-
beklemeye bekliyoruz ama yapılan yorumlara göre pek hoş bi albüm oluyor sanki :(:(:(
-
muse çok değişmiş canım çoooookk....
-
super massive black hole'u dinledim cok kötü yaaa..hiç muse'dan bekledigim gibi değil..cok böyle amerikayii bisey olmus..bu nasıl bi tanımdır yahu:) kötü yaaa..umarım digerleri böyle degildir..
Bende şarkıyı
çok begendim müzik çok hoşuma gitti.Farklı bir albüme benziyor...
-
muse un yapacağı hiçbir işin kötü olacağına inanmıyorum ama dinlemediğim için hiçbiryorum yapamayacağım:O
-
elektronik veya direk pop müziğe kayacaklarından korkuyordum, korktuğum başıma geldi sanırım. umarım albümün gerisi böyle olmaz, yoksa elveda muse...
-
Muse muse muse muse muse muse
söylemiş miydim muse bir numara.........
ben aşığım bunlara yaaaa :.(
-
ya supermassive black hole u dinledim şok oldum sanki britney şarkısı dinliomuşum gibi geldi ayrıca starlight ve Knights Of Cydonia yı da dinledim canlı versionlarını pek hoşuma gitti diyemem..bence bi absolution albümü olamaz..ama yine de muse denilince bi durmak lazım..
-
umarim diger albumlerinden daha iyi bir is cikarmisir. yoksa odamdaki posterini cikarmak zorunda kalmak istemiyorum. neyse muscle musem gibi dehset bi parca onlara hayat boyu yeter.absolution de unutmamak lazim.buna da bakacagiz yorumlar korkutsa da.
-
dünyanın bence rock müziğin en iyi vocal-gitar ı "mathews" ın, gene bu albümde farklı armoni tekniği ve gene yarım seslerle müthiş şarkılardan kurulu bir albüm çıkardığına eminim.
-
bence de cok farklı bir album olacaga benziyor.. yeni single ı dinleyince anladım ki muse da iyice electronica ya kayıyor.. kaybediyoruz...