-
muhtesem bi konserdi.. senfoniden biri olarak sunu diyebilirim, o kadar insana caldım, bu kadar guzel bi performans gormedim.. ne provalarda, nede sahnede.. gelmeyenler cok sey kacırdı bence.. :)
-
bencede cok güzel bi konser olcaktır!!ve oldu ama ben gidemedim!!arkadasım arayıp bütün konseri dinlettii:((cok güzeldi yaaa:(
-
valla arkadaşım güzel bi konser değildi açıkçası...
-
olağanüstüydü...
-
hatta konserin sonlarına doğru arkadaşlarla bi karar aldık e konser sonrası hiç yorum yapmadık...
çünkü yorum yapılamayacak kadar harika bi konserdi...
-
Demekki ülkemizde yerel sanatçılarımızdan böyle konserler görmek de nasip olacakmış..Müzik nasıl yapılır hatırladım..Ve de çok sevindim Türkiye'den de böyle şeyler çıkabildiği için..
-
Çok güzel bir konserdi. valla iyi ki gitmişim. Helal olsun Şebo'ya. Performansı süperdi...
-
gidemediiiiiiiiim :'(
-
Derim ki ben, nacizane bir Sebnem Ferah tarafindan yapilan muzigi seven kisi olarak; ISTE BUDUR!!!
Insanin kulaginin pasinin silinmesi, keyfinin arsialaya ermesi, ertesi gunun is gunu olmasindan dahi hosnutsuzluk hissetmemesi..
Sebnem'in konser albumu yapmasina iliskin fikrim, istegim, arzum bu konser sayesinde bir kez daha pekisti.. Ne denilebilir ki;
HEPINIZIN ELLERINE, YUREKLERINE, SES TELLERINE SAGLIK!!!
-
çok çok çok güzeldi.