Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barış Akarsu'nun Durumu Hala Kritik !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barış Akarsu'nun Durumu Hala Kritik !
  • seffaff • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629969
    çok fazla üzldüm.. kim olursa olsun yaşı çok genç veumarım yaşamına devam eder.. sağlıklı olarak.. dua ediyorum..
  • Şerafettin • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629970
    İçimden ölmüştür de alıştırmak için yapıyorlardır diye geçiriyorum ama umarım öyle değildir... Zor günler sevenleri ve ailesi için. Sabırlı olmak lazım. Solistliğini fazla bilmem ama sakin iyi biri diye izlenimi var bende... Her şeyden önce insan.. Umarım atlatır.
  • aslı nara • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629971
    cnmsın sürmelım hadı bak cok az kaldı az daha dayan da cem abım gıbı ıslak ıslakı söyleyek yıne bırlıkte hadı cnm hadı surmelım az kaldı Allahım ona yardım onu alma neolur
    meleklerım senınle surmelım hadı kalk artık da bunları bırlıkte okuyalım
  • mr_acoustic • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629972
    ya insanlar hala neler düşünüyolar ya...
    kardeşim başka kazalarda ölen başka insanlarada rahmet eylesin allah ama ayıp bişey bunu söylemen onunla ilgilenen haber bültenleri değil biz halkız tabi ki de bize haber vermek zorundalar allah aşkına söyle ya hiç tanımadığın bi insanın her bültende sağlık durumu yayınlansa sen de sıkılmaz mısın adam gibi konuşun bari ya laf başka tarafınızdan çıkmasın...
  • SlipknotSlave • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629973
    aslı ben trafik kazası geçirsem banada bunları söler misin hemen geçirim :F
  • aslı nara • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629974
    bunlar dalgaya alıncak seyler degıl arkadaslar nedır bu ya kac gundur bırı muzıgıne laf atmış bırı bılmem neye dua edersenız edın etmezsenız sıze kalmıs bız bılmıyormuyuz sankı gunde mılyonlrca ınsanımz sehıt oluyr kazada yasam kaybedıyor ama tanıyınca ınsan hıc konduramıyor ıste neyse anlayamazsınız kı
    acıl şefa sürmelım meleklerım senınle.
  • SlipknotSlave • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629975
    ona bakılırsa dünyada saniyede binlerce milyonlarca insan ölüyor durmadan ağla o zaman tanıdık diyosun ama o seni tanımıyo bile ve buraya yazılan her yorumdan dolayı içim kararıyo üzülüyorum yeterince geçmiş olsun dilekleri verilmedi mi kaç gün oldu artık 3 kere 4 kere dilemedin mi gelişmeleri bekliyorum bende ama gerçekten şu habere yazılan her mesaj içimi karartıyor yeterli değil mi yazılanlar sence ?
  • corey taylorrr • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629976
    slipknotslave arkadasım birazcık stanizmini buraya yansıtmasan ne guzel olur dimi?aa dogru ama sen slipknot dınlıyorsun metalcisin barıs akarsu kimki dimi? bende sevmiyorum ama benım sevmediğim tarzı onu begenen ınsanlarda var.Oyuzden insanları dua etmemeleri konusunda rencide etmeden önce bir empati kur veya hiç mesaj atma burdakı ınsanlar dua ederek rahatlıyorlar cunku...
  • SlipknotSlave • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629977
    neyi nerenle okuduğun konusunda bir noktaya varamadım ve senin gibilerle uğraşmaktan sıkıldım gerçekten
    birincisi ben bu adamın ciddi takipçisiyim ve şarkılarını zevkle dinliyorum
    ikincisi zaten üzülmüşüm bi de üstüne sürekli sürekli 2 gündür şuraya yazılanlar beter etti
    üçüncüsü buraya bişey yazmadan dua edemiyolar mı
    dördüncüsü yaşına veriyorum ^^
  • corey taylorrr • 4 Temmuz 2007 00:00 • #629978
    yasa degil başa bak oke?.. burda yasını yazan herkeste gerçek yasını yazmıyor bunu bilesin..neyse sen benım ne dediğimi anlamadın asıl bosver ama sen duanı eksık etme derım..