Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cem Köksal Müzik Atölyesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Cem Köksal Müzik Atölyesi
  • out of order • 10 Ekim 2006 00:00 • #623131
    ücret belirtilmemiş..
    bu kadar insan bu kadar organizasyon hayrına olmıcana göre ne kadardır ki acaba?
  • System666 • 10 Ekim 2006 00:00 • #623132
    Ücret ne kadar hakkatten?

Enstrüman içinde belli bir birikime sahip olmak gerekiyor mu ders almak için??

DaRKNeSS
  • rashid • 10 Ekim 2006 00:00 • #623133
    "Başvuru ve ayrıntılı bilgi için: [email protected]" yazmış ya adamlar
  • pehlivan • 10 Ekim 2006 00:00 • #623134
    ben de yeni klasik gitar aldım, yazılmak isterim bu kursa..
  • barrios • 10 Ekim 2006 00:00 • #623135
    Ben de Cem Köksal için sağ el tekniği ve sağ-sol senkronizasyonu konulu bir kurs açmak istiyorum.. Ciddiyim.. O listedeki diğer müzisyenler için hiç bir yorumum yok, ama Cem Köksal'ın önce kendisinin müzikal cümleler, fikirler oturtmayı ve özgün çalabilmeyi öğrenmesi gerekiyor bence..Malmsteen videosu alan adam hiç olmazsa üstadından öğrenir.. Ve umarım bu ilana Köksal'ın yeterliliği konusunda eleştiri getiren tek gitarcı da ben olmam..Doğruyu söyleyip dokuz köyden kovulmaktan gına geldi..
  • aceofspades • 10 Ekim 2006 00:00 • #623136
    Bende malmsteen in young guitar dvdsi var isteyene onu veriyim kaynagindan ogrenin.Hem dunyanin parasi cebinizde kalir.
  • Vangelis • 10 Ekim 2006 00:00 • #623137
    Öncelikle herkes sınırları bilmeli ve kendi kapasitesi kadar konuşmalı.Siz virtüöz müsünüz arkadaşım?Bu ne ahkâmlar?

Ayrıca eğer siz, ne kadar kaliteli olursa olsun bir DVD ile birebir yüzyüze öğrenmeyi aynı kefeye koyuyorsanız size hiçbirşey demiyorum...

Herkes her haltı biliyor ya - sanki orda öğretilen herşeyi mükemmel biliyorsunuz - konuşuyor ileri geri...

Ayrıca Cem Köksal'ı sevmeyebilirsiniz, ama bu ona .ok atmanızı gerektirmez.Saygısızlığın alemi yok, eğer saygısızlık yapacaksanız illa, kendi bulunduğunuz yere göre konuşun...
  • nue • 10 Ekim 2006 00:00 • #623138
    garaj kullanıcılarının yarısından fazlası bir şeylere .ok atmayı çok sevdiği için yazılan yorumlar şaşırtmamıştır beni.. yeni başlayacaklar ve müzik meraklıları için daha şahane bir fırsat olmazdı heralde..
  • barrios • 10 Ekim 2006 00:00 • #623139
    Vangelis, burda saygısızlık veya hakaret yok.. Aslına bakarsan senin kullandığın üslup ve sözcükler çok daha kabaca seçilmiş..Rica ediyorum, birisi benim yazdıklarıma cevap verecekse, değindim konularda benim söylediklerimin tersini gösterecek somut bir şeyler yazarak cevap versin, yani benim bahsettiğim detayları anlayan kişiler yazsın bana eleştirileri.. Ne söylediğim ortada, Köksal'ın tekniğini de, yaratcılığını da yetersiz buluyorum, oysa kendisi virtüöz gitarcı vs..olarak lanse ediliyor..Özellikle tekniğini neden yetersiz bulduğumu da detaylarıyla açıkça belirttim.. Lütfen Cem Köksal'ın en azından bir şeyler yapıyor olmasını tek başına takdir edilmesi gereken bir öğe ve başarı olarak görümüyorsam siz de buna saygı duyun.. albüm çıkartmak, tanıtım vs..aslında önce para işidir, yetenek ve yaratıcılık işi değil (ne yazık ki).....Ben duyduğumu (yani albümündeki çalışından edindiğim izlenimi ) söylüyorum..iyi bir şey duyuyor olduğum zaman takdir etmeyi de bilirim..Ortada yanlış bir şeyler olduğunu düşünüyorsak da eleştireceğiz elbet..her eleştiri çamur atmak değildir, bu ezbere lafları da bir kenara bırakalım artık..AYrıca ben de gitar dersi veriyorum ve Köksal'ın kime ne kazandıracağını da merak ediyorum doğrusu..
  • baronsamedi • 10 Ekim 2006 00:00 • #623140
    Murat İlkan'ı Batur Yurtsever'i ve Haluk Polat'ı tanırım. Hepsi kendi alanlarında çok başarılı insanlardır.. Özellikle Haluk Polat'tan insanların öğreneceği çok şey var bence.. Bass gitar öğrenmek isteyenlerin vay haline.. Bilgi Üniversitesi'nde bir sene boyunca bizi haşlayan aynı zamanda müzikal olarakta adam olmamızı sağlayan biri ile çalışacaklar.. Murat İlkan'ın nasıl bir müzisyen olduğunu sanırım anlatmaya gerek yok.. Ama Cem Köksal konusunda barriosa bende katılıyorum.. Yine de insanların deneyip görmelerinde bir sakınca yok bence..