-
Tek tavsiyem şudur ki; (uzun bir aradan sonra selam millet)
üstüste iki kere dinlenebilen parçalar iyidir :)
bak mesela ben 10 senedir usanmadan bıkmadan Ritchie Blackmore'u dinlerim... hehehe..
-
Rock fm kapanmadı mı?
Artık 94.5 frekansından çıkıyor
-
hayyııır! avrile ölüüüüüm! diil tabiki de. yok canııım biz adamı yemeyiz. azıcık tadına bakarız o kadar... dinle dinle avril'ini....
-
Hoşuna giden şeyleri zaten dinliyorsun.Buna devam et zaten ilerde daha fazlasını da istemeye başlayacaksın.Zincirleme yani...(Bu arada sağol Nem Rock efem için:)
-
hocam sen bu kafayla hiçbir camiada barınamazsın :) kısacası ne bulursan onu dinle... :))) şaka yaptık yaw... sevdim kız seni :))
-
:))..avril meselesini herkes çok güzel açıklamış bence..ama bu olaylar sırf avril için geçerli değil,etrafta bi sürü teen müziği yapan grup var,ama gördüğün gibi bunlarda bi yaştan sonra dinlenmiyo..bu tarz grupların amacı zaten insana bi kerelik zevk vermek ve eminim onlarda bunun farkında..yanlış anlama sakın geçen seneye kadar bende onları dinliyodum(!) ama bu grupların kalıcı olmadıını anlayınca eskileri dinledim,eskilerden hala aklımızda kalanları ve bu işi yapmadan önce benimde kafam çok karıştı,nedense eski diyince aklıma hep dedemlerin dinlediği saçmalıklar geldi,ama bu çok yanlışmış..çünkü rock ve punkın gerçek ve safını buldum..
kısacası kulağına ne hoş geliyosa onu dinle,sevdiğin tarzı sadece kendin bulabilirsin :))
-
içinde bir şeyler kıpırdandıran herşeyi (protesto, aşk, hüzün, mutluluk, eziklik, öfke, ne olursa) dinle bence...
-
KOLA
-
...salla herşeyi ya off boşver dünyaya........ayrıcalıklarının farkına var o zaman zaten içinde bulunman gereken yer seni bulur......ama şuda var ki metal bir yaşam biçimidir...ve başlı başına...bir ayrıcalıktır.....
-
yavrucugum blink 182 pop-punk müzük yapmakta,good charlotteda öyle
fakat sana bir tavsiyem var simple plan,good charlotte,linkin park ,limp bizkit,evanescence,starsailo r,the rasmus,hoobastank ve blink 182yu karistirmakla olusturdugun profil lillix_avrilinkinden çok daha igrenc, sana tavsiyem ya nu metal ya da punk-popu seçmen,pop-punki seçtigin anda o nu metal gruplarini dinlemeyi birakirsan streeet punk,hardcore punk gibi müzik türleriyle karsilasacan,bunlarin sayesinde büyük ihtimalle gitar,bass ya da bateriye baslayacan Good Charlotte ve Blink 182 1999 yilinda karsima punki çikardilar,sana da yardim ederler,Good Charlottetaki tipler pop-punk müzik yap1yo ama benji aralarinda punk dinleyen tek kisi , tisörtlerinde görmüsündür, H20,Casualties,Misfits,Exploited,Rancid,Nofx vs vs Ben bu tisörtlerin sayesinde punk müzik dinlemeye basladim insallah sende baslarsin Fakat eger nu metal ve punk-popu birlikte dinlersen lillix_Avrili sana tercih ederim çünkü en az1ndan bi tarzi var tipin BEN PUNKim diyo! olsun helal olsun,evanescence,starsailor,limp bizkit,linkin parkirasus hoobastank gibi gruplar sana hiç bir sey kazandirmaz gel bizim camiaya bu sirada yasimi sorarsan senle ayni yastayim ama kültür 10 kati fazla ...
allah versin