-
avril??? punk???? puahhahahahahaha.Lars ta eskiden darbuka çalarmış...Yani mantık bakımından
-
evet yukardakini yazarken aklımda da o vardı. bi de ben "moda mı şimdi bu?" die sorduğumda haltmış gibi "yoo hoşuma gittiği için giyiyorum" demedi mi? inanılmaz sinir oldum. şu popçuların hepsi giyim tarzı konusunda 'farklı' olma peşinde ama onların alışveriş yaptığı yerlerde hep aynı şeyler satılıyo! şimdi bazı arkadaşlar kadın milleti işte diicek ama :) sonuçta giyim tarzı etrafındakilere kişiliğini yansıtan şeydir. etrafındakilere bi msj verir onlar senle konuşmasa da nassı biri olduğunu anlarlar az çok. bu giyimi moda yaparak başkalarının verdiği mesajı yok ediyosun bi nevi düşüncelerini öldürmeye çalışıyosun.
nu metalle ne alaka di mi ama? :p
-
anaemics senın arkandayız kahrolsun nu metalciler!!!
deadly dolls'tan ŞİZOFREN
-
converse rock , metal ayakkabısı değil punkçı ayakkabısıdır.rock ve metal in ayakkabısı yoktur sadece rengi vardır oda siyahtır.ayrıca neden tikilerde converse giymeye başladı?çünkü converse i nike satın aldı ve bundan dolayıda herkes rahatlıkla ulaşabiliyor.artık nike satan heryer converse de satıyor.yani kapitalizim punk,rock,metal sallamaz.onlar için tek önemlişey PARA dır.nike da converse verdiği 700 milyon doları çıkartabilmek için o ayakkabıyı tiki ayakkabısı yapacak yani popülerleştirecek!lanet olsun kapitalizime!
-
converse i punker lar da giyiyorlar ama bir punk ayakkabısı değildir o gitarla yapılan sert ve diğer müziklerden ayrı olan müzik türlerini dinleyenlerin ayakkabısıdır. Hem punker lar renkli ne olsa giyer bunu herkes bilir bir tek converse le kalmıyosunuz ki bu arada offspring i severek dinlediğimi söyliyim..
-
taa ilk mesajda yazan converse rock ın ayakkabasıdır gibi bişey dikkatimi çekti ve beni güldürdü hatta onu okuduğumda vay be artık rock müzik hatta metal müzik dinleyenler bile jiks olmuş hatta kendilerini bir sürüye katıp kendilerine sembol bile bulmuşlar diye düşündüm aynı puma klasik modeli adidasın boks ayakkabısı ya da o adını pek bilmediğim tiki gençlerin giydiği markalı ve pahalı giysiler gibi...
çok yazık arkadaşlar ilk zamanlar marjinalisme kapılmış olan özellikle hipilerin giydiği bir ayakkabıyı ki ayakkabının markası da önemli (amerikan) şimdi sürü sembolü olarak benimsemişsiniz ve ben nu metalcilerden filan değil rockçılardan ve has metalcilerden bahsediyorum size çok üzüldüm yazık.
emperyalizmin her yeri sardığı dünyada sizde payınıza düşeni almışsınız hatta almakla kalmamışsınız kendi parçanız gibi benimsemişsiniz.
UYANIN CONVERSE NIKE SATIN ALMADAN ÖNCE DE BİR AMERİKAN MALIYDI...
-
NICK MASON 'a
ben metalciyim ve rock ta dinliyorum hard olmak şartıyla bu arada çevre dostuyum saçlarım uzun ve istersen hippi de diyebilirsin siyah giyerim giydiğim CONVERSE de siyahtır. hem harbi metalcisin ve rockersın nedir bu AMERICAN karşıtlığı? dinlediğin birçok rock ve metal grubu american kökenlidir. Metalin baba gruplarından olan SEPULTURA nın elemanlarının ayağında da CONVERSE var. yine aynı şekilde METALLICA nın "I Disapper" klibini izle Kirk Hammet ın ayağındaki ayakkabılarda CONVERSE tir asıl sen uyan. Hip Hop ve Rap in ayakkabısı nasıl ADIDAS SUPERSTAR sa ROCK PUNK ve METAL in ayakkabısı da CONVERSE dir. Diyelim CONVERSE giymiyorsun ve Rock&Metal dinliyorsun o zaman ayağında büyük ihtimalle kovboy çizmesi vardır ve kovboy çizmesini de kovboylar giyer zaten onlarda AMERICA da yaşar..
-
nu-metal hiçbir şeydir.
-
:))
-
Converse giymem, ama nu-metal vb. de dinlemem.Converse anlamını yitireli yıllar oldu, fabrikasyon çalışıyolar.Kapitalist bi politika izliyolar.Bi de rock için simge bulmaya çalışmayın, gerçekten(uzun süredir) bir rocker olan insan toplum içinde parmakla ayıklanacak kadar belli eder kendini.