Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ İstanbul Buluşması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ İstanbul Buluşması
  • Soulforger • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630329
    Uzun eşek süper olur :) Aramızda dengeleri altüst edecek , toplam ağırlığın yüzde 46'sını oluşturup tek başına eşek olabilecek bir arkadaş olmadığı sürece :))
  • Soulforger • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630330
    Bu arada , grup toparlayabilirsek aramızdan , belki 2 şarkı falan için stüdyoya girebiliriz :)
  • gitarTELi • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630331
    A'sı büyük Affedilmeyen haricinde Loki 22 yaş üzerindekiler katılamıyor malesef bu buluşmaya.

Arkadaşlar buluşmaya hepinizi bekliyoruz 14 te olabilir yaşınız 81 de. İlk defa düzenlenen bir organizasyon değil zaten.
    Buluşmaya ve bulaşmaya gidiyoruz..

buluşmaTELi
    by gitarTELi
  • Loki • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630332
    gitar teli

A'sı büyük Affedilmeyen haricinde Loki 22 yaş üzerindekiler katılamıyor malesef bu buluşmaya.

çoluk çocuk oynarsınız o zaman canım bende işim var demiştim zaten bu yaş olayından ne kadar rahatsız olan varmış yahu.18'i geçince kendini ulu çınarmı sanıyo insanlar anlamadım gitti.hayır ben böyle dediğim için sanki yaşlı biriymişim gibi oldu.Oysaki gayet memnunum yaşımdan başımdan :) ama sanırım herkes memnun değilmiş bu yaş durumlarından.Hepinize iyi eğlenceler dilerim.Gitmeyenin de bir kaybı olmadığını bilen biri olarak huzurla tatilde olucam öptüm kardeşlerim...
  • -jackal_musty- • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630333
    garaj buluşması ve ardından zeytinli rock fest güzel olucak =)
  • gitarTELi • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630334
    sen baştan yanlışsın :)
    çoluk çocuk oynarsınız o zaman canım

amacımız oyun zaten :)
    garaj üyeleri buluşalım küresel ısınmanın etkilerini gidermek için voltranı oluşturalım gibi bir amacımız yok buluşmada. (bireysel önlemlerimizi zaten alıyoruz :) )
    buluşup birbirimizle şakalaşmak hoppidi zottiri yapmak amaç :)
    ayrıca sen daha önceki buluşmadada bulma sonrası yorumunda çoluk çocuk dolu demiştin neyseki referanstan kurtardın :)

bu yaş olayından ne kadar rahatsız olan varmış yahu.18'i geçince kendini ulu çınarmı sanıyo insanlar anlamadım gitti.

16-20 yaş arası buluşması olacaksa gelmeyim diyip üstüne bu cümleyi kurmak enteresan :)

Gitmeyenin de bir kaybı olmadığını bilen biri olarak huzurla tatilde olucam öptüm kardeşlerim...

beklenti meselesi.
    dediğim gibi küresel ısınmaya çare bulucam ümidi ile gelirsen hayal kırıklığına uğrarsın.
    ama amaç kaynaşmak oynaşmaksa 16 yaşındakiler baya eğlenceli oluyor :)

Arkadaşlar buluşmaya hepinizi bekliyoruz 14 te olabilir yaşınız 81 de. İlk defa düzenlenen bir organizasyon değil zaten.
    Buluşmaya ve bulaşmaya gidiyoruz..

Tabi mesajın birde bu kısmı vardı iğneleyici bölümün dışında.
    Balon doğru düzgün havalanmazsa illaki iğne patlatır.

gitarTELi imlası bu şekildedir.
  • dilek • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630335
    şu yazılanları baştan sona okuyorum da.. ortada hiç birşey yok.. lokinin leyhine konusmak bana dusmez ama onun da ne demek istediği açık aslında..
    ne işim var aranızda ıyyk böö flan demiyor..
    ben de daha önceki buluşup toplaşmalara cok katıldım. sizi de o buluşmalar sayesinde tanıdım. pişman da değilim :) ama yani bazen gerçekten sıkıcı olabiliyordu yani bana da çocukça gelen davranışlarla karşılaşmıştım. Gerçi ben de biraz çocuktum o zamanlar :p (uzuuunn zaman oldu)
    Benim alışık olmadığım, yapmaktan belki de sıkıldığım şeylerle karşılaştığım oldu..
    lokinin sınıflandırması gibi 16-20 yas siyah tshirt giyen kesim -genelde- psikolojik ya da baska anlamda sinirlanmis kesim oldugu icin.. ayh neise devam etmicem sıkıldım bu tartışmadan :)
    zaten ammar beni de dışlamış :) 22 yaş üzeri katılamaz demiş sonra 81 e çıkmış ama olsuunn :)
    biz loki ile uzaktan izleriz sizi belki heheh henuz gitmemis olursak.. iyi eglenceler tekrar..

aslında cidden iyi olurdu, dediğim gibi şunu sonbaharda tekrar yapın, ama bir plan da olsun ortada.. önce kafe sonra stüdyo değil.. daha yaratıcı fikirler olsun.. oturup geyik yapmayalım:)
    gorusemediklerime cok selamm..
  • gitarTELi • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630336
    Dilek sen bakma asıl yaş sınırı 81 bile değil çocuğu olan anne uyelerımız var onlar bebk arabaları ile bile gelebilirler.
    Mevzu yaş sınırı değildi. Sadece çoğluk çocuk muamelesıne yanıttı.
  • Loki • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630337
    dilek bakma sen doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar ben 10.köye gidiyorum :) ne diyim :)
  • gitarTELi • 25 Temmuz 2007 00:00 • #630338
    tamam o zaman durum iyice netleşiyor.
    Buluşmadan hoşlanmayanlar b.k atmak yerine medeniyetten nasib almış her bir fert gibi bu başlık altına mesaj yazmaz.
    Bu kadar basit.