-
dicek bişey bulamıyorum..bunu yapanlar hangi vicdanla yapabiliyolar o masumlara kıyabiliyolar bilmiyorum ama amaçlarına ulaşamicaklar..
hepimizin başı sağolsun..
-
bu tereör değil bir isyan...ölende haklı kalanda...
-
böyle isyan olmaz kardesm...haksız yere onca insanı öldürmekle suçsuz günahsız insanların kanına girmekle haklı bi tarafları yok...lanet olsun hepsine..
-
ben kimse ölsün istemiyorum,kimse acı çeksin istemiyorum,kimse ezilsin istemiyorum kimseye kötü birşey olsun istemiyorum... ben herkes mutlu olsun istiyorum...
-
ben kimse ölsün istemiyorum,kimse acı çeksin istemiyorum,kimse ezilsin istemiyorum kimseye kötü birşey olsun istemiyorum... ben herkes mutlu olsun istiyorum...
ama olmuyo dimi?
-
Lanet olsun..! İnsan değil bunları yapan!! Akıl mantık değil onlarda olan.. Beyinlerinizi s*km
-
Burada çoook profesyonel yazarlar var anlaşılan..
Laf gideceği yeri bilir..
-
bu nasıl bir insanlık buna insanlık da demiyorum...
birileri yardıma koşarken bundan yararlanıp bir daha bomba patlatmak....
içlerinde insanca hiç bir şey kalmamış..
hepimizin başı sağolsun....
-
Ben vatandaş olarak Pkk yı destekleyen bir partinin mecliste olmasından utanç duyuyorum. Apo posterleriyle bu ülke topraklarında zafer işaret yapan insanlara acıyorum. O patlattıkları bombalardan her birinin münasip bir yerine sokup g.tlerini havaya uçurmak istiyorum. Bunu izlerken de soğuk bira içmek istiyorum.
Zaten içimde bir his var. Depremlerle yerle bir olacaklar. Üzerlerine taşlar yağacak bu yaratıkların. Bekleyin görün. Nankör alçaklar. Vatan hainleri.
-
ben terörü lanetliyorum terör değil içinde insana ne türlü zulüm eziyet dil ırk meshep ayrımcılığını yapan masa başı oyunlarına binlerce insanı acımadan azrailin kollarına teslim eden her kim olursa olsun çıkarları doğrultusunda hareket eden herkesi lanetliyorum unutmayınki gündeme baktığımızda bile pkk artık develete mal olmuş bir yara artık doğuda dil özgürlüğünü isteyenler bence fazlaca özgür daha fazlasını isteyenler kusura bakmasın burası türkiye ALLAh daima türklerin arkasında fakat kürtlerinde arkasında bu güç iki el gibi biri olmadan bir diğeri zayıf kalır bu yüzden bozmayın artık bu kardeşliği nasıl ayırırsınız türk ahmetle kürt fatmayı nefret etmeyin artık birbirinizden LÜTFEN!!!