-
İzmitten geldik burnun dibinde ki buluşmaya gelmeyen arkdaşlar lafım yok gelen bütün arkdaşlarıma teşekkür ederim güzel bi gündü.
-
ne zaman yapıyoruz bir daha kni bana onu söleyin...
-
yani bu buluşma pazar olsa ya benim gibi cumartesi işte olan arkadaşlar da vardır dimi. lütfen daha düşünceli davranalım.
-
yanlıs anlamasın kimse ama taa kocaeli den buraya bi bulusma icin gelinmez..
ya 1 saatlik yol tamm ama ne bılm yormaya degmez kendini
-
yanlıs anlamasın kimse ama taa kocaeli den buraya bi bulusma icin gelinmez..
ya 1 saatlik yol tamm ama ne bılm yormaya degmez kendini
avcılardan gelen adamdan daha önce orada oluyoruz (çakalmusti) yorulmak gibi bi problem olmuyoki biz devamlı gidiyoruz zaten oraya bu seferki gidişimizde de buluşmanın olması garajdaki dostlarımızı görmemize vesile oldu hemde yeni arkadaşlar tanıdık çok güzel 1 gündü
-
dogru dıyosun tabı ızmıtte yaşadım bence cok sıkıcı eglence ıstıyo ınsan arada:d
-
Kesinlikle öyle
-
bızım seka yı yıkıp skatepark yapmıslar gelıp bakıcam bı ara :D bı eglence o var heralde :D
bi de çarsı gezıntılerı :P ızmırın ortamı ıstanbulunkınden daha beter esrar felan :D
-
hmm evet güzel bi yer oldu orası hala çalışıyolar bişeyler yapmak için ama eğlenceli bi yer sayılmaz şimdilik... çarşıda da dön dolaş hep aynı yerler aynı kişiler o yüzden ist e arada gidip böyle gezmek güzel oluyo (:
-
hmm beylerr aklıma geldi boyle dosluk ortamı olunca...
Bızım kaykay takımının tısortlerı basılcak 2 haftaya kadar magazalarda satışa sunulcak
freedom redroom noory skateshop
full köstebek felan
10 garaj uyesıne hedıye ya da hedıye kartı gıbı bısı verebılırım... :D
FALLEN markasının dstrıbtorlugunu alıcaz eger alınırsada ayakkabı verıcem 5 kısıye :D