-
umarız bu konserin dvd si veya bir albüm olarak kaydı çıkar...
-
yakın bi zamanda konser kayıtlarını albüm olarak çıkaracak şebnem ya merak etmeyin.dört gözle bekliyorum bende :) eminim mükemmel ötesi olacaktır her şebnem konseri gibi:D
-
bu bilet fiyatlarında ilk rakamdan sonra virgül (,) atmayı unutmuşlar bence şakacılar:)
40ytl'ye W.A.S.P. izlicektik yahu daha geçenlerde iptal olmasaydı...nedir bu fiyatlar?112 nedir hele?o bileti alana şebnem ferahla 1haftalık kanarya adaları tatili mi vercekler?
-
çok ilginç bişi olucağı kesin
bi dvd nin vakti geldi ama bu konser o konser olmamalı..
-
aklıma metallicanın senfoniyle yaptığı konser geldi nothing else mattersi söylerken şarkı bitimin de james amca kimseye çaktırmadan oturduğu yerden kalkıp gitti kirk amca hala çalıyodu terbiyesizce geldi:)) şebnem abla şarkısı bitince çaktırmadan kalkıcak mı metin bey gitaristti noldu buna yaa nereye gitti hem ben niye çalıyorum banane yaa diyecek mi mrk ediyorum...
-
Pahalı ama ben bunu kaçırmam.. Konser performansı zaten iyi..Şimdi bi de senfoni oldumu tadından yenmez
-
gitmezsem şerefsizim.
-
bencede dvd çok çok iyi olur...
-
keşke sertap erenerde bu organizasyonda olsaydı süpeeer olurdu....
-
senfoni denince aklıma hep Metallica'nın 99'da senfoni orkestrasıyla verdiği konser geliyor, onun kadar mükemmelini yapabilecek olan var mı acaba?