Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cem Köksal Müzik Atölyesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Cem Köksal Müzik Atölyesi
  • edosibon • 1 Nisan 2007 00:00 • #623166
    ben de cem koksalın (ama sadece cem koksalın) oldugunu zannetigi kadar iyi gitar teknigine sahip oldugunu dusunmuyorum ayrıca kendine ozgu olmayısı ve de malmsteen etkilerini ekipmanından gitar tutusuna , giyim tarzından calıstıgı vokale kadar bana hissettirmesi beni rahatsız etmiyor degil ben de gitarist olmayı ilk malmsteen dinledigimde istemistim sanki buyulu gibiydi bende onun gibi olmak istedim ama zaman icinde bunun bole olmaması gerektigini her sanatcının ister ressam olsun ister heykeltras isterse de muzisyen cıraklık doneminde ustası gordugu kisiyi ornek aldıgını ama kendisi bir usta oldugunda kendine ozgu olması gerektigini anladım... bunları soyledim diye ben ustayım demiyorum kimseye bunlar benim sahsi goruslerimdir ayrıca cem koksalın actıgı bu okulun yolun basında muzisyenler icin cok faydalı olacagına ben de katılıyorum en azından artık kimse bize bir gosteren mi vardı da biz gitmedik diyemiyecektir... burdan butun muzisyen arkadaslarıma saygılarımı sunarken simdiden sen de adammısın konusuyorsun bir kaydını gonder bakalım seni de gorelim hede hödö gibisinden konusacak arkadaslara eyvallah ediyorum ama cok isterlerse kayıt gormek temasa gecsinler gonderirim...
  • leofender • 6 Nisan 2007 00:00 • #623167
    Merhaba,

Cem Koksal'in atolyesine katilan biri olarak sunu soyleyebilirim ki ne kadar iyi bilirsen bil bir enstruman calmayi,gene de ogrenecegin seyler vardir.Bu olay bitti ben artik su enstrumani yaladim yuttum bitirdim diye birsey yok.22 ya da 24 perde arasinda sonsuz sayida guzellikler yaratabilirsin ki bunu gitar veya herhangi bir enstrumanla calisan herkes bilir.
    Cem Koksal'in ve arkadaslarinin bu kursu acarken gostermek istedikleri buydu diye dusunuyorum.Gitar ya da diger enstrumanlari calmayi bilmeyen arkadaslar katilamiyorlar.Sifirdan bir kurs degil bu.Eger varsa ki icinde bir cevher onu kesfetmen icin yol gosterecek sekilde bir egitim uygulaniyor.

Cogu kimsenin yaptigi gibi Cem Koksal'a camur atarak birseyler yapmak gibi bir niyetim yok ki bence kisilik olarak da yetenek olarak da burda yazilanlardan kat kat daha iyi bir insan oldugunu biliyorum.

Bunlari atolyeye katilan birisi olarak soyluyorum.Cevreden duyma ya da kulaktan dolma bilgilerle degil.

Saygilar.
  • Vegabonde • 29 Mayıs 2007 00:00 • #623168
    Şu an bu kursun bir öğrencisiyim ve gayet verim alıyorum. Bazı kıskançlık içinde ciyaklayanların aksine o ortamda bulunuyorum ve biliyorum.
    Bazı insanların hayatlarındaki başarısızlıklarından ötürü çektikleri kuyruk acıları yüzünden ortaya çıkan o zavallı küçük bilmiş nefretlerini böyle insanların üzerine kanalize etmiş olmaları ne yazık.

Ve o gitar öğretmeni havasında takılan arkadaşa da burdan öpücüklerimi yolluyorum. Gitar çalmayı geçtim bari doru düzgün reklam yapmayı ören. bak bunu da iyi oku 23425 senedir gitar çalman yetmiomuş demek ki.Ba-şa-rı-sız-sın. bu kadar.

Acıyor değil mi... ne yazık
    inadım inat ulan bu adamın bir kere güler yüzünü gördükten sora ölene kadar da arkasındayım bu adamın.
    Sanatı insanlar yapar, insanlar eleştirir. İnsan gibi eleştiri yapmayacaksanız yapmayın ya da işte yukarda yaptığım gibi sizin dilinizden konuşur insanlar size..
    yeterince eleştirdim mi sizi ?
    bakın ben de eleştiri yapabiliyorum
    desteksiz eleştiri yapan insanların hiçbiri sanattan anlamıyor o kadar seneyi de geçirmişse boşa geçirmiş.
    Nerden mi biliyorum arkadaşım? Senin bu Cem Köksal hakkındaki bilgileri öğrenip karar verdiğin yerden.

Acıyor mu ?
  • acly • 3 Eylül 2007 00:00 • #623169
    cem köksal dan ders alan arkadaşlar rica etsem biraz içerikten ve dersi nerde aldıklarından bahsedebilirler mi?