Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ İstanbul Buluşması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ İstanbul Buluşması
  • dilek • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630339
    aslında çoluk çocuk muamelesi de apayrı birşey.. hepimizin çocuk tarafi var sonuçta..
    ama mesela hiçbir olgun çocuk, hatta hiçbir siyah tshirt giyen olgun çocuk, ortama renkli kıyafet ile gelen kişiyi aşağılamaz değil mi ?
    hatırlarsanız baranla boyle bir muhabbet olmuştu..renkli gelen tek çift şeklinde.. ya da A sı büyük Affedilmeyen e abi-büyük diye beyaz da giyse yakıştırılıp arkasından dedikodusu yapıldı.. belki zamanında sesimizi çıkarmadık ama sonra düşününce neyin doğru neyin komik olduğunun farkına varıyoruz.. bu yüzden belki de tepki..
    neise siz de bana bakmayın :)))) sonuçta özlediğim zamanlar yok değil..
    bizim ev ortamları, yılbaşı partimiz ( şuleyi 2 saat otogarda beklemem ve gelmemesi dışında!!! ) iftar yemeklerimiz çok güzeldi mesela..
    Ama Lokinin bahsettiği garaajj garaajj diye bağıran kişileri gorsem ben de bir dahaki buluşma olayına sıcak bakmazdım. ben sadece ağaç tepesinden inmeyenleri ve her parçada huaaa diye bağıranları hatırlıyorum dedikodular dışında.:)
  • dilek • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630340
    ammarcım bu arada bu kadar asabi olma.. anlamsız.. yani şunları okuyan seni tanimayan birisi olsa sanki birinin aksi bişey söylemesini bekliyomuş üstüne atlamak için gibi algılar..
    medeniyetten bahsederken aklıma geldi de yazayım dedim..
    oyle sansurleyerek de yazsan yakışmıyo sana..

pekala sen ben ve lokiyi buluşmaktan hoşlanmayanlar sınıfına koy biz yazmıyoruz artık.. eğlence planınıza mani olmayalım.
  • -jackal_musty- • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630341
    yakıştıramadım açıkçası:S bu tartışmalara ne gerek vardıki.

hoşuna gitmese sende gelmezdin.. geldiğinde de eğleniyor gibi gözükmezdin :)
  • beklicem321 • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630342
    vakit çok ters
    çalışanlar direk ezildi :D
  • iqttt • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630343
    cok ters haakaten saat ya bari ordan nere gidilcek falan yazılsın da calısanlar oraya gelsin:)
  • germanen_blut • 26 Temmuz 2007 00:00 • #630344
    arkadaslar ben almanyadan teyzemlerin yanına geldim acaba katılarbilirmiyim aranıza
  • asikelebek • 26 Temmuz 2007 00:00 • #630345
    gelmek cok isterdimm ama o saatte nasıl cıkcazz iştenn :D nereye gidceğimizzi bilsek oraya giderizz
  • germanen_blut • 26 Temmuz 2007 00:00 • #630346
    siyah giyinmek sartmı?kızlar parmaklarına siyah oje sürmelimi?zincir küpe vs.. gibi seyler takmak sartmı?kızlar gothicmi olmalı?depresif takılıp empyrium eşliğinde bunalıma girip ağlamak sartmı?
  • FuL_TeLiKe • 26 Temmuz 2007 00:00 • #630347
    buluşmada buluşuLur olm..
    ya neler yazılmış buraya..
    aslına bakarsan adım gibi biliyorum yine biz bize kalıcaz sonra vuracaz oyunun dibine..
    .)
    (oturma organı olmak isteyen adam modeeli)

ya buluşmaya gelmeyenin arkasından atıp tutuyoruz orda..
    ne gayliği kalıyo ne kötü insanlığı ne vs..
    sonra pişman olmayın..
    .)
  • germanen_blut • 26 Temmuz 2007 00:00 • #630348
    Arkadaslar kusura bakmayın ben yabancıyım böyle seylere..
    Almanyada bu tür seyler olmuyor arkadaslarım coğu arabesk fantezi Türkü dinledii icin yabancı kaldım bu tarz bulusmalara umarım yabancılık cekmem...