Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cem Köksal Müzik Atölyesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Cem Köksal Müzik Atölyesi
  • System666 • 11 Ekim 2006 00:00 • #623151
    60 Lira haftalık ders ücreti.

Tek ders ücreti ise 20 Lira

DaRKNeSS
  • PeshTeMAL • 12 Ekim 2006 00:00 • #623153
    para arkadaşım, para...
    paranın gözü kör olsun...
  • elektromanyak • 12 Ekim 2006 00:00 • #623155
    kardeşim diyelim ki cem köksal malmsteen kopyası;) Bence de olabilir ama burada haberin içeriğine bakmak lazım! Sen oraya teknik açıdan ensturmanınla ilgili bişeyler öğrenmeye gidiyorsun, sen oraya malmsteen olmaya gitmiyorsun ki;) Burada Cem Köksal lafını duyunca saçmalayan arkadaşlar gerçekten gereksiz konuşuyorlar...
    Ayrıca zaman ve para konuları olmasa gitmek isterdim...
  • rashid • 12 Ekim 2006 00:00 • #623158
    Pardon hold-mine abi dikkat ederim, bi daha olmaz...

Bu arada başvuru yapanlara bir form yollanıyor onu doldurup başvuru yapabilir ilgilenenler. Sıfırdan başlayabilirmiş isteyen.
  • thewanted • 12 Ekim 2006 00:00 • #623160
    Bence Cem Köksal Türkiye şartlarına göre gayet temiz iş çıkarmış.İyilik kavramı görecilidir.Ama sonuçta bir yapıt çıkmış ve bence gayet başarılı.Sağ ve sol el kontrollleri, 180 metronomdan sonra çalması zorlaşır. (örneğin picking kavramında).Melodi olrak malmsteen havası var.sonuçta etkilenme ve esinlenme olacaktır.kıyaslama olayına gelince.buna karşıyım.Belli albüm için uğraşılmış.saygı duymak lazım.Cem Köksal daha yolun başında.1976 doğumlu olan Cem Köksal bence yabana atılmamalı ve ağır eleştirilere maruz kalmamalıdır.Müzik tarzıma yakın olduğu için, bizzat albumünü aldım sahsen keyifle dinliyorum.Herşey hız değildir.50 metronomun altındada çalmayaı deneyin.Daha zordur.Ayrıca parçalarındada ruh vardır.
  • miraclesleeper • 12 Ekim 2006 00:00 • #623161
    Tolga arkadaşın söylediği bir çok şeye katılıyorum.
    cem köksalın müzisyenliğine ve gitarisitliğine laf atmak istemiyorum ama bende set me free diye bir albümü vardı albüme genel olarak şöyle bir baktığında müzikteki malmsteen havasını fark edebiliyordun.
    tabi ki insanlar belli dönemlerde belli müzisyenlerin etkisinde kalırlar ve yaptıkları çalışmalarda bu etki görülür.
    ama bunun dozajını çok iyi ayarlamak gerekir malmsteen'in yaptğını aynen taklit edersen bir kopyadan öteye gidemezsin ama malmsteen'den ve diğerlerinden aldıklarını harmanlayıp özgün bir şekilde yorumlar ve yaptığın işe kendini katarsan işte o noktada orjinal ve kalıcı olmaya başlamışsın demektir.
    zaten malmsteen'in müziğine baktığınız zaman bariz bir şekilde jimi hendrix, al di meola, richie blackmore, uli jon roth, ve adını hatırlayamadığım bir çok müzisyenin etkisinde kaldığını görürsünüz bunu kendi de ifade etmektedir. ama o onlardan aldıklarına kendini katarak malmsteen olmuştur. bu iş aslında zincirin halkaları gibidir müzik bir zincir müzisyenlerde onun birer halkasıdır. malmsteen, jimi hendrix, steve vai, yavuz çetin ,erkan oğur, jason becker vs. hepsi birbirini tamamlar halkalardan biri olmadan zincir olmaz.

sonuçta herkes fikrini beyan etmekte serbesttir.
    popüler olan birine akıl ve bilgi çerçevesinde muhalifet olmak ve onu eleştirmek bence onuda bizi de geliştirir.
    ayrıca popülerlik şan şöhret para asla başarılı olmak demek değildir.
    ama malesef insanların başarı anlayışı dünyada ve özellikle ülkemizde halen anlaşılamamıştır.

tüm müzisyen dostlara başarılar...
  • timberyard • 13 Ekim 2006 00:00 • #623162
    çamur at izi kalsın başka bir mantık yok şu yorumlarda
  • tearful days • 14 Ekim 2006 00:00 • #623163
    abi adamlar düşünmüş, organize etmiş, genç müzisyenlere süper imkanlar sağlamışlar, ellerinden gelenin en iyisini hatta fazlasını yapmışlar, siz hala burda, cem köksal özentimi, sol eli nasıl, sağ eli höbölömü, ben daha iyi çalıyorum lan gibi cümlelere, sorulara takılıp kalmışsınız abi, biraz saygı duyalım yapılan işlere ya, böyle inasanlar kolay yetişmiyo, çalış seninde olur, he burda çalışmış ama olmamış insanlar var, onlar laf atıyolar sürekli, merak etmeyin hakkıyla çalışmışsanız olur bişeyler, sabır...
  • pehlivan • 15 Ekim 2006 00:00 • #623164
    ben klasik gitarla kaydolmak istiyorum ancak gitar çalmayan arkadaşlarım da katılmak istiyorlar.. acaba enstrüman çalmayan arkadaşlar da kursa katılabilir mi? ne bilim müzik teorisini öğrenmek bakımından, sonuçta hepimiz blok flüt çalan insanlarız, teori armoni amaçlı girilebilinir mi?
  • alpaysalt • 29 Mart 2007 00:00 • #623165
    Bir Müzik Atölyesi ilanına bile bu kadar hazımsız yaklaşan müzisyen adaylarının eleştrilerini okudukça bu ülkenin neden 50 yıl geri kaldığını açıkça görebiliyorum.....Ağabeylerimizden dinlediklerimizi hayretle karşılardık....Rakip grup elemanları konser sırasında mixer'in üzerine bira döktüler,şalterleri indirdiler v.s.....Aradan 20 yıl geçti değişen tek şey hazımsızlığın alan değiştirmesi olmuş...Ama sevindiğim birşey var o günlerde sabotajı yapan grupların ve kişilerin hiçbirinin adı bugün anılmıyor bile....sabotaja uğramış olanlar yılmamış yoluna devam etmiş ve bugün herkesin saygıyla andığı isimler...Ne demişler "Her Koyun Kendi Bacağından Asılır".
    Müzik Eğitiminin sıfıra yakın olduğu ülkemizde önünüze böyle fırsatlar sunan insanlar varken siz hala kendi b..unuzla kavga edin bakalım,içinde pırıltı olan insanın yolu her zaman açık olur,içinde haset ve kıskançlık olanın hayatı da dikenli bir yol gibidir,o yoldan çıkabilmek kişinin kendisine kalmış...