Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Duman'dan 2 Albüm birden

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Duman'dan 2 Albüm birden
  • kutay k_gri • 29 Nisan 2009 00:00 • #637332
    Zaten Duman'ın şarkılarının içindeki kelimelerin anlamı geçmesi 2. albüme dayanır. Gittikçe de daha çok kelime daha az anlam ve 2 boyutlu resim gibi şarkılar, bir özden yoksun. Bu albümde bir iki hoş parça var lakin ısrarla ilk albümdeki Dönek gibi şarkılar yapıyorlar belkide korkuncu Yaptırılıyorlar! Neyse, adamlar bağıra bağıra sesi kıstı eğe büke gitarı mındar etti, çeke çeke bateristi kaçırdı ama tüm bunlara rağmen hala birşeyler kalmış. En az bozulan grup bile denebilir! Devam etsinler, dinleriz. Yalnız şarkılarında "Biz Hala Buradayız" gibi nazar çekici cümlelerden ve dini yaralama maksadı güden yeminlerden ve yerimlerden çekilmelerini de tüm gönlümüzle istemekteyiz.
  • duman-hayel • 3 Mayıs 2009 00:00 • #637333
    bagirmaya
    kudurmaya
    haykirmaya

geldik geldik geldik
    kaaaalllll buradaaaaaa bizimleeeeeee

cok sevdim ya =)

*bu arada ergenlik olayina deyinmeden edemiycem ben cok kisi taniyorum, icinde ben de bulunmak üzere, ergenlikte basladilar duman dinlemeye hepimiz öyle basladik ama duman cikali 10 yil oldu ve biz hala onlarlayiz 16 yasindaki oldu 26 ve hala dumancidir.
    15-16 yasindaki insanlar müzik dinleyemeyecek mi? dinlediklerinde bu müzige ergen-müzigi mi denilecek?
    peki o zaman onlara ayri bi sektör falan kurulsun ayri bir müzik stili. rock pop degilde ergen-müzigi koyun siz hatta adini..