Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barış Akarsu'nun Durumu Hala Kritik !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barış Akarsu'nun Durumu Hala Kritik !
  • -_FiniscH_- • 2 Temmuz 2007 00:00 • #629885
    adam kaza geçirmese lafını eden yok birden hayranları çıktı yer altından ya da gökten zembille indi 2 tvde göstersinler zaten dualarımız seninle xxx neler geldi neler geçti lafı bile edilmedi http://www.garaj.org/anketsonuclar.php?anket=9993 şimdi bu ankete bunları yazanlarda utanıyolardır kaza geçirdi ölcek büyük olay dualarımız seninle he kurtarırsınız
    2 Temmuz 2007 Pazartesi | Yazan: SlipknotSlave

bizde bi hastalık var. kendi yaptıklarımızı beğenmeme, içimizden çıkanları küçük görme, ulaşamadıklarımızı yüceltme hastalığı. bir bakıma gerizekalılığı da denebilir. sanki kendisi 60ları 70leri yaşaya yaşaya ölmüş gibi herkesi ölümüne eleştirip "ya ... varken bu mu dinlenir" diyenler var örneğin. ya da -daha da kötüsü- mtv gruplarını övüp bizimkilere sövenler var.
    her neyse, konu bu değil şu an, konu barış kardeşimizin kurtulmasıdır. ama söylemeden edemedim o ankettekileri okuyunca. arkadaşlar önce kendimiz bişeyler üretelim, sonra eleştiri yapalım.
    acil şifalar barış....
  • Detonate • 2 Temmuz 2007 00:00 • #629886
    BARIS ' a ..

''Sevgi - BARIS - dostluk'' sesleriyle büyüdük biz.. Perihan Abla'nin patatesli gözlemesi için kokoslara sarkilar çaldik..Cam cafede Serkanla kizlarin canini yaktik..Bazen anlasilamadik , bazen sevilmedik ...Ama hep sevdik...

Yillarimizi verdik Eregli'ye , Amasra'ya...Kalbimizi pabuç yaptik yollarina.. Bir santimi için içimizi titrettik...Sarkilar yaptik yesiline,mavisine..Elalem ne der demedik sevdik O'nu...Sahilinin her karesini sindirdik..Yosun kokulariyla çaldik gitarimizi...Gözyaslarimizla tasirdik denizini...Hayalimizdi...Festivalinde seyredilen olacaktik...Ah bir gün...Mutlaka bir gün...

Arkamizda , aklimizda biraktik hayallerimizi ve geldik tasi topragi altinin mekanina...Hersey iyiydi hostu...Isiklar,spotlar,kameralar,ilgiler..Tanrim,bu kadar seyirciyi ilk defa görüyorduk...MAVI gözlerimiz kamasti..Büyüledi bizi Istanbul denilen ''Çesm-i Mavi...''

Islak Islakti ilk kelimemiz..Kravat baglamazdik,tersti bize..Saldik iki yana saçlarimizin arasina..Büyüledik herkesi en parlagindan..

Birinciydik iste..Bambaska bir gelecege açilan kapinin esiginde,start verilmesini bekleyen bir yaris arabasi misali...Alfonso'nun serüveni asil simdi baslamisti..

Para akabinde geldi avuçlarimiza..Simarmadik,büyümedik..Ayni gitarist Baris'tik...Unutmadik geldigimiz yeri..Hayalimizdi...Festivalde çikacaktik..Bir gün mutlaka...

Sonunda Karadeniz Ereglisinin sesi olduk..Halkimizlaydik iste...Seyirci olarak degiiiillll , seyrediliyorduk bak anne..! Gözyaslarimizi tutamadik gözgöze sarkilarimizi söylerken..Gururuyduk memleketimizin...

29'duk artik...Söhretin dorugunda,yalanci yarimiz yanimizda..Kutlayalim dedik nacizane..Bilemedik,beceremedik yasamayi..Elimize yüzümüze bulasti mutluluk...Kim bilebilirdi ki yillarimizi verdigimiz kadinimiz yapacak bunu...

Kalbimiz durdu,nefes alamadik..Aklimizda O...''Acaba yasiyor mu? Acaba yasiyor muyum?'' Yok yok...Kalin zincirlerle baglanmistik hayata..Kopmasi mümkün degildi..Kopamazdi...Daha yapacak bir dolu sey varken..Yok yok...

Yazildi,çizildi..Ümidini kesenler,aglayanlar,hiçkiranlar...Içimizdeki ümit isigindan habersizdiler belli ki..Hayir dedik..Gitmiyoruz..Buradayiz..Henüz yalanci yarimize kavusamadik..Amasra'miza gidemedik bu yaz...Yapacak bir dolu sey varken..Yok yok...

Kapidalar degil mi? Hepsi gelmis üsenmeden..Annemin romatizmasi dayanamaz ki Bodrum'un nemine..Hadi dönün evinize..Ben gelecegim pesinizden..Iyiyim.....Gerçekten......

(Seni seviyoruz BARIS..Ne olur dön aramiza...)

:(

Dostun Gülden...
  • SlipknotSlave • 2 Temmuz 2007 00:00 • #629887
    2 Temmuz 2007 Pazartesi | Yazan: -_FiniscH_-
    anlamadığın nokta dün bu kişiye laf atanlar şimdi can ciğer hayranı oldular onun dışında medyanın özellikle bu olayı kullanması ve benim görüşümle duyguları reytingleri için sömürmesi olayı var resmen kullanıyolar bütün kanallar bunu bende üzüldüm aynı zamanda sinirlendim hatta bi sanatçının ölmeden önce söylediği bi söz vardı sözüde söyleyeninide unuttum ama öldükten sonra satılır albümlerimiz öyle ünlü oluruz demişti ve üstünden 1 ay geçtikten sonra ölmüştü elimizdeki değerlerin farkına varamıyoruz kaza geçirdimi vay başarılı vay severdim ben oluyor bir barış manço bir cem karaca ölmeden önce değerleri ne kadar bilindiki şimdi gelinmiş burda ölme barış muhabbeti yapılıyor toprağı bol olsun. diyecek başka birşeyim kalmadı.
  • Detonate • 2 Temmuz 2007 00:00 • #629888
    Arkadaşlar medyaya,halka bu denli isyan neden??
    Barış şan,şöhret,para peşinde değildi hiçbir zaman..Kameranın önüne atmazdı kendini..Haber alamamanız biraz da Barışın kişiliğindendir..Bırakın bu anlamsız tartışmaları...!!!
  • djmuzo • 2 Temmuz 2007 00:00 • #629889
    O bi insan herşeyden önce neden bu kadr ilgi gösteriyoruz çünkü o bu durumdaki diğer insanlardan daha şanslı belki onu tvlerden taniyoruz albümlerini almasakta bulup dinilyoruz. Ardaşlar ilk önce bütün hastalara acil şifalar diliyoruz daha sonra sevgili abimiz canımız ciğerimiz olan BARIŞ AKARSU ya....Onun aramıza döneceğine inanmamız yeter...Dualarımız onun olsun...
    www.webciyiz.cjb.net
  • djmuzo • 2 Temmuz 2007 00:00 • #629890
    Ayrıca eklemek istiyorum bazı arkdaşların yorumunu okudumda... Arkdaşlar bazı insalar ne bilim Barış!ın yorumunu tarzını sesini beğenmeyebilir bunlara oumda yapabilir ama kimsenin zaten onnun karakterine laf ettiği yok... O çok iyi birisi ben gittim gördüm memelketinde ona olan sevgiyi... demek ki insanlarda bazı izler bırakabilmiş yani...dimi ama?
    www.webciyiz.cjb.net
  • SlipknotSlave • 2 Temmuz 2007 00:00 • #629891
    http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Life&id=A0207004&date=02Temmuz2007&fr=1 al bugünün haberi o 3 kişinin arkasından ağlayanı yok 5 yaralıya dua eden yok bunlarda insan değil mi tabi ünlü değiller ya medya sömüremez bunları reyting alamaz
  • djmuzo • 2 Temmuz 2007 00:00 • #629892
    Arkadaşım bak aşağıya yazdım diğerlerinden birazdaha şanslı diye...Ya hiç mi düşünemiyosunuz... Senin bacın evelndiğinde düğününü sadece sen izleye bliyosun ama meşhur birinin bacısı evlendiğinde tv den seyrediyosun... onlar yaptığı işten dolayı şanslılar farklılar yapacak bişi yok...
  • deryaa • 2 Temmuz 2007 00:00 • #629893
    tuhaf. hergün binlerce insan ölüyo veya kaza yapiyo ama bizim umurumuzda olan sirf birkac medyatik birey... yinede cabuk uyan bariscimmm
  • deryaa • 2 Temmuz 2007 00:00 • #629896
    bir reklami eksikti millet üzüntüsünü belirtiyor ... bazilari isin reklaminda .. kiniyorum