Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Terör'ü Lanetliyoruz

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Terör'ü Lanetliyoruz
  • fabrikamuzik • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634861
    Çok alçakça bir saldırı..
    Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet yaralananlara acil şifa diliyoruz..
    Yakınlarına Allah sabır versin..
  • FuL_TeLiKe • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634862
    oturduğum evin 50-100 metre uzağında patlayan bomba. olayın vahameti zaten yeterince yazılmış. mahallemiz naklen patlamış durumda.

bu sabah iş için evden çıktığımda polis memurunun birine sordum "yeni bir gelişme var mı?" diye. "hamile bir kadın ölmüş, karnındaki çocuğunu kurtarmaya uğraşıyorlardı ama sanırım o da ölmüş." dedi.

küfür falan etmek garip geliyo. o koşuşmalar, o sesler, her yerdeki kan lekeleri...
    daha dün para çektiğin banka virane olmuş.
    ekmek aldığın fırında kırılmamış cam kalmamış.
    arkadaşının, tanıdığının dükkanını televizyonda "olay yeri" olarak seyrediyosun.
    ölen isimlerin arasında tanıdıkların var.
    ...

dün gece üçüncü bomba anonsundan sonra evlere çekildi herkes. tabi eşi-dostu bulamayanlar, haber alamayanlar hariç. televizyon kanalları çok enteresan şeyler göstermekteydi. mesela ibrahim tatlıses hala şarkı söylüyodu onca vakit geçmesine rağmen olayın arkasından.

aklıma o görüntüler geldikçe hala "acaba gerçekten bizim mahallemiydi dün gece patlayan" diye şaşırmadan edemiyorum. herkese geçmiş olsun.

bu başka 1 sitede yazdığım yazı..

eklemek gerekirse..
    bütün yazılanları okudum..
    arada gerçekten saçma sapan şeyler yazılmış..
    olayın derinliğine dalınmaya çalışılmış ama bu kadar amatör olunabilir..

amaç neydi saldırıda?
    bizi evlerimizden çıkamaz hale getirmek, paranoyalarla bizleri sindirmek..
    ulaşıldı mı?

bence hayır..
    hala aynı derecede kalabalık sokaklar..
    bunu "alışılmışlık" olarak nitelemek aymazlık olur..
    evet çok okumuş 1 toplum olmayabiliriz ama aptal 1 toplum değiliz..
    nerden mi biliyorum?
    o gece bende ilk bombadan sonra yardıma koştum, 2.sinin patlayacağını ya da "bana 1 şey olurmu?"yu düşünmeden..

benden önce yetişenler malesef şimdi hayatta değil..

bu bombayı patlatanların bilmediği 1 şey var;
    Çok şükür öldükçe çoğalabilmiş/çoğalabilen 1 milletiz..

rica ediyorum yorumunuzun sonuna o gülücüklerinizi koymayın (bu haberde)..
    kanıma dokunuyo emin olun..
  • opeth_hur • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634863
    Bu gibi durumlar senelerdir ülkemizde görülmekte. Her kötü haberin sonunda "Araştırılıyor", "Gereken yapılacak", "Terörü lanetliyoruz!!!" gibi şeyler yazmakta ama icraat yok hâlâ!!!

Sen istediğin kadar lanet oku. Bu gibi durumlar biz MİLLETÇE hareket etmedikçe devam edecek. ATATÜRK olsaydı bu pis böcekler bu kadar rahat hareket edebilirler miydi acaba? Yakında iç savaş çıkarsa şarşırmam diyeceğim ama zaten şu an iç savaştayız. Sokakta kimse birbirine gülümsemiyor, sevgiyle bakmıyor. Nasıl bu hallere geldik bilemiyorum.

Bildiğim tek şey var bu alçaklara karşı birlikte hareket edilmesi. Bu savaş hepimizin savaşı.

Ne günahı vardı orada ölenlerin, yaralananların...

En kısa zamanda hepsi hakettiği gibi yaşamaya başlayacak. Bunlara karşı ekonomik savaş başlayacak. Hiçbiri iş bulamayacak geldikleri gibi geri gidecekler. Savaş dediğin illa kılıçla silahla olmaz. Para kazandırmayacaksın bu şerefsizlere!!!

Hepsine LANET EDİYORUM!!!
  • sheehan_bass • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634864
    ilk patlamanın olduğu yere 50 metre uzağım,

kinci patlama ise kapının önü gerçekten inanılmaz dakikalardı.

İlki patladığında insanlar çok düzensiz bi şekilde etrafa yayıldı merak edenler yardım edenler camlardan balkonlardan bakanlar ve işte tam 9 dakika sonra 2. si ve işte o tam merak edip izleyen ve yardım eden o kalabalığın içinde patladı.

Gösterilenden çok daha ağırdı ama bukadar kalabalık biryerde polislerin atladığı nokta ne bir ekip ne bir mobese kamerası yani tam bir kör nokta çoğu kişinin tatile çıktığı şu dönemde tatile çıkamamış ve bir dondurma bir çekirdekle insanaların rahatlamaya çalıştığı ve hoş dakikalar geçirdiği bir yerde böyle bişeyi yapan insan.

Bunları kim düzenliyor bilmiyorum ama bu kişinin çok aciz ve çok zavallı olduğu ortada türk milleti yılmadı yılmayacak bunlar bizi daha sıkı bağlar daha güçlü kılar.

Bunu yapanları şiddetle kınıyorum.
  • Elerki • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634865
    Hâlâ PKK için 'Aslında onlar da haklı.' diyebilen insanlar(!) var!

Masum insanlara,sivillere saldıran,bizi bölmek isteyen tüm terör örgütlerine sayısız kez lanet olsun!!!!!!!!!!!
  • _RoCk GiRL_ • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634866
    yıllardır terör lanetlleniyor ama teröre yardım ve yataklık edenler de iktidar yapılıyor... hepimizin başı sağolsun...
  • joker--- • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634867
    başımız sağolsun.cok üzgünüm.
  • sema_trnty • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634868
    Hayatta her zaman mutluluğun doruğunda gülünmez bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarında bile sırıtacaksın.Sırıtacağız ki, leşler saldırmayı, melekler de ağlamayı bıraksın.Hepimizin başı sağolsun.
  • fatma_eser • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634869
    bu ne ya yardıma koşuşurken yardımlık oldular yardım edicek varsa da 3. bi bomba tehlikesini düşünseler bile yardım ettiler allah belalarını versin
  • çakıL_ • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634870
    çoğunluk konser cıkısı ailelerin aramasıyla öğrendi bombaları..herkes bomba patlamış dedi herkesn ailesi telefonda cabuk gel eve herkesin ailesi telaşlı..otobüs bulamayanlar sabahlamak zorunda kalanlar(onlardan biride benim) büyük tehlike atlattık..lanetliyoruz ve basşsağlığı diliyoruz..