-
Arkadaslar kusura bakmayın ben yabancıyım böyle seylere..
Almanyada bu tür seyler olmuyor arkadaslarım coğu arabesk fantezi Türkü dinledii icin yabancı kaldım bu tarz bulusmalara umarım yabancılık cekmem...
gelmeyi düşünüyosan sanmıyorum yabancılık çekeceğini..
-
yabancılık çekmeyeceğine eminim:)
zira ilk buluştuğumuzda tuncayla sarmaş dolaş olmuştuk o kadar samimi bir ortamdı :)
bu arada ben erkeğim ve heterosexüel im :) tuncayda :)
-
Bende gelcem çok şanslısınıs ama lütfen bana karsı şiddet kullanmayın çok nazik ve narin bi bünyem war -P
-
SEVGİLİ ARKADAŞLAR, BU GENEL BİR BULUŞMADIR !
MÜZİK TARZI kısıtlaması, GİYİM TARZI kısıtlaması, RENK TARZI kısıtlaması, HAYATTA BİRİLERİNE BİRŞEYLERİ İSPATLAMIŞ OLMA zorunluluğu GİBİ KRİTERLER YOK !
KİMSENİN KİMSEYİ YARGILAMAYA HAKKI YOK !
BULUŞMAMIZA HİPHOPÇILAR, MÜSLÜMCÜLER, ROCK DİNLEYİCİLERİ, JAZZ SEVERLER vs.. HERKES KATILIYOR.
(geçmiş buluşmalardan örnekler var.)
***esas medeniyet, grup içinde bir-iki olumsuzluk görüp, bunu grubun tamamına maletmeme inceliğine sahip olabilmektir, ki herkese nasip olmayan bir insani erdemdir.
SONUÇ OLARAK: kainatın bütün renk, tarz ve seslerine açık buluşma:
GaRaJ İSTANBUL BULUŞMASI--
bekliyoruz ! :)
-
medeniyet kişiye göre veya duruma göre oyun hamuru gibi şekillenebilecek bir kavram olmamalı.
Bir buluşmaya gelmiycez dedim çocukça bulduğumu söyledim nerelere vardı konu ne vahşiliğim kaldı ne nefret dolu olmam falan arkadaşlarım kardeşlerim rica ediyorum aklınızı başınıza alın şuraya mesaj yazarken.
Beni tanımayan varsa gelsin bana sorsun.
Müsait olduğumda ilk buluşmayada gelirim zaten daha öncede geldim ama açıkçası bana hitap eden bir ortam yoktu.
Zaman öldürmek için yeterli vaktim yok.İlla sizin güzel dediğiniz şeye benim de güzel demem gerekmiyor renk dediğimiz şey böyle bişey eğer tüm renklere açıksa bu toplanma benim görüşümede saygı duymak zorunda çünkü bunu taahhüt ediyorsunuz.
-
cumartesi için biraz erken olmuş ama yetişebilirsek geliriz.. bu arada bekçi falan görücekmiyiz yoksa toplu halde lityuma doğru yürüyüş mü var.. başka sitelerin reklamlarını da yapmak serbest mi.. bekçi gelmezse siteyi rahat rahat çekiştirmek için fırsat olacakmı? :)
-
arkadaslar umarım sizlere uyum sağlarım...
cok erkek olupta az kız olmasın zordurumda kalırız yoksa :) neyse umarım hersey atmosferik andırgırant laylaylom metal gibi güzel olur
ya bi bakıyorum tek kız benim hemen kacarım ama :D
-
ha bi de gelirken sorun yaratırmı bilemiyorum ama küpe siyah, sigara siyah, kot koyu mavi, t siyah don bile siyah.. laf edecekseniz bari gri bişiler bulup gelelim.. 40ında olsak gri saçla kurtarırdık ama daha az bi zaman var.. naapsak ya buluşma için de alışveriş yapılmaz ki.. hem siyah bağımlılığından kurtulmak için terapiye falan da gitmek var.. naapsak.. nerden çıktı şu siyah düşmanlığı anlamadım.. :|
-
arkadasalr ben cok pis gotik metal ve alternatif metal dinlerim ama siyahtan nefret ederim en sevdiğim renkler bej mavi sarı turuncu kırmızı lacivert almanyada yediğim dich markalı cikolatanın rengi(hala ne renk olduunu cözemedim kırmızımı desem lacivertmi desem :S) benim fileli corabımda yok taximde satılıyormu acaba varsa alır 2 dakikada değistirim orda...
-
Aslına bakarsanız gayet siyah olucam ben. Bir sakıncası da yok :) Nasıl ki herhangi bir insan benim yanımda istediği kadar renkli giyinebiliyorsa ve ben bunu son derece normal karşılıyorsam (ki öyle olması gerekir zaten) , benim siyah giyinmemi de GaRaJ ahalisi normal karşılayacaktır , karşılamalıdır :) Nasıl ki siyah giyinmem beni "asi metalci" yapmıyorsa , bol pantolon giymem de rapçi yapmayacaktır :) Beni kafanızda sevmediğiniz belirli bir kalıba sokmadığınız sürece sadece "siyah giyinmeyi tercih etmiş biri "olarak katılacağım buluşmaya :)