-
Ne yazsak ne desek boş. Derin bir uykudayız sevgili Türk Milleti. Derin bir uykudayız, ama uyanacağımız zaman da gelecek ve hepsi bunun hesabını verecek! Hepimizin başı sağolsun...
-
teröre lanet ediyoruz ama aslında çoğumuz "laik ateist agnostik aczmendi müsveddeleri" (!) imişiz vay anasını.. http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=720129&title=sozun-bittigi-yer
okuyun okutturun da rezil kepazeliği, provakeyi görün..
-
Arkadaşım.Cidden bu verdiğin linkte yazılanlar artık 'sözün bittiği an' örneğidir. O kendini bilmez, kimin ne olduğunu ayırt edemez yazarı (hakaret edersek onunla aynı seviyeye düşeriz - ki o hakaret etmekte) da Tanrı'ya havale edelim.
Tekrar herkesin başı sağ olsun.Bu yapılanın hiçbir 'ama onlar da haklı'sı olamaz.Diyen arkadaşları da şiddetle kınıyorum tekrar.Yardıma koşanı da bombalıyorlar.Nerde insanlığı bu olayın?Bu, propoganda değil, bir katliamdır. Propogandanızı insani bir şekilde yapmıyorsanız,masumları,sivilleri öldürüyor,aynı ülke çatısı altında yaşadığınız insanları katlediyorsanız bunun haklı görülecek hiçbir yanı olamaz.
Lanet olsun masumlara,sivillere saldıran ve bizi bölmeye çalışanlara!
-
hepimizin başı sağolsun...
-
Bir hocam bu Ali Bulaç için Ali Bulamaç derdi.
Sadece zihinleri bulandırmaya yarayan zihniyet bu işte.
dinsel ahkamlar kesmesini bilir araştırmacı ayaklarıyla.
bana telefon geldi de terkettim konseri...
ne olacaktı yani? james'in eline kağıt vereceklerdi de, abi bi duyuru girelim araya, sonra da konseri keselim mi diyeceklerdi?
bana ulaşamasaydı yakınlarım, ben de konseri bitirip öyle dönecektim herhalde doğla olarak. aha bana da agnostik dedi!
adamım bırak da ne olduğumuza biz karar verelim ya!
bu tiplerden gazete köşesi yazarı olursa bu olur işte.
arastirmaci gecinir ama bir haberi de carpitmadan yorumlayamaz. ulkesinin gencligini tanimadan hakkinda asar keser ve dahi laikligi kalkip da oradaki sifatlarin yanina bir tahkir lafi olarak eklemeyi becerir. bravo bulamaç ali. bravo!
-
öncelikle herkese sabır ve başsağlığı diliyorum bu acı olaylar karşısında.insanlık dışı bir olayın tanığı olduk birkaç gün önce.ne yazık ki dünyamızda bu tür olaylar o kadar sıklaştı ki neredeyse meşrulaştırılmak üzere.
ben önemli bir noktaya değinmek istiyorum.bunu yapan insanların bulunmasını istiyorum.bir vatandaş olarak bunları yapanların kim olduklarnın bulunmasını istiyorum.
ülke gündeminde 2 önemli siyasal olay varken bunu yapanların,bu patlamayla beraber neleri gizlemeye çalıştığını neden gündem değiştirmeye çalıştığını bunların hepsinin bulunmasını istiyorum.
bu canice eylemin en iğrenç yönü ise profesyönel bir biçimde hazırlanılmış olması...
ek olarak eklemek istediğim önemli bir şey var.arkadaşlar gaza gelmesin kimse.aşağıda bir arkadaş Barışarcok'la ilgili birşey yazmış.böyle insanlara lütfen kulak vermeyin.dün akşam üstü taksim meydanında barışarock insiyatifinin de katılımıyla güngören saldırısıyla ilgili bir protesto mitingi yapıldı ve barışarock doğal olarak bu tür insanlık dışı olaylara avazı çıktığı kadar bağırarak tepkisini koyar safını belirler.konumuz bu değil ama ben bir barışarock aktivisti olarak bu çirkin karalamalara aldırış etmemenizi diliyorum..
bir karıncayı bile incitmekten çekinirken,düşünüyorum da tek celsede insan öldürebilen insanlarla beraber yaşıyorum.sorun bende mi acaba?
-
olayın ergenekon tarafından yapıldığı açıklanmış :/ ne kadar doğru bilinmez ama doğru olma ihtimali çok yüksek. eğer böyle canice olayı gerçekleştiren bu örgüt ise devletin demek ki soruşturma ve takip altına aldığı konuyu daha kapsamlı güvenlik ortamı yaratarak incelemesi gerekli.
-
sevgili zaman gazetesi yazarı ali bulaç' a sevgilerimizi yolluyoruz..burada yüreğinden kopanları yazanlar ali bulaç beyfendi'nin köşesinde yazdığı "laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddeleri"dir bir nevi..
dediklerimden hiçbir şey anlamayanlar için ali bulaç' ın, dün kaleme aldığı zaman gazetesindeki yazısını kopyalıyorum buraya:
...
"istanbul'un göbeğinde, ali sami yen'de metallica adlı müzik grubu bir konser verdi. türkiye'nin her tarafından 40 bin kişi toplanmıştı. programın başlamasından 15 dakika önce, konserin verildiği yerden birkaç km ötede, yani güngören'de cesetler parçalandı; kol bacak havaya uçuştu. bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin de umurunda olmadı. transa geçmiş vaziyette kafalarını sallamaya devam ettiler; tepindiler; kendilerine özgü ritüelleriyle satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar. içtiler, bağırdılar, gürültüyü bastıran gürültü cinsinden müzikleriyle istanbul semalarından arşa yükselen çığlıkları, bedenleri parçalanan masum insanların feryatlarını bastırmaya çalıştılar. ve elbette sorumsuz gazete ve televizyonların boy boy yayınladığı kanlı ceset görüntüleri. bu, kan tutmasının insana vahşeti teşhir ettirmesidir!"
-
bu olayı her kim yaptıysa kahrolsunlar.Artık zorlu mücadeleye gelemediklerini ortaya koyduklarını resmen bildirdiler ve daha tüyü bitmemiş masumlara göz diktiler.. sayfalarca yazı yazmak hiçbir işe yaramıyor artık bu saaatten sonra.... vefat edenlerin yakınlarının başı sağolsun...Allah sabır versin..
terör sana lanet olsun...
-
gökhankalafat'ın alıntı olarak bildirdiği yazıda su terim ne kadar da sacmadır..
''bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin de umurunda olmadı.''
bu tanımlamada kullanılan kelimeler ile ne demek istenilmiştir acaba? ve cümledeki celişkide cabası... laik kelimesi ve aczmendi nasıl bir arada kullanılmıştır?
bu insanları tanımlarken bu kadar yobaz olmak ne kadar da sacma...