Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pussycat Dolls @ CNR Expo Center - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Pussycat Dolls @ CNR Expo Center - İstanbul
  • hyperinsomniac • 6 Kasım 2006 00:00 • #623534
    nedense cnr expo center ın sitesinde böyle bir etkinlikten bahsetmemişler... kıllandım iyice...
  • conversebaby • 6 Kasım 2006 00:00 • #623535
    slipknotslavecim rockncoke a slipknot gelse koşa koşa gidersin ama dimi.senin için organizasyonun önemi olmaz belki de sadece slipknotı dinleyip dönersin.ama gidersin. bence bu organizasyonda slipknot olsaydı yine giderdin.ya da herhangi çok nikine yazacak kadar çok sevdiğin bir grup olsaydı..
  • el_mariachi • 7 Kasım 2006 00:00 • #623537
    Pussycat Dollsu eleştirenler bu bebeklerin yaptığı müzik tarzını sevmediği için eleştiriyolar gibi sanki(açıkçası bende sevmem)..ancak bunlar abd dışında bazı istisnalar hariç çoğu sahnede bütün grupları altlarına alırlar(maalesef sistem böyle)..ve yine malesef kendilerini kanıtlamış durumdalar..ayrıca bizim gruplar tabii ki para için yapıyorlar bu konseri ve böyle bir fırsat kaçmaz diye düşündüler ve bir yönden haklılar bence ne de olsa bu mesleği yapmalarının sebeplerinden biri de para kazanmak(ee sistem böyle dedim yaa)..fakat özellikle MVÖ nün böyle bir organizasyona katılması bana çok TUHAF geldi..ne de olsa son albümlerinde verip veriştiriyorlar(ki fena da yapmıyorlar)..garip olacak olan ise bu organizasyonda MVÖ nin bağıra çağıra şirkeeeet mirkeeet anlamam diyecek olması...
  • F_GoRKiE • 7 Kasım 2006 00:00 • #623538
    pussy dolls ne kadar izleyici kalacağı onların ne kadar seksi giyinişine bağlı.
  • SlipknotSlave • 7 Kasım 2006 00:00 • #623539
    slipknotslavecim rockncoke a slipknot gelse koşa koşa gidersin ama dimi.senin için organizasyonun önemi olmaz belki de sadece slipknotı dinleyip dönersin.ama gidersin. bence bu organizasyonda slipknot olsaydı yine giderdin.ya da herhangi çok nikine yazacak kadar çok sevdiğin bir grup olsaydı..
    6 Kasım 2006 Pazartesi | Yazan: conversebaby
    sürekli millet bunu diyor nedense... emin ol gitmezdim hatta bu üyeliğimi kapatırdım bi dahada slipknot dinlemezdim bu kadar iddalı mısın diyorsan evet bu kadar iddalıyım
  • Leviathan • 8 Kasım 2006 00:00 • #623540
    pussy dolls ne kadar izleyici kalacağı onların ne kadar seksi giyinişine bağlı.
    7 Kasım 2006 Salı | Yazan: F_GoRKiE

parası neyse veririz? mantık o değil mi, yanlışsam yanlışsın deyin. bana eğer piyaongodan para çıkarsa, bu grupları evime çağırıcam farklı kombinasyonlarda konser verdirticem. öyle olmuyor mu bu olaylar, şirket nirket anlamam da zaten..

bakmayın böyle dalgaya verdiğime, üzülüyorum, şurda 3-5 tane güzel hoş grubumuz var onlar da maskara ediyorlar kendilerini.
  • Nathaniel • 13 Kasım 2006 00:00 • #623541
    1)MVÖ ve Mtv.Bu iki adı yanyana görebileceğimi hiç düşünmemiştim.
    2)SlipknotSlave,2004'te Slipknot'ın Roskilde'de yer aldığını biliyordur ama sanırım bu festivalin sponsorlarından birininde Mtv olduğu gerçeğini atlamış.Bundan sonra da eğer ülkemize Slipknot ya da başka bir grup gelecekse bu,sponsorlar sayesinde gerçekleşecektir.
    3)Slipknot dinlemeyi bu yüzden bırakmayalım.
    4)Güzide rock gruplarımızın 6 tane cici kızın altında çıkmaları bana da biraz rahatsızlık verdi.
    5)Yine de hepsi birarada olunca muhtemel sürpriz düet ihtimalleri bu konseri çekici kılıyor.
    6)Kızlar güzel beeee!...
    7)Favorim ortada ki=))
  • evrh • 16 Kasım 2006 00:00 • #623542
    bilet isteyen varsa mesaj atabilir özelden indirimli
  • Rockonandon • 18 Kasım 2006 00:00 • #623543
    Rüya Gibi Bir Geceydi, Sağol MTV...
  • Rockonandon • 18 Kasım 2006 00:00 • #623544
    Nathaniel, bilmeden konuşuyosun... sponsor olmak demek o etkinlikten para kazanmak demek değildir, Reklam gideridir... Bi şirket sponsor olarak para verir, bunun karşılığında etkinlik alanına logo ve afişleri asılır. yani senin o etkinliğe gidip gitmemen, sponsora maddi açıdan bişey sağlamaz, sadece duvarda amblemini görürsün. Sponsor para verir, kazanç sağlamaz. Sponsorluk, reklam için zarar demektir. Ve reklam bi şirketin ihtiyacı olduğu en önemli şeydir. Sponsor olan firma, sponsoru olduğu etkinliğin karından %0.000000001 pay bile almaz. Yani Mtv slipknot konserine sponsor oldu diye senin verdiğin bilet parasının en küçük miktarı bile MTV ye gitmez.