-
veeeeee para sanatı ve sanatçıyı satın alabildiğini gösterdi
-
şunu çok iyi biliyorum ki burada bazı grupları pussy cat dollsun altında çıkıyor ya da para için yapıyorlar diye eleştiren arkadaşların ilerde kendi çaldıkları gruplarına böyle bir teklif geldiğinde o gazla konser yerine bir önceki gece gidip orada yatacaklarını.bu adamları para için eleştiriyorsunuz ama bunu çok kolay yapabiliyorsunuz çünkü siz bu piyasanın içinde değilsiniz.her şeye dışardan bakmak daha kolaydır..
-
şunu çok iyi biliyorum ki burada bazı grupları pussy cat dollsun altında çıkıyor ya da para için yapıyorlar diye eleştiren arkadaşların ilerde kendi çaldıkları gruplarına böyle bir teklif geldiğinde o gazla konser yerine bir önceki gece gidip orada yatacaklarını.bu adamları para için eleştiriyorsunuz ama bunu çok kolay yapabiliyorsunuz çünkü siz bu piyasanın içinde değilsiniz.her şeye dışardan bakmak daha kolaydır..
5 Kasım 2006 Pazar | Yazan: conversebaby
bu piyasanın içindeyim ve para için neler yaptıklarına inanamıyorum. tabi başka kazancı yoksa bırak konsere cıkmayı, konseri düzenleyenin pabucları bile yalar bunlar.
-
abi gidin eğlenin niye bukadar kasıyosunuzki orda çıkcak gruplarında işleri bu zaten konser vermek türkiyenin önde gelen grupları biyerde toplanıyor daha ne istiyosunuz.Size ne olsa yaranılmaz zaten yuh ya gerçekten yuh!!!
-
abi gidin eğlenin niye bukadar kasıyosunuzki orda çıkcak gruplarında işleri bu zaten konser vermek türkiyenin önde gelen grupları biyerde toplanıyor daha ne istiyosunuz.Size ne olsa yaranılmaz zaten yuh ya gerçekten yuh!!!
5 Kasım 2006 Pazar | Yazan: pshyco
tamamen katılıyorum.eğlenmesini bilelim, sürekli bir şeyleri eleştirmeyelim.organizayson olmayınca da niye olmuyor deriz, ben bilirim..
-
pussycat = sevimli yavru kedi, pisi pisi
dolls = oyuncak bebekleri
5 Kasım 2006 Pazar | Yazan: preLude3
o pussy o pussy değil accık argo ingilizce kelimelere göz at bak bakalım asıl maksatları ne çıkıyor ebenin... ali sami....:P
-
ayrıca şaşırmayın niye mvö athena bunlarla çıkıyor diye lakin mtv zihniyeti taşıyan bir grup şirket mirket lafları sadece atıp tutmak şarkı olsun millet peşinden gitsin biz parayı kırarız mantalitesi şaşılacak bir durum yok :)
-
no comment
-
arkadaşlar ş,mdi mtv türkiyenin açılışı için toplanan bu gruplarda klasman açısından türkiyeyi takan yok diyebilirim p.c.d dünya piyasasında hiç dinlemediğim bir tarzın liderlerinden olduğu için vede türkiyeye ilk defa geldikleri için yüksekte tutuluyorlar...
bence türk gruplaru pcdnin altında çıkıyorlar diye yorumlamayın!...
onlarda kendi müziklerini alt grupluk için değil kendi konserlerini vermek için çıkıyorlar!!
mtv ninde bizim gruplarımıza pcd nin altında çıkın diye bir teklifle gittiklerini zannetmiyorum
öyle olsaydı bu kadar kaliteli grup ve sanatçıların bunu kabul edeceklerini zannetmiyorum...
-
ha rockncoke ha Pussycat Dolls @ CNR Expo Center ben bi fark göremedim rockncoke a midesi olan adam bunada paşa paşa gider... eğlence dimi sonuçta pshyco, conversebaby