Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

The Girls Party 2 @ Studio Live - Taksim - İstanbul

• VoLKaN16 • 16 Nisan 2006 00:00 • #618831
    bole bir partiye daha once katılan var mı nasıl bır ortam olmus cok merak edıyorum..ılan harbıden "hadı saplar buraya" kampanya gibi:)kız arkadasımızla gıdebılecegımız bır ortam saglanıyor mu ıcerde??
  • kare-te • 17 Nisan 2006 00:00 • #618832
    dıp tıs demiyelim biz ona , yoksa rock sound mu desek ? :)
    ilginç yorumlar var gerçekten.

Arkadaşlar bir açıklama yapmak gerekirse,
    "The Girls Party 2" yani ismin bu olmasının sebebi sahne alcak grupların bayanlardan kurulu olmasıydı,

Tamamen ücretsiz girişin olduğu bi ortamda erkeklerin çok olması ve alakasız tiplerin içirde olması rahatsız edici olaiblirdi ve bizde biraz filtreleme yapmak amacı ile erkeklerden 10ytl gibi bir bilet ücreti alınmasına karar verdik(bu 10ytl bu tarz insanların gelmesini kesicekmi derseniz kapıda bir filtreleme durumu daha söz konusu olabilir), yani ne feministlik, ne ayrımcılıktır, bu herkesi düşünen bir sistem bence !!
    14 Nisan 2006 Cuma | Yazan: REthink

yukarda 15 yazıyo birde sen erkeksin :D
  • kare-te • 17 Nisan 2006 00:00 • #618833
    "bayan" ne yahu?

yok, başka bir kültürde böyle birşey olabileceğini düşünemiyorum. sen git "kadın" kimliği çerçevesinde bir parti düzenle, daha sonra "erkek"in karşılığı olarak "bayan"ı kullan. yok yok, bu başka bir gezegen olsun, benim yaşadığım dünya değil.

garip, ne diyeyim. akıl, fikir, bilinç(özellikle cinsiyet bilinci)
    15 Nisan 2006 Cumartesi | Yazan: ner

erkeğede beyefedi dersek olur .)
  • ramtha • 17 Nisan 2006 00:00 • #618834
    kırmızı isimli grubu daha önce duyan var mı?merak edilmektedir..
  • Rock_forever • 17 Nisan 2006 00:00 • #618835
    ne demek bayanlara beleş yaww..........
    ben böyle şey görmedim...hatta ne gördüm ne de duydum bea.. !
  • NURCİ • 17 Nisan 2006 00:00 • #618836
    komik ola ne süper düşünülmüş bi fikir de bi konuyu atlamışlar.tüm erkeklerin kadınları birer potansiyel sex aracı olarak gördüklerini atlamışlar.Türk erkekleri işte ve klasik türk kadınları...burası türküye ve yıllarda geçse böyle kalmakta değişmeyecek.olsun ben ülkemi seviyorum(ne alaka anlamadım dip not söylemek istedim
  • kare-te • 18 Nisan 2006 00:00 • #618837
    komik ola ne süper düşünülmüş bi fikir de bi konuyu atlamışlar.tüm erkeklerin kadınları birer potansiyel sex aracı olarak gördüklerini atlamışlar.Türk erkekleri işte ve klasik türk kadınları...burası türküye ve yıllarda geçse böyle kalmakta değişmeyecek.olsun ben ülkemi seviyorum(ne alaka anlamadım dip not söylemek istedim
    17 Nisan 2006 Pazartesi | Yazan: NURCİ

yauv ne sex aracı aklı fikri sexde olan sizsiniz sen daha bi komiksin hey allam ya
  • blackslayer • 18 Nisan 2006 00:00 • #618839
    arkadaşlar bence bu erkeklere göre hazırlanmış bişey. kadınlara ücretsiz oldugu halde bence erkekler daha fazla olcak :) kız partisiymiş yapacaksan madem kadınlık feministmini tatmin edicen erkekleri hiç alma dimi ticari amaçlı bişey tebrik ederim!!!
  • REthink • 18 Nisan 2006 00:00 • #618840
    arkadaşlar hala anlamıyorsunuz dimi partynin isminin girls party olmasının altında yatan gerçeğin bayan müzisyenlerin ağırlıklı olcağı bir gece için olduğunu!!!
  • isom14 • 18 Nisan 2006 00:00 • #618841
    abaza gencliğe gün dogdu valla valla . rethinkcim anliyoruz seni