Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barış Akarsu'nun Durumu Hala Kritik !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barış Akarsu'nun Durumu Hala Kritik !
  • malmsteen20 • 5 Temmuz 2007 00:00 • #630012
    ALLAH rahmet eylesin.herkes sevmek ya da bepenmek zorunda değildir.ama kimileri gibi hayatı sex,alkol ve kadından ibaret görüp insanlara''rock'çı böyle mi olunuyo''dedirmedi.solonun can çekiştiği bi dönemde parçalarında aşmış gitarlara yer verebilen,ortalıklarda görülmeyen,uzun saçın yakıştığı ender insanlardan biriydi.onun için şimdi ve bundna sonra yapılacak tek şey dua etmektir..eğer inanıyosanız.ama öyle gerizekalı bi topluma ve sanat diye sunulan saçma sapan kavramlara sahibiz ki,seni unutmıcağız barış diye yazı geçen televizyonlar 3 dakka sonra bülent ersoy ibrahim tatlıses''denyo'2demekle ne kastetti diye haber yapaibliyolar.aynı şey yavuz abinin de başına gelmişti.ölümü olay oldu ama cenzesi bikaç insanla uğurlandı...herkes yavuz çetini sever sorsanız,herkes barış akarsuyu da sever ama ölümü kimse bilmez,düşünmez,inanmak istemez...öldü ve bitti mi...ardından yapılacak tekşey msn ye barış resimler koyup,ölmedin ölmiceksin diye yazmakmı kişisel iletilere...barış dinleyerek mi anmaya çalışmak mı...inancı olanlar ona dua etsin...mekanı cennet olur umarım
  • Karga S • 5 Temmuz 2007 00:00 • #630013
    yaklaşık 15 dakikadır monitöre bakıyorum.ve ne yazacağıma karar veremedim:(.bir yorum yazmak gerekiyorsa eger o kazada ölen 2 kişiyi de unutmamak gerekirdi.başımız sağolsun.mekanı cennet olsun hepinizin
  • Karga S • 5 Temmuz 2007 00:00 • #630014
    yaklaşık 15 dakikadır monitöre bakıyorum.ve ne yazacağıma karar veremedim:(.bir yorum yazmak gerekiyorsa eger o kazada ölen 2 kişiyi de unutmamak gerekirdi.başımız sağolsun.mekanı cennet olsun hepinizin
  • cesia • 5 Temmuz 2007 00:00 • #630015
    malesef dün akşam BARIŞI'mızı kaybettik.başımız sag olsun arkadaşlar.
  • hipotalamus • 5 Temmuz 2007 00:00 • #630016
    şehirler kurarız, ülkeler, gezegenler kurarız kendimizce...
    dünyaya bağlanırız severiz aileler kurarız ırklar kurarız çoğalırız...
    ama basit bir gerçek var ki proteinden ve kandan varlıklarız...
    ölüm...
    çok basitsin, çok aciz, çok manasız...

barış'ım mekanın cennet olsun...
  • Heavymental • 5 Temmuz 2007 00:00 • #630017
    Başımız sağolsun...Allah'tan rahmet diliyorum...unutmayacaz onu...
  • Tom Araya • 26 Temmuz 2007 00:00 • #630018
    allah rahmet eylesin...
  • joker--- • 18 Ağustos 2007 00:00 • #630020
    rahmet...
  • DJ_Mark_ronson • 1 Eylül 2007 00:00 • #630021
    keşke insanlar ölüsüne verdiği değeri dirisine de verseydi... :-S