Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

nu-METAL nedir?

• rock in rio • 19 Temmuz 2006 22:08 • #505543
    ya ama herkes her müizği dinlemek zorunda değilki
  • Kitamoto • 19 Temmuz 2006 22:20 • #505545
    ben muziğin her rengine açığım.gereksiz bölümdirmelere gerek yok. müziğin tekniğinden ve melodisinden bahsediceksek eğer dallandırmak gerekir(incelemeyi kolaylaştırmak için).işin ticari yanına gelirsek.günümüze baktığımızda müziğin güzelliğinden sanatından ruhumuzu okşamazsından... çok bir tarz olarak algılandığını düşünüyorum.işin ticari boyutuda burda giriyor.Tarz kendini o kadar benisetiyorki artık müzik kişiliğimiz olabiliyor.Ve onu süslemeye başlıyoruz.Örneğin kimilerine göre rock müzik sever biri ayağına coverse çekiyor ya da rap dinleyen biri bol pantolon giyiyor...Ve ticari kafalar da bizleri bu şekilde içten içe sümerebiliyor.Yani müzik bu nokta da ticarileştiriliyor.müzik nü metal de olabilir; arabesk de ya da unga bunga da olsa müziktir.önemli olan içimize bir şekilde hitap etmesidir.yanılıyo da olabilrim tabi:)
  • re-arranger • 19 Temmuz 2006 22:31 • #505546
    dinlemek zorundasın demedim. istemiyosan dinleme.

mesela ben ibrahim tatlıses dinlemem ama "ibrahim tatlısesin azına zıçym adam şöyle yaptı böyle yaptı" falan da diyip kendimi strese sokmam yani :D
  • Kitamoto • 19 Temmuz 2006 22:40 • #505548
    ben muziğin her rengine açığım.gereksiz bölümdirmelere gerek yok. müziğin tekniğinden ve melodisinden bahsediceksek eğer dallandırmak gerekir(incelemeyi kolaylaştırmak için).işin ticari yanına gelirsek.günümüze baktığımızda müziğin güzelliğinden sanatından ruhumuzu okşamazsından... çok bir tarz olarak algılandığını düşünüyorum.işin ticari boyutuda burda giriyor.Tarz kendini o kadar benisetiyorki artık müzik kişiliğimiz olabiliyor.Ve onu süslemeye başlıyoruz.Örneğin kimilerine göre rock müzik sever biri ayağına coverse çekiyor ya da rap dinleyen biri bol pantolon giyiyor...Ve ticari kafalar da bizleri bu şekilde içten içe sümerebiliyor.Yani müzik bu nokta da ticarileştiriliyor.müzik nü metal de olabilir; arabesk de ya da unga bunga da olsa müziktir.önemli olan içimize bir şekilde hitap etmesidir.yanılıyo da olabilrim tabi:)
  • PunkERElla • 20 Temmuz 2006 01:18 • #505572
    ROCK HERŞEYDİR AMA İMAJ HİÇBİRŞEY BU İŞ CONVERSLE VEYADA BAŞKA BİR AYAKKABI MARKASIYLA OLMAZ YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN BENCE ayrıca nu metalde nu olan metaldir (Bögg saat 01,00 oldu uykum geldi kabul edin artık bu irencligi son espirimsi şey için söylüyorum )
  • rock in rio • 20 Temmuz 2006 15:22 • #505611
    müziği imajla zedelemek saçma arabesk dinleyende converse giyiyor sonuçta
  • bathnau • 20 Temmuz 2006 17:51 • #505629
    size bişe denmez siz varya gıyıme hareketler takılmıs bogtulmus herıflersınız gercek rocker ya da metalci adam bu konuya guler ve derkı onların b.ktan dunyası onlara kalsı bız muzıgımıze bakalım ... ama sız sızzz b.ktan b.ktan işlere kosun ey acayıp ahalı bırakın muzık gotursun bızı yemısın o salak con con ları bız elektromuza basımıza davulumuza bız metalımıa bakalım rock ımıza bakalım öffffffffffffffff sıktınız vallaha:/
  • the_TW_named • 20 Temmuz 2006 19:29 • #505643
    numetal diye bişey yok
  • re-arranger • 21 Temmuz 2006 12:04 • #505690
    evet aslında herşey matrix :-D
  • vovin35 • 22 Temmuz 2006 00:14 • #505845
    tamamen piyasa müziği.
    içinde metal kelimesinin geçmesi bile sinir bozucu,bana göre metal müzikle alakası olmayan bir tür