-
R.H.C.P
Sana ne dinleyeceğini kimse söyleyemez ama ben rock anlamında Red Hot Chili Peppers la basladım.....Ne günlerdi bea...
-
ohoo hemen senden 10 kat kültürlüyüm deme müzik kültürün gelişmişş olabilir ama bende felfese meraklısıyım ona bakarsan o konuda da bayaııı bişe okudum.kültür dediin o bütün sadece müzikten ibaret deyildirr ve elbette benim de senden 10 kat iyi olduğum bir konu vardır.....
-
yanlis anladin üff be sus yeter
-
tom_s_girl pazartesi günleri radyo eksen de 22:00 da başlayan laneth diye bi program var onu dinleyebilirsin yavaş yavaş fikir oluşur kafanda metal hakkınd en azından. benim önerebileceğim grup dream theater..dinle bence
-
Merhaba;
Bence ne biliyosan,istiyosan öyle yap.Yani müzik tercihi senle kişiliğinle alakalı bişey!!ama ben limp bizkit tavsiye ederim!!:)birde bi grubu seversen zaten bilmeden öğrenirsin bir çok sey o gruplar hakkında
-
pek muhterem kardesim tom's girl
nekkadar guzel bir zekan var salla yukarda yazanlari baskasi sunu dinle deyince onu dinleseydik tek tarz muzik olurdu bayardi o da.
hatta benim yazdigim bu yaziyida bosver ne diyorm ben beuh
-
hayvansııın artıııı pasifsin artıııı benim daha çok gelişmiş taraflarım var tımam mııı, kültür sadece müzik deYildir bi kerem anlamıyosun işte! eşek eşek eşek! hıh!
-
yardım isteyeceğim ama çekiniyorum çoookk sertsinizz millet!!! herkeze söylüyorum tımam mıı ! sertlikle nereye kadar
hayvansııın artıııı pasifsin artıııı benim daha çok gelişmiş taraflarım var tımam mııı, kültür sadece müzik deYildir bi kerem anlamıyosun işte! eşek eşek eşek! hıh!
-
popülerlikten uzak dur
doom ve trash metal dinle
-
..
hadi ya popülerlikten uzak olsun diye metalin en alt sanatsal değeri olan doom mu tavsiye ediyorsun millete