-
ortada ki kızı hep onde tutuyolar..digerlerine yazık degil mi ?
-
Haydaaaa, MVÖ nasıl bu gereksizlerin alt grubu olur? Ceza, Athena... Delirmiş bunlar cidden!
-
bu konser, mtv türkiye'nin lansman partisidir. en popülerlerin olmasının sebebi bu. pussy cat dolls'da kendi tarzında en gündemde olan gruplaran.
-
bitiyorum bu kızlara =)
-
nasıl ya ? dumanın son konseri 10 kasım da olmayacakmıydı ?
-
ya Allah aşkına bu kamera şakası filan mı?!!Bu gereksiz ...ların ön grubu olark Duman,Ogün,mvö gibi sıkı gruplar mı çıkıyor?!!!Yani YUH!! diyorum başka da bişey demiyorum...Cümle alem biliyor pussycardols denen şeyin ne mal olduğunu!!Ama hala bu kadar iyi grubun böyle GEREKSİZ bir grupla aynı sahneyi paylaşmasına...Yani inanılmaz bi şey...Müzik bu kadar mı düştü!!
-
buyrun çok sevdiğiniz grupların reklam için para için neler yaptığını görün...aç kalsam da bana deseler pusiket midir nedir onun alt grubu olarak çık,çıkmam...tabii derler mi?..demezler...
-
çok komik geldi bana da bence serdar ortaç çksn pcd den önce :d
-
bu konserde sahne alma sırası konusunda bılgı verebılcek olan varmı?
-
PCD'yi müzikal olarak beğenmiyorum. Ama bu hanım kızlarımız müzik piyasasına girmeden evvel Broadway de dahil olmak üzere birçok yerde dans şovları gerçekleştirmişlerdir. Bu konsere getirileri sadece iyi bir dans gösterisi olabilir.