Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ İstanbul Buluşması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ İstanbul Buluşması
  • mayfly • 27 Temmuz 2007 00:00 • #630359
    benim siyah giyinmemi de GaRaJ ahalisi normal karşılayacaktır , karşılamalıdır :)

valla çarşaflılar, ametalciler (rock dışıcılar), konformistler, britçiler vs. siyah sevicileri! nasıl dışlıyorsa etki-tepki kanunu gereği aynısını görmeliler.. haliyle biz de onları dışlarız (dünyamızdan :)) ama daha üzücüsü kardeş bildiğimiz grup(haliyle üyelerinden) "aha bunlar reyting yapıyor(kitle peşinde imalı)" lafını yemek çok ayıp.. reyting peşinde olan adam bizim gibi stüdyoya kapanıp tek şarkı (üstelik cover)la mı uğraşır.. yapmayın abi.. müziği biz sevdiğimiz için yapıyoruz.. şu malum muhteşem ego tatmini için değil.. takip ettiğimiz gruplar için stüdyoyu yarım bırakıp gidip izliyoruz.. kaşı gözü için de değil.. bizde oturup içip tanışıp kaynaşamazmıyız.. hem niye özelden laf yiyoruz.. oturup burda yazalım çizelim.. herşeyi ortalıkta yapalım.. sanki herkes salak kimse birşey bilmiyor.. grup reklamıymış.. pöh..(pöh?) reklam istesem tabela yaptırırım ya da garaja banner.. ha siyah giyiyoruz lafı da reklamsa evet sponsorumuz siyah..

bu arada al sana reklam :P üstelik gideriz gitmeyiz niye hesap vermek zorundayız ki anlamıyorum ya.. şu grup işlerinin suyu çıktı yakında mahalle kavgaları da çıkacak galiba
  • bc rich • 27 Temmuz 2007 00:00 • #630360
    Ktulu saçların ne alemde ? :)

Bende kestirdim de :)
  • DrumBanger • 27 Temmuz 2007 00:00 • #630361
    Bu arada , grup toparlayabilirsek aramızdan , belki 2 şarkı falan için stüdyoya girebiliriz :)
    25 Temmuz 2007 Çarşamba | Yazan: Soulforger

Valla ben seninle çalarım eğer izin verirsen :)

Uzun eşek süper olur :) Aramızda dengeleri altüst edecek , toplam ağırlığın yüzde 46'sını oluşturup tek başına eşek olabilecek bir arkadaş olmadığı sürece :))
    25 Temmuz 2007 Çarşamba | Yazan: Soulforger

Ya abi ağırlık değilde bindirme olarak baya denge bozarmıyım acaba :)
    Bu arada hepte Cenk'in yazdıklarına alıntı yaptım ama neyse :) İlk buluşmam olcak içimden bir ses sıkıcı olcak diyor ama tanışmak istediğim kişiler var en kötü onlar için gideceğim .
  • Soulforger • 27 Temmuz 2007 00:00 • #630362
    Tamam , şarkı belirleyelim , girip çalarız seninle kısmet olursa :)
  • FuL_TeLiKe • 27 Temmuz 2007 00:00 • #630363
    buluşmaya gelirken herkes evdeki mini roketatarını getirsin..
    benim sağa sola roket atasım gelir belki..

ve bu aralar duyduğum yoğun 1 adet canavar olasım var..
    sevgilerimle..
  • pesimist • 27 Temmuz 2007 00:00 • #630364
    ya görende PİSİkopat sancan seni :)
    anladın sen onu :)
  • FuL_TeLiKe • 27 Temmuz 2007 00:00 • #630365
    hayır kuş falan vururuz diye..
    (bkz. roketatarla vurulan kuşun eti tadından yenmez..)
  • alegory_rock • 27 Temmuz 2007 00:00 • #630366
    oh oh ne güzel buluşuyorsunuz.
    Toplanacak arkadaşların hepsi İstanbul'dan mıdır ben onu merak ettim.
  • FuL_TeLiKe • 27 Temmuz 2007 00:00 • #630367
    oh oh ne güzel buluşuyorsunuz.
    Toplanacak arkadaşların hepsi İstanbul'dan mıdır ben onu merak ettim.
    27 Temmuz 2007 Cuma | Yazan: alegory_rock

sende gel bu 1..

detayı bilmiyorum..
    farklı şehir yok galiba..
  • azınlık • 27 Temmuz 2007 00:00 • #630368
    buluşmanın gerçek amacı ne merak ediyorum??