-
nasıl yani? öldü mü şimdi? inanamıyorum. inanmak istemiyorum böyle birşeye. gençliğinin baharında onca seveni varken...
gerçekten söylenecek pek fazla bişey yok. çok üzgünüm. trafik terörüne lanet olsun.
-
Bir müzisyene saygı duyamayan siz zavallılar, nedirki işiniz burda? Bırakın tartışmayı, o bizi terketti uzak diyarlarda şimdi..
-
huzur icinde uyusun mekanı cennet olsun ....
-
gereksiz tartismalar gereksiz yorumlar alin istediginiz oldu öldü! Seviyesizligin bu kadari olmaz adam hayat mücadelesi veriyordu siz burda aman müzigi söyle böyle tz.
Basimiz sagolsun
-
Müzisyen de öte genç bi insandı...Ne diyelim başımız sağolsun, yakınlarına sabır diliyorum...Huzur içinde yat...=(
-
huzur içinde uyu güzel gözlü çocuk ...
-
allah rahmet eylesin...nur içinde yatsın...
bu arada dünkü yorumum üzerine spekülasyonlar olmuş...bugün defalarca açıkladım buraya ama nedense benim bütün yorumlarımı sildiler...son kez yazıyorum...ben insanların kişiliklerine bakarım farklı detaylarına değil...sadece müzğini sevmesem de kişiliğini severim ve ben de en az sevenleri kadar üzüldüm demek istemiştim...bu sefer silinmesin bu yorumum lütfen...
umarım nur içinde yatar...allah böyle bir sınavı kullarına göstermez umarım...
-
arkadaşlar ölmemiş
http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=255820
-
5 Temmuz 2007 Perşembe | Yazan: corey taylorrr
hocam hıc mı gormuyorsunuz hıc mı kafanız calısmıyorda haberın tarıhıne bakmıyorsunuz ???
-
Allah rahmet eylesin... yazık oldu gencecik çocuğa...ama bu üzücü durumda bile bazı kendini bilmezler resmen it dalaşı yapıp gereksiz polemiklere girmişler...Muhtemelen banada laf atıp akıllarınca tatmin olup burunlarını büyütecekler.Ama ben böyle bi durumda gereksiz yere seviyemi alçaltacak değilim.Son olarak hepimizin başı sağolsun diyip, bidahada bu foruma bakmıycam.
Allah Barış Akarsu nun ailesi ve sevenlerine sabır versin...
saygılar iyi geceler.