Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nurkan Renda Gitar Semineri @ MMA Konser Salonu - Elmadağ - İstanbul

• basil hallward • 28 Temmuz 2006 00:00 • #621729
    barllos;

canım kardeşim, hayata bu kadar kötümser bakma bence, yazıktır, "life is not fair" t-shirt'lü küçük emrah modlarına girmek anlamsız zira.

Hani o kadar referans düşkünüysen, git bi sertab konserine, git Nurkan Renda'nın yanına "ben garaj'daki Barrlos'um" de, al yanına bi kutu mendil, karış seyircilerin arasına, çıkar tadını, di mi? Kendine yeni bi ben lazım.

Şimdi Nil Karaibrahimgil'in müziğini anlamaktan dem vurmayı burada saygı değer garaj.org seyircilerine/ziyaretçilerine anlatmak boşuna, yoksa einstein da boş adam değildi, güzel kızları tavlamak için "bir önyargıyı kırmak, atomun çekirdeğini parçalamaktan daha zor" demedi, çapkın adammış öte yandan..

Türkiye'de stüdyo müzisyenliği sıfatına bi ilgi, bilgi sahipliği yok anlaşılan, neyse işte, bok atmak biyere getirmiyo insanı, eksiksiz dünyada yaşamış her insandan birşeyler öğrenebilir insan evladı. Deneyin şansınızı.

ps: Mendil isteyenler mümkünse "Kutlu" diye seslensin, ihtyaç olur diye bir kutu mendil getiricem.
  • barrios • 28 Temmuz 2006 00:00 • #621730
    basil, ben referans düşkünü değilim, bu zatı muhteremin becerilerinden de şüphem yok..senin anlamadığın şey, böyle insanların nil karaibrahimgil gibilere çalmasının kabul edilmez olması.. bu benim değer yargılarıma göre tabi, isteyen istediğini yapsın, ama ben de eleştirme hakkımı saklı tutuyorum.. bok falan da atmıyorum.. bu adam nil karaibrahimgilin gitarcıusı mı ? evet.. NOKTA.. bu arada, senin canın kardeşin falan olmam da mantıken imkansız, senin yaşın kadar zamandır gitar çalıyorum.. Türkiyede çalarken beni ağlatacak adam da (ne yazık ki) görmedim.. güle güle..
  • BuddyHoly • 28 Temmuz 2006 00:00 • #621731
    kutlu lan 1 kutu yeter mi? selpakta tanidik var istersen soyle...
  • Holy_Bastard • 29 Temmuz 2006 00:00 • #621732
    -------------------------------

basil, ben referans düşkünü değilim, bu zatı muhteremin becerilerinden de şüphem yok..senin anlamadığın şey, böyle insanların nil karaibrahimgil gibilere çalmasının kabul edilmez olması.. bu benim değer yargılarıma göre tabi, isteyen istediğini yapsın, ama ben de eleştirme hakkımı saklı tutuyorum.. bok falan da atmıyorum.. bu adam nil karaibrahimgilin gitarcıusı mı ? evet.. NOKTA.. bu arada, senin canın kardeşin falan olmam da mantıken imkansız, senin yaşın kadar zamandır gitar çalıyorum.. Türkiyede çalarken beni ağlatacak adam da (ne yazık ki) görmedim.. güle güle..

-------------------------------

Saygısız ve bir dediği bir dediğini tutmayan bir insansın... Söylediklerini ciddiye alanlar yoktur umarım... Ayrıca herkesten bir şeyler öğrenebilirsiniz , gidip izlemekte fayda var diyorum...
  • barrios • 30 Temmuz 2006 00:00 • #621733
    beni ciiddiye almayın bence de..bilkent gitar bölümünden mezun olup nil karaibrahimgile çalanları alın ciddiye..yolunuz açık olsun..
  • TUAREG_75 • 30 Temmuz 2006 00:00 • #621734
    değerli arkadaşım tolga: senin nedemek istedigini cok iyi anlıyorum ve hakta veriyorum.şöyle bir durum var adam para amaçlı yapıyor nede olsa.sonuçta ruh ölüyor kesinlikle.şuana kadar benide türkiyede ağlatan olmadı.serdar öztop,akın eldes,metin türkcan vbg... ünlü gitaristler var.söyle bir performanslarına baktığım zaman, bende pek birsey göremiyorum adamlarda.eskiden yuhu diye bir grup vardı.bizim dönemlerde belki bilirsin.gitaristi cidden iyidi.ama ne oldular sonra bilemiyorum.oldukça duygu yüklü calardı.groove ve feeling açısından dışardaki müzisyenlerle kıyaslanabilir kalitede biriydi.troy stetinanın öğrencisi oldugu söylenirdi.
  • TUAREG_75 • 30 Temmuz 2006 00:00 • #621735
    bu arada senin sanırım studyo 24 sitesinde korsakov'un arı sonatı eserini yorumladığını dinlemistim.oldukça basarılıydı.
  • groove • 30 Temmuz 2006 00:00 • #621736
    Türkiye hep böyle değil mi. birileri bişiler yapar diğerleri de konuşur "20 yıldır tarlam var benim" diye. bişi ekmeden biçmeden satmadan, uğraşmadan. Keşke herkes bu adam gibi böyle seminerler verse oturup anlatsa millete ne nedir ne değildir diye.
    istediğimiz herkes istediğimiz birilerinin gitasrsiti olamıyo. ben çok isterdim alex scolnick metallica da çalsın die. Nurkan Renda da nil ile çalıyo şimdi oturup niye ağlayayım. Ben daha beter durumlarda da çaldım. Benden çok daha beter durumlarda olanlardan acaip şeyler öğrendim. Ya da neden bu kadar önemseniyo? siz beni ciddiye almayın onu alın ne demek... nedirki şimdi bu? yaparsın albümü canavar gibi, bi ismin olur sektörün içinde gerçekten yer edinmek için didinirsin bi gün seni de ciddiye alırlar. (buysa durum) yoksa her laf afaki oluyo. umarım hakettiğin ilgiyi ve değeri görürsün, ama bu şekilde zor. Birini beğenmeyebilirsin. Ama gelip de herkesin okuduğu bir yerde "onun bunun gitaristi" demeye getirip aşağılamaya çalışmak hoş bir durum değil. Vermesin mi seminer masterını yapmış o kadar sene emek vermiş doktoraya uğraşıyo. Adı "Steve Vai" değil diye vermesin mi. Karınca kararınca varsa bildiği bir şeyler paylaşır. İyi bir insan olduğu da söylenir. Herkes kendi işine müziğine baksın. Üretin tebrik edelim gurur duyalım.
  • CommandeR • 30 Temmuz 2006 00:00 • #621737
    Bu ülkenin insanların da bir sorun var. Bu kadar birbirine kompleks duyan birbirine çelme takan bir dünya ulusu varmıdır. Bu nasıl bir gençlik nasıl müzisyenlik..lanet olsun.
  • basil hallward • 30 Temmuz 2006 00:00 • #621738
    "beni ciiddiye almayın bence de..bilkent gitar bölümünden mezun olup nil karaibrahimgile çalanları alın ciddiye..yolunuz açık olsun.. " sen bu kafayla ancak milletin önünü keser, başkalarına zehir saçar, köstek olursun, takmışınız nil'e, nil'in xl şarkısını açın dinleiyn, ama bi yandan o at gözlükleriniz de çıkarın, hanginiz o düzenlemeyi yapabilir allah aşkına çıldırtmayın adamı burda? Pelin şarkısını bi dinleyin, öyle funk, eğlenceli bi şarkıyı kim yaptı bu kalitede daha önce? rüzgarı dinleyin, babama nolmuşu dinleyin, gelin konserde uzay'ı dinleyin, yok beni ağlatan yok çıkmadı filan, 10 dk sürmez.. yazık ya, ne diyim, bu adam demir demirkan'la da çaldı, sertab erener'le de çaldı, kalktı insanlara birşey öğretmenin derdi içinde seminer veriyo, bu adam niye yamaha endorser'ı sizce nil'in gözleri çok güzel, taş gibi kız diye mi? yamaha'dakilere kek mi yapmış napmış? Allah aşkına, mantıksız konuşmayın, insanları da yapacakları işten usandırmayın..