Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yardım isteyeceğim ama çekiniyorum çoookk sertsinizz millet!!!

• Nightwish • 30 Temmuz 2004 14:43 • #435546
    Britney Dinle ama I love Rock N Roll u
    Mtv Seyret ama salı 24 00(superrock) dan sonra
    Senfoni dinle ama S&M i(San Francisco Symphony and Metallica)
    Gündüz Gece yı dinle ama Pentagramdan...

Fazla sert dinleyemem diosan 3 Doors Down dinle R.H.C.P dinle. Biraz sert dinlerim diosan S.O.A.D Korn falan dinle Daha sert diyosan Metallica dinle Sanatsal bişiy diosan Nightwish dinle Therion dinle
    çok sert severim diosan Dark Tranquillity, Children Of Bodom dinle bunalımdayım diosan Funeral dinle aşk istiyorum diyosan HİM dinle bunar senin bileceğin iş ve bunlar bilinen gruplar türevleri var tarzını sen seçicen ama unutma herkes doğru söylüyo metal bi ayrıcalık bi yaşamdır. Sen yinede ne dinlersen dinle ama kaliteli olanı dinle ve unutma güzellik görecelidir ama kaite kesindir... ve aramıza hoş geldin... (britney konusunda oyle dedigime bakma rock ve metalin güzelliğini anlatmaya çalısıodum sen yinede britney dinleme) hadi görüşürüz.....
  • Nightwish • 30 Temmuz 2004 19:01 • #435574
    Abi haggard konusunda haklısın ama abi therion ve haggard kadar olmasada nihgtwish te metalin sanatsal kısmında bence. Him e gelince aşk şarkıları demiyorum aşk üzerine diyorum iyi ve kotu yanlarıyla... Bunalıma Cemetery of scream ıda eklicektim ama...
  • SoPUnkrOCk • 31 Temmuz 2004 09:36 • #435623
    kız ne diyo siz ne diyosunuz
  • the_distillers • 31 Temmuz 2004 19:42 • #435663
    haaaaa?
  • metaligirl • 1 Ağustos 2004 02:21 • #435716
    yaw abicim, bu kız bu kadar şeyi okuduysa eğer, zaten daha beter kafası karışmıştır-ki kafasının karışmasına ben de katkıda bulundum-gidip kendini köprüden atmıştır (allah korusun tabii de)...boşver güzelim, takıl kafana göre ama bence para kazanmak için amacından, yani müzik yapmaktan şaşmışların kurbanı olma...hade eyvallah....
  • lillix_avril • 3 Ağustos 2004 22:40 • #435970
    bu kız tam bi avanak yani! ne kadar özenti müzik dinliyo! avril görse aglardı herhal
  • pepperrina • 3 Ağustos 2004 23:10 • #435976
    lillix_avril arkadaşım: sen kocaman bir eşek şakasından başka bir şey değilsin. bundan eminim artık.
  • ASPRYN • 4 Ağustos 2004 13:28 • #436014
    Bence birisi sırf eglence olsun diye böyle bir nick almış milletle dalga geçiyor!Yani normal degil bu,bir insan lafı nasıl dönüp dolaştırp avrile getirir ve sürekli tartışma çıkmasını sağlayabilir anlayamıyorum.Bence bu bir şaka hem de çok iyi hazırlanmış bir şaka.
  • pepperrina • 4 Ağustos 2004 14:10 • #436017
    başka birşey olmasına imkan bile veremiyorum.
  • the_distillers • 5 Ağustos 2004 12:34 • #436079
    kıh kıh şaka he?