-
hepimizin başı sağolsun!"insan insana" bunu nasıl yapıyor anlayamıyorum??!dünya da savaşın son bulduğu gün yeryüzünde insanın kalmayacağı gün mü olmalı ki..
-
Herkesin Başı sağolsun yazlıktan komşumun oğluda patlamada öldü.51 yaşında iyi bir abiydi.öğretmendi.2 hafta sonra yazlığa gidip yılın yorgunluğunu atacaktı.85 yaşındaki babası ve annesinin şu an ne durumda olduğunu tahmin bile etmek istemiyorum.evlat acısı üstelik 85 yaşındayken.çocuklarının durumunu saymıyorum bile.Bunu yapanlara hayvan bile demiyorum.bunlar ruh hastası.kişilikleri oturmamış o.ç...... değilde nedir.o kadar öfkeliyim ki şu an bunu yapanları bana verseler yapacağım işkenceler çin işkencelerinin solda 0 bırakır.masum insanları ne diye öldürüyorlar.hissedilen bu acı onlara 1 milyar kat daha ağır döner umarım.terörün insanlığı kitabı dini yok.hepsini allah kahretsin.
-
http://www.facebook.com/group.php?gid=17214824213
-
Yazıktır ki, bu ülkenin toprağından, suyundan sonuna kadar faydalanıp; ellerini kollarını sallayıp gezebildikleri bu sokaklarda, acımasızca onca can almaları.
Fiziksel olarak insan niteliği taşımak, o şeyin insan olduğunu göstermez. Şereften yoksun, yüreksiz, midesiz, kafasız bu şeylere insan diyemiyorum ben.
-
Önce, kendinizi bir anlık da olsa o insanların yerine koymaya çalışın,
o acıları yüreğinize sığdıraya çalışın ve sonra elinizi yüreyinize koyun ve bir anlık hissedin,
o yüreğin alevine dayanırmı hiçbir ten.
Kan ağlayan gözlerimizden fışkıran yaşlarımız, södürürmü o kor'u.
Yaşamlar yitirildi, veda edemeden ansızın. kimimizin annesiydi, kimimizin babası veya kardeşiydi orda can veren.
ya da biz idik sebepsiz yere katledilen . çıkarları uğruna kandırdıkları insanlara katlettirilen, yaşamı elinden alınan.
Atamın kemikleri zangır zangır, sızım sızım sızlar ken günümüzde .
mezarından fırlarcasına kalkıp haykıracak diye korkarım bize . dikip gözlerini tükürecek yüzümüze diye, sana bana ve sana.
"Ulan bumuydu sizin vatan severliğiniz, sahip çıkmanız, ulan benden utanmadınız sizin için hayatlarını feda eden onlarca şehitten utanmadınız, hele kendinizden hiç utanmadınız "vatan sevgisi imandır" gibi bir hadis varken bari dininizin emirine uysaydınız.
satmasaydınız bunca insanı, terörü destekleyenlere ve besleyenlere, uşaklık yapmasaydınız.
ben uyuyamıyorum senelerdir bir an bile , sen nasıl uyursun keyfince, utanmadan" .
Dercesine cehennemden yükselen çığlık misâli üzerimize.
lanet olsun ruhsuzlara,arsızlara, kölelik ve köpeklik edenlere.
hepimizin başı sağ olsun.
-
ecdadımdan utanıyorum =)
-
bunları yapanı taksim meydanında asacaksın !!!
-
allah sabir versin..
-
ben bahçelievlerde oturuyorum...dipten bir ses geldi , gökgürültüsü sandım...ardından 5 dakıka içinde ambulans seslerını duydum ve hemen ardından televızyondan ızledım...nasıl bir akıl mantıktır bu...nasıl bir vicdandır bu ... insan insana bunu nasıl yapar...kımsenın suçu gunahı yokken insanlarımız kayboluyor...bu nasıl bir birşeydir...allah hepımıze sabır versın...vefat eden kardeşlerimizin arkadaşlarımızın buyuklerımızın Başı Sağolsun... Başımız Sağolsun...hiçbirzaman emellerine ulaşamıycaklar...Bunların hesabınıda bir bir vericekler...tekrar Başımız Sağolsun :( :(
-
Küfür ederim o yüzden kısa keserim. Ölen insanlarımıza Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum...