım beraber...eksiklerimizi giderelim mütalaa edelim....
    Rock'n Roll bilgisayar klavyesinde değil sahnede...sen de bir tadına bak....sonra o değerli yorumlarını herkes okusun diye yapıştır bu panoya....
    "Almaya değmez" dediğin albümdeki bir parçayı sahnede çalabilirsen bu yazdıklarımı yutup tenzih yazısı yazacağım....ama bir çalamazsan yandın........
    Başkasından birşeyler beklemeden önce aynaya bakıp yüzleşelim arkadaşlar.......laflar ucuzdur....yapılan işler değerlidir....hiçbirşey yapmadan yorum yapmak herşeyden önce ayıptır ve saygısızlıktır.

bundan sonra her -haksız- negatif yazıya karşı yazı yazacağım...alttan ala ala çoluk çoğun maskarası olduk...helal olsun akıttığımız terler sana ey memleketim...

sokak grubunun davulcusu - ALPAY ŞALT
  • leofender • 6 Nisan 2007 00:00 • #618533
    Merhaba,

Oncelikle Sayin Alpay Salt'i saygiyla selamliyorum.

Cem Köksal & Joe Lynn Turner LIVE DVD yi aldim 2 gun boyunca tum roportajlarina kadar izledim.Gercekten cok guzel bir calisma ortaya konulmus.Konserden special features ina kadar hersey 4-4 luk.

Acikcasi berk koksal isimli sitesi oldukca basarili,kendisi oldukca karizmatik otesi,klasik gitarla pozlari da sahane olan arkadasimiz saygi sinirini asmis adeta palavrayla dolu kafadan uydurma tecrubesizligi,bilgisizligi,saygisizligi ve de ne yazikki safliginin verdigi o gazla bilip bilmeden bir suru sey yazmis.

Alpay Salt'in verdigi cevapla ben olsam sahsen yerin dibine gecerdim.Umarim o arkadas da yerin bayagi bir dibine girmistir.Sahsen bir daha login bile olamazdim garaj.a:)

Yazmak istemezdim soylenecek en oturakli seyleri Sayin Salt soylemis zaten.

Cem Koksal feat. Joe Lynn Turner LIVE DVD albumunu tum arkadaslara hararetle tavsiye ediyorum.

Saygilar sevgiler.