-
yaw ben siteye yeni üye oldum.o zamandan beri ne zaman forum a baksam punk nereye gidiyo,avril konusu falan mutlaka mevcut.ben bu konulara hiçbir şekilde cevap yazamazdım zaten.çünkü benim kaç yıldır layıkıyla yabancı müzik dinlediğim bile tartışılır.(ama bildiğim bir şey avril kesinlikle pop müzik yapıyo)aslında bende blink 182 nin tam anlamıyla ne tür müzik yaptığını merak ediyorum.ama korktumm resmen sormaktan.çok sert cevaplar vermişşsinizz.ya ben açıkçası sağlıklı bi şekilde müzik dinlemek istiyorum.neyin ne olduğunu bilerek,özenti konumuna düşmeden.önceleri bir şekilde kendi kendime halledebileceğimi düşündüm.ama işin içinden çıkamıyorum.benben kat kat fazla bilenler var burda herşeyi.bana yardım ederler umarım.yani yardıma ihtiyacım var yönlendirilmem gerek.14 ümü yeni bitircemm daha sanırım hala sağlıklı bir birey olma şansım var,öyyle mi??bu arada lütfen beni müzik türleri hakkında neyin ne olduğu hakkında bilgi verin genişinden.tabii bebeleri camiaya kazandırmaktan başka işim yok sanki diye düşünüyorsanız o başkaa!!(lütfeeenn lilix_avril gibi bi kız olmak istemiyorum!!!ııyyykk)şimdiye kadar kulağıma hoş gelen müziği dinledim yani gerek sözleri gerek müziğiyle ama bundan sonra bilerek dinlemek istiyorummmm!!!şimdiden sağolun...
-
hehe.
Lillix diye biris vardı burda galiba, evet :)))
Seni metal müziğin derin dünyasına bekliyoruz...
Blink'i boşver dicem ama gençsin ya dinle işte, hatta o tarzdan hoşlanıyosan onu dinle; hayatını yaşa, kimseyi sallama sınırları da aşma.. Herkesin fikrini al ama kendi bildiğini yap! Hayat senin hayatın, yaşamak da zevk aldığın şeyi dinlemek de sana ait. Ama boş müzik dinlemek istemem dersen sana doom tavsiye ederim... (Opeth, Anathema, Moonpell falan)
Gerçi yaşın biraz ufak doom için bence.. Bu yaşta bunalıma girme derim daha zamanın var...
-
Ya biz şu Avril ci kıza ne kadar sert davranmışız, baksanıza herkes çekinmeye başlamış. Zaten bizim millet bir şakşakı sever bir de taşlamayı ikisinin arasını bir türlü bulamamışızdır :)
Sen bakma, burada her türlü müzik dinleyen insan var. Ne kadar diğer müzik türlerini aşağılasak da, karşı çıksak da değiştiremeyiz insanların zevkini. Etki-Tepki olayını uyguluyoruz çoğu zaman. Rock müzik, Metal müzik bir yaşam biçimi, yaşam tarzı olduğundan bu kadar sahipleniyoruz müziklerimizi. Avril dinleyen bir arkadaşımız vardı evet bayağı sert cümleler kurmuştuk kendisine ama sadece doğru müziği dinlesin diyeydi bunların hepsi.
Aramıza hoşgeldin diyoruz, önce dostluk sonra müzik...
-
ama avrilci kıza avrile punkın babası dediği için ve mtvden sanki history channelmış gibi bahsettiği için sert davrandınız :) daha anlayışlı davranılmalıydı tabi... şimdi yeni gelenlerin gözünde, müzik zevki sizin için yerinde olmayanların kanını emen zombiler gibi gözüktünüz :)))
-
Bence blues ve jazz dinle ;)
Onun yanında da rock dinle... Sonra doğru yola kendin saparsın!
Ama jazz ve blues u dinlerken sabırlı olman lazım kolay dinlenen müzikler değildir...
Yolun açık olsun ;)
-
sana tavsiyem her tür müzik dinle bir türe bağlanıp kalma
-
selahattin özdemir
selahattin özdemir dinle...manyak mısın sen??başkalarının senin için karar vermelerini istiyosan ohoooo....benim sana tavsiyem bu durumda selahattin özdemir...ya da kendin araştırır,öğrenirsin başkasıyla işin olmaz...heyy yaa nelerle uğraşıyoruzz
-
Önemli olan senin ne dinlemek istedigindir.Yani burada insanların tavsiyelerini al ama herkes belli bir isim verdi diye sadece onlara takılma!Açık görüşlü olmalısın.Herhangi bir tarzı daha çok sevebilirsin ama her zaman diger tarzlarada bakmalısın.Bu arada herkes seninle aynı zevkleri paylaşmak zorunda degil bu yüzden kimseyi suçlayıp kızmamalısın.Eğer böyle bir şey yaparsan gülünç duruma düşersin(sadece bir öğüt).
Avrilci arkadaşa gelince...O arkadaş Avril dinlediği için değil popüler kültürün esiri olup kaliteli isimleri yeni yetme biriyle kıyasladıgı için tepki aldı.Olay Avril dinlemek degil Avril'i niçin dinledigi.Eger gerçekten yaptıgı müzigi seviyorsa ne ala!Ama bu arkadaş herkes Avril dinliyor diye onu dinliyor.Yarın yeni birisi çıkacak bu sefer ona tapıcak!Umarım ne demek istedigimi anlamışsındır.Benim tavsiyelerime gelince;bir enstrüman çalıyor musun bilmem ama özellikle gitar çalıyorsan joe satriani dinle çok faydasını görürsün.Çalmasan da dinle!Özellikle Flying in a blue dream albümünde ki "The forgotten Part 2" sıkı parçadır!Oun dışında blues,alternatif rock falan dinleyebilirsin.Eric Clapton bluesa ısınmanı saglar diye düşünüyorum.Ne biliym çok isim var!Biraz da kendin keşfet!
-
selahattin özdemir
mtv izle gör dünya ne hale gelmiş. bi süre sonra herşey oturuyo zaten. mesela ben ilkokulda pop dinlerdim (büyük itiraf) ama bi süre sonra arkadaki elektronik zımbırtılar sinirime dokunmaya başladı vs vs. zamanla herşey oturuyo zaten. tıpkı kilolu bi kızken ergenlik çağında kiloların boy olması gibi :)
-
biraz yavaş be arkadaşlar. tom_s_girl kardeşimiz çok sertsiniz demiş siz de 'nelerle uğraşıyoruz ya' 'ne bileyim biraz da kenidin keşfet' gibi cevaplarla geliyosunuz. nezaketinize hastayım :)))