Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

White Lion @ İstanbul - Ankara - Eskişehir - İzmir - Antalya

• _jackdaniels_ • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622101
    rezil ettin şarkıyı be yuhh...
  • bebeko • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622102
    Haberi duyunca sevincimden kudurdum. Israrla Aralığı çekmekteyim. Geç keşfettiğim ama son 1 yıldır da nası bilmiyodum dermişcesine deli gibi dinlediğim White lion geliyo. Mike Tramp yorumuyla Broken Heart ve Cry For Freedom dinleyecem ya, gözüm açık gitmez.Kadronun orjinal olmaması üzücü tabi ama bahsedildiği üzere gitarist artık müzik yapmıyor.Bu duruma kızmaktan ziyade bu zevkten mahrum etmediği için vokale teşekkür etmek lazım :)
  • Synthesizercı • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622103
    Üff.. Geyik yaptık bea ;) Atlamasaydınız da iki dakka; geliştirseydiniz muhabeti :) Wendy Pilcırnk Ray'dan iyi malzeme çıkardı :D Küçükken hep uydururduk şarkıları böyle. Ama harbi bitek o şarkılarını biliyorum. Ancak başucu şarkılarımdandır, vazgeçilmezimdir. Grubun diğer şarkıları nasıl? Gidilesi bi konser midir? Bi de bunların menşei tam olarak ne? Çok anti-capitalist ve anti-amerikan kokuyor. Şarkın biyerinde baya baya "başkanlar gider ve savaşlar biter" gibi bir ibare var.
  • Grand_Cheroke • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622104
    When the children cry :'( oradayım abiler-ablalar babam emekli ekonomik durumum kötü ben deseniz ortalama bir barda 70lik birayı tek dikişte içmek dışında pek bir özelliği olmayan bir ritm gitarist : ( bi fon açalım bana :'( "WHEN THE CHİLDREN CRY" (bazı arkadaşlar ismini bile telaffuz edememiş umarım konserde yakınımda olmazlar:D:D:D)
  • Grand_Cheroke • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622105
    l.a. guns da, sebastian bach da, guns da, whitesnake da orji kadrolarıyla gelmediler,,ayrıca lynn turner, glen hughes, msg de öyle ve daha niceleri...ama hepsinde de gördük ki gelen adamlar da müthişti..ama tabi kim istemez vito'yu, snake sabo'yu, vanderberg'i ve daha nice efsane ismi görmeyi..ama olmuyor işte artık bu müzik tüm dünyada sadece bizim gibi bu müziğe gönülden bağlı sayılı insanlar tarafından dinleniyor ve öyle de olacak..ama tabi ki buna ve de hepsine ölümüne gideceğiz..sonsuza kadar 80's.. ateşi ölmeyecek...
    9 Ağustos 2006 Çarşamba | Yazan: longliveglam

harikasın senin yorumunu geç okumuşum biraz:D ağzına, yüreğine sağlık hocam ; )
    +1
  • Synthesizercı • 13 Ağustos 2006 00:00 • #622106
    Bak kızılderili arkadaşımda atladı :P
  • Synthesizercı • 13 Ağustos 2006 00:00 • #622107
    80'ler ateşi ölmesin diyenleri canı gönülden ben de 81 doğumlu biri olarak destekliyorum. Sırf müzikal anlamda değil, vadkalı deri montu, "diskotek"lerdeki aynalı topu, benim nickime koyarken feyiz aldığım synthesizer'ı, rubik küpü, yoyosu, eski kasa 316'sı, havlu çorapları ve Kara Şimşeğiyle.. Herşeyiyle 80'lerdi onlar. Pet Shop Boys, Alphaville, Modern Talking, Gazebo, A-ha, Dire Straits, Madonna, Depeche Mode, Euritmics, Iron Maiden, Erasure, Opus ve BoneyM.. şöyle zihnimi sirkelediğimde 80'lerden dökülen isimlerin sadece birkaçı. Bundan sonra gelecek hangi dekad bize bu güzellikleri yaşatacak sorarım!!!
  • Soundcheck • 13 Ağustos 2006 00:00 • #622108
    hiçbir zaman o dönem geri gelmeyecek tekrar yaşatamıyor hiçbir şey sadece bir kaç konser eski klipler konser görüntülerini seyredip avunuyoruz o soundda o tatda o atmosfer yaşanamaz artık white lion,europe,def leppard,iron maiden,queensryche,helloween,wasp,overkill,manowar bir çoğu hala faal ama eskisi gibi değil sadece bir kaç yeni grup bile çıksa o sounda ve tavra yakın yeter en azından güncelliğini kaybetse de tamamen öldü denmesini engeller....lady of the valley vito bratta da olsaydı manowardan sonra ikinci büyük olay olurdu benim için......
  • gainandpain • 14 Ağustos 2006 00:00 • #622109
    DİKKAt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaslar ben en büyük white lion fan larından biriyim üzücü bir haberi sizlere vermek isterim bilindigi üzere mike tramp disinda orjinal kadrodan kimsecikler kalmadı..white lion adi da degisti Mike tramp 's white lion oldu sadece bu olsa.....izledigim konser görüntüsünde mike tramp tanınmayacak bir sac stili ve yeni nesil amerikan tarzı bir grupla karşımızda..İŞTE BUNA DİKKAT!!!!!!!!!!

vokal melodileri ve sololarda degişiklikler var.sololar alakasız ...
    daha da sizi üzmek istemem ama hayal kırıklıgı olacagı kesin bu 80 ler asıklarını daha da üzebilecek bir konser....
  • barrios • 15 Ağustos 2006 00:00 • #622110
    e o zaman bu konseri boykot etmek yakışır garajın 80ler tayfasına..:D (neredeyse) orijinal kadrosuyla Winger geleceğine göre ben de paramı ona saklarım açıkçası..