Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pussycat Dolls @ CNR Expo Center - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Pussycat Dolls @ CNR Expo Center - İstanbul
  • vast • 5 Kasım 2006 00:00 • #623511
    ama bu arada da hersey süper! duman, athena, manga... ooo daha iyisi samda kayısı:D
  • HereticSlave • 5 Kasım 2006 00:00 • #623515
    bu durumda da şöyle oluyo:
    Corpsegrinder = "benim babam çalıştı paranın alasını kazanıyo ben de sırtımı babama yasladım sizin paranız yoksa konuşmaya da hakkınız yok susun sizi pis fakir köpekler.."
  • Tebbitbreath • 5 Kasım 2006 00:00 • #623516
    bu durumda da şöyle oluyo:
    Corpsegrinder = "benim babam çalıştı paranın alasını kazanıyo ben de sırtımı babama yasladım sizin paranız yoksa konuşmaya da hakkınız yok susun sizi pis fakir köpekler.."

CNR ın sahibi bi bayan.

Hey "Corpsegrinder" sözüm sana. Malzemesini versek bize de bitane yapar mı?
  • da hui • 5 Kasım 2006 00:00 • #623517
    Kral TV müzik ödülleri saçmalığından daha heyecan verici olduğu kesin bence.
    5 Kasım 2006 Pazar | Yazan: Astronomer
    Çıtayı bu kadar aşağıda tutarsan her organizasyon şahane gözükebilir.
  • kirk_metallica • 5 Kasım 2006 00:00 • #623518
    5 Kasım 2006 Pazar | Yazan: Corpsegrinder

gördüğümüz gibi;'kapitalizm gölsegisi satamadığı ağacı keser'miş
  • Astronomer • 5 Kasım 2006 00:00 • #623519
    Kral TV müzik ödülleri saçmalığından daha heyecan verici olduğu kesin bence.
    5 Kasım 2006 Pazar | Yazan: Astronomer
    Çıtayı bu kadar aşağıda tutarsan her organizasyon şahane gözükebilir.
    5 Kasım 2006 Pazar | Yazan: da hui

Hehe haklısın galiba, tamamen saçmalamışım :D:D:D
  • Corpsegrinder • 5 Kasım 2006 00:00 • #623520
    heretic slave tamamen yanlış anlamışsın benim fakir olanla bi sorunum yok... yan gelip yatıp, hiçbişey üretmeyip bir de çalışıp kazanana laf atanlarla sorunum var... hem sen kimsin ki beni böyle bu şekilde yargılama hakkını buluyosun kendinde... sen baba parasımı yiyosun... kendin mi çalışıosun? şu an bu farketmez. tekbişey farkeder ki o da sen sölediim acı gerçekleri kaldıramıyosun yediremiyosun bana laf atıp egonu tatmin ediyosun ki bu bana hiç mi hiç koymuyo.
  • marklanegan • 5 Kasım 2006 00:00 • #623521
    tarzıyla öne gelmiş bazı zıt(!) gruplardan ve kişilerden soğutucu bir örnek. cezanın rockncoke a cıkmasından daha fena birşey bu. ogün sanlısoy yazıyor degil mi orda? hele mor ve ötesi falanda orda. çok komik valla ya. gülsem mi ağlasam mı? bu adamların bende bulunan albümlerini kırsam mı? o kadar sene beynimizi yaladılar, şimdi bu konsere çıkarak ne yapmaya çalışıyorlar? erkin koray rockncokea cıktı neyse dedik. ama bu. yok be yok bu rüya. şaka lan bu inanmayın...
  • Corpsegrinder • 5 Kasım 2006 00:00 • #623522
    Tebbitbreath neyin malzemesini veriyosun neyi yapıyo...
  • Tebbitbreath • 5 Kasım 2006 00:00 • #623523
    expo tv nail beye sor o biliyor muhabbeti. yorumsuz.