-
16 - 20 yaş arası siyah t shirtlü gençlik toplantısı olmıycaksa bizde gelmek isteriz olucaksa ona göre siyah t shirtlerimizi giyiip gelelim.
hatta belki 1. GELENEKSEL SU SAVAŞI fikrim için çok uygun bir gün olabilir havalarda böyle sıcakken
-
uyyy keramettin gelsene yaaa :) çekirgelikten istifa mı ettinki elinden tutup getirmeyeliim :))
-
aşkolsun nan lokican -:) yaş takıntın varsa gel de ortalamayı yükselt o zaman :)) gerçi ben bile yeterim ortalamyı etkilemek için. dile kolay 67 :pp teyzenizin elini öpmeye gelir hayır duasını alırsnız di mi veletler :p
-
Sahnede: GaRaJ İstanbul Buluşması :))
güzel (:
-
stüdyo da yaparmıyız?
-
abicim bu buluşmalar toplaşmalar hep pentagram konseri zamanlarına denk geliyo sapıtıcam ha:@
-
garip bi tesadüf bu ya.. pentagram ve buluşma !
stüdyo deniliyodu, gitsek iyi olur aslında ya evet. sadece uygun yeri o cumartesi kalabalığında nasıl bulucaz, kaç kişi kaldırır bi stüdyo.. bunlar net olmalı :)
-
Nazmiyyeaah gothic sabotic death grubuyuz çok çılgınız tehlikeliyiz deriz kalabalık bizim kadro deriz :)
-
gelicem bu sefer hadi arkdaslar yapmayın düşünün bir çimleri=) sahiden kimler geliyo gelenler parmak kaldırsın! xD
-
ben gelicem bu sfer gelmek istiyorum...