-
zuha zuha züheyla akşam akşam güzel yarıldım valla=)yazık ya para için ne hallere düşüyor insancıklar
-
Evet, gidip izlemek lazım. İzlemek diyorum, dinlemeye niyetim yok kesinlikle :D
-
gitmem herhalde ama gruplar ne sırada çıkarsa çıksın, hangisi ana grup olursa olsun hoş bir gece olacağı kesin... mtv.com.tr'de "parti, MTV Türkiye'nin yerli sanatçılarının performansı ile başlayacak ve ardından The Pussycat Dolls'un muhteşem sahne şovu ile devam edecek" yazıyor, yerli grupları dinleyip Pussycat Dolls'un da şovunu izlemek keyifli olacaktır...
-
Yoo bence PSD çok iyi. Müzik kaliteleri de çok üst seviyede bence. Altında çıkan hiçbir sanatçının onlar kadar çalıştığını zannetmiyorum. MVÖ, Duman gibi gruplar elbette ki bizlere daha çok hitap ediyor olabilir. Ancak albümlerini veya konser performanslarını bir müzisyen gözüyle profesyonelce (tarafsızca) karşılaştırın. Ses kalitelerinin ve prodüksyonun ne kadar üst düzeyde olduğunu görürsünüz. Şarkıları beğenmemek ayrı tabi o zevk meselesi. Ben olsam üst grubum kim olursa olsun böyle bi konsere çıkmaktan gurur duyardım. Kral TV müzik ödülleri saçmalığından daha heyecan verici olduğu kesin bence.
-
Sahnede:
The Pussycat Dolls
110
Athena
Ceza
Duman
Hayko Cepkin
Kargo
Manga Feat. Göksel
Mor ve Ötesi
Nil Karaibrahimgil
Ogün Sanlısoy
Redd
Sertab Erener
Teoman
ne biçim konser bu diyor insan içinden. mtv parası neyse veririz hesabı bütün bilindik grupları almış, bir de üstüne adı dilimize çevrildiğinde çok güzel bir küfür çıkan 7-8 kişilik azman kadın grubunu getirmiş. hadi her şeyi geçtim de, mvö şirket mirket anlamam desin bakalım konserde. bu kadar midesizlik olmaz diye düşünüyor insan içinden. oldu olası tarık mengücü ismail ykyı falan da çıkarsalarmış.
-
ne biçim konser bu diyor insan içinden. mtv parası neyse veririz hesabı bütün bilindik grupları almış, bir de üstüne adı dilimize çevrildiğinde çok güzel bir küfür çıkan 7-8 kişilik azman kadın grubunu getirmiş. hadi her şeyi geçtim de, mvö şirket mirket anlamam desin bakalım konserde. bu kadar midesizlik olmaz diye düşünüyor insan içinden. oldu olası tarık mengücü ismail ykyı falan da çıkarsalarmış.
5 Kasım 2006 Pazar | Yazan: Leviathan
ehehe.cankanmıdır nedir onuda çağırsalardı tam olurdu. ayşe hatun önalda olmalı. yok olm yok ajdar olcak, ajdar...
-
şaka gibi.. daha bakalım neler göreceğiz..
-
pussycat = sevimli yavru kedi, pisi pisi
dolls = oyuncak bebekleri
-
fıstık gibi gruplar ardarda hala nesini beğenmiyorsunuz anlamadım
-
kızlar gusel, ortam gusel, hersey gusel, sen guselsin guselsiiin, sen guselsin guselsiiin=D
bu ne yaff hakkaten!! hadi kızlar gusel de, mtv gormemişler gibi toplamış hepsini bi araya... resmen "kroyum ama para bende" diyo yafff... hadi hayırlısı... zıvanadan cıkıyor işler...