Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barış Akarsu'nun Durumu Hala Kritik !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barış Akarsu'nun Durumu Hala Kritik !
  • SlipknotSlave • 3 Temmuz 2007 00:00 • #629938
    ''ben feleğin çemberine çomak sokarım'' sihirli cümleyi söylemiştin abicim sen..
    umarım öyle olur...
    3 Temmuz 2007 Salı | Yazan: Maddark
    cem karaca olmasın onu diyen ?
  • Alan_Hetfield • 3 Temmuz 2007 00:00 • #629939
    arkadaşlar lütfen şöyle artık tamamen gitmiş gibi konuşmapyalım çok rica ediyorum... destek vereceinize moral bozmaktan başka bişey yapmıyosunuz..!!!
  • moreovermusic • 3 Temmuz 2007 00:00 • #629941
    Ailesine ve çevresine acil şifalar diliyorum..Tabii ki kazalar ve sonuçları acıdır hepimiz için..Umarım arkadaşımız yaşar ve işlerine devam eder...Yalnız , ortalığın ana haberlerde ve böyle forumlarda bile bu kadar velveleye verilerek televoleye cevrilmesinden NEFRET ediyorum !!! Yüce Allah'a insanlığa ; ki özellikle memleketim insanlarına daha dirayetli ve daha AKILLI olabilmeleri konusunda tüm kalbimle yalvarıyorum..Umarım şimdi ve gelecek zamanda kabul olduğunu görebilme şansını yakalarım...
  • hacker41 • 3 Temmuz 2007 00:00 • #629943
    acil şifalar diliyorum.Ama surda bı ınsanın hayatı tehlıkesı var dıye muzıgı karstırmayın ayrı bı yerde forumda gorursun ole degerlendırısın bu ne terbıyesızlık bı ınsan orda can cekısıyor sız hala muzıgı kotu orası kotu nefret edıyorum falan ayıp ya bole dıyen adamda ben nefret edıyorum.Barış acıl sıfa dılıyorum ınsallah eskı saglıklı gunlerıne doner bu kadar zorluk yasamıs bunu da atlatır
  • koksal • 3 Temmuz 2007 00:00 • #629946
    içinde rock hasreti büyüten insan aramıza dönüceksin bunu çok iyi biliyoruz tanrım seni bize akan sular gibi hızlı göndersin
  • ozgar • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629948
    sacm sapan konularda tartışmayı bırakaalımda ileşmesini umit edelim. ..
  • terör_katina • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629949
    uff bırak gökhan yaa ne olmuş yani burakın da bari rahat rahat uyusun varış!!
  • REthink • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629950
    ortada bi can söz konusu iken nelerle uğraşıyorsunuz, umarım sağlıklı bir şekilde yaşama geri döner :( acil şifalar barış
  • tati • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629951
    kimine göre tarzı duruşu yanlış gelebilir.. kimi görünüşünü de beğenmeyebilir.. bunlar kişisel görüşler .. fakat iğnelercesine nefret ettiğini sölenmesi ayıp birşey..

bence gayet ses ve duruş olarak başarılı bir insan.. işini iyi yapıyor.. sadece tarzı o diye kin duuylması yanlış birşey..

bunu düşünen bu sıcak havada güneş gözlüğü niyetine kenarları kapalı "büyük başların" taktığı at gözlüğü diye tabir ettiğimiz şeylerden takıyor olmalı ki bu görüşe varabiliyorlar..

neyse konu fazla uzamasın... burda bir "SANATÇI" nın hayatı söz konusu ediliyor.. ona acil şifalar diliyoruz. umarım kaybettiğimiz cevherler kervanına katılmaz..

moral olmadı açısından bir fikrim var..
    herkes msn nick inin başına (#) ekleyip güneş ifadesi koysun.. ve bunu arkadaşlarınıza bildirin..
    şamsiye ya da boynu bükük gül koymayın çünkü o ölmedi ölmemeli ve ölmicek

saygılar..
  • Kartofel • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629952
    arkadaşlar bugünkü(3 temmuz) hürriyet gazetesi haberine göre barış için artık tüm umutlar tükendi.Bu haberi hastanede yakınlarına duyurulduktan sonra hastanede bi çığlıklar ve ağlaşmalar çıkmış.Ayrıca 3 günde 6 bin kşi ziyaret etmiş.Siz ne kadar sevmezseniz sevmeyin adam müziğini yapmıştı.Saygı duymak gerekiyo..