-
hürriyet milleyet flan hikayedir abi ölmemeli bu adam ya..
umarım ki ölmez ...
-
Akarsu'da küçük umut ışığı
03 Temmuz 2007 Salı 15:13
Barış Akarsu'nun durumu hala aynı. Ama son açıklama az da olsa umut ışığı verdi.
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=92360
-
içimden devamlı Allah rahmet eylesin demek geçiyo... hayırdır... neyse inş. kurtulur
-
umarım kurtulur sonuç olarak bir insan...
muzikal yaşamını bir yana bırakalım daga genç biri ve yaşamalı...
-
yeryüzüne inmiş bir melek Barış. Öyle iyi kalpli bir insan ki...Lanet olası "iyiler genç ölür" klişesinin bu kez yaşanmamasını ve O'nun o gülen yüzüyle tekrar hayata tutunmasını diliyorum, dua ediyorum.
-
Babası istediği anda Barışın makinaya bağlı hayatı sona erecek arkdaşlar.. Daha yapılabilecek hiç birşey yokmuş ne Barışın ne doktorların... Artık yaşaması mucize ama bana kalsa o makinaya bağlı kalsın ben inanıyorum o güçlü bir rockçı...
-
herşeyden önce bir insan ve bir hayat...ne tarz müzik yaptığı veyahutta ne giydiği önemli mi?zannetmiyorum burda kimsenin anne veya babası metalin en leş halini dinlesin ama hiçbirşeye değişmeyiz değil mi?....
efendi bir kişilik, iyi niyetli bir insan...
Umudumuz var hala ve dualarımız onunla.
geçenlerde tv. haberlere denk geldim.kastamonu'da motorsikletiyle kamyonun altına giren genç 12 gün boyunca yaşam destek ünitesine bağlı kalmış ve bu 12 günün sonunda %90 beyin ölümü gerçekleşmiş, ailenesine haber verilmiş ve son bir kez daha görmek için ailesi ziyaret etmiş ve yaşam destek ünitesinin fişini çekmişler hastane görevlileri. ardından birkaç dakikaya kalmadan hasta genç öldü die bırakılırken yaşam belirtileri vermiş.şu anda taburcu olmuştur sanırım...bunu özellikle belirtmek istedim umutsuz arkadaşlar için...
Barış'a acil şifalar diliyorum ve inanıyorum ki O güçlü bir kişilik üstesinden gelecektir ve en büyük örneği karşımızda, halen direniyor.
-
Umarım aramıza eskisinden daha iyi bir şekilde döner...
Daha çok genç ve onun da hepimiz gibi bu dünyada gerçekleştirmek istediği bir çok hayali olduğunu düşünüyorum...Dualarımız Barış Akarsu için...Ben hiç kötü düşünmüyorum...arkasında bu kadar seveni varken Allah onu sevdiklerinden ayırmayacaktır...Öyle sanıyorum ki günlerdir ölüme direnmesi de bunun göstergesi...Bütün herkes dualarıyla seninle Barış Akarsu...
-
Kazayı ilk öğrendiğimde aklıma Kerim Tekin gelmişti. Ama bari sonun aynı olmasın. Küçücük bir umut da olsa umarım iyileşirsin...
-
herkes gibi bende aynı duygular içindeyim, 28 yaşında çok genç ve iyi bir sanatçı abimiz. Elimden gelen bişe olsa keşke, ama tek yapabildiğimiz dua etmek, umarım dualarımız seni yaşatabilir... Allah acil şifalar versin, seni bekliyoruz barış abi