-
Ya bunda bişey yok ki!Elbette ne tarz müzik dinleyecegine kendisi karar vermeli ben sadece yol göstermek istedim.Kendin keşfet derken bunu kastettim.Bence yeni birinin açtığı forumda üstelik sert insanlarla dolu bir foruma geldigini düşünen birinin önünde tartışmak yakışık almaz!
İsim istiyorsan şimdilik aklıma gelenler;
Eric Clapton
led zeppelin
the who
deep purple
satriani
steve vai
bob dylan
rush
Queen
Cure
Bob Marley
UB 40
steve miller
smashing pumpkings
pink floyd
megadeth
cranberries
blondie
.
.
.
-
herkezin tarzı kendine aittir ama metal ve benzerlerini dinlemek bir ayrıcalık olduğu kesin.. hmmm eger tavsiyemi göz önüne alırsan bu olayın başlarına git deep purple, rainbow, accept, black sabbath, ozzy, the who, the doors, amaaa bir ilah dinliyeyim dersen HENDRIX sakın es geçme.. hadi iyi dinletiler
-
[email protected]
msn varsa ekle sana 1962 yılından itibaren rock musikisinde ne olup bitmiş anlatiim..
-
bence ratt, cinderella, kix, jackyl, xyz, dokken, slaughter, pretty boy floyd, bullet boys, every mothers nightmare, motley crue, poison, warrant, skid row, vain, britny fox vsvsvs.. tarzı grupları dinle.
yok bunnar karı gibin herifler dersen led zeppelin, the doors, pink floyd, deep purple, rainbow, the who, janis joplin, jimi hendrix, jefferson airplane, grateful dead falan dinle..
bunnarda çok eski dersen racer x dinle
bunnarda aşmış insanlar dersen hypocrisy dinle
ama bunnarda çok bunalım dersen çık ormanda kuşların sesini dinle otoyol kenarında araba seslerini dinle o da olmadı kalbinin sesini dile
-
bence sevdiğin bi grubu yahoo da sitesini aç
http://launch.yahoo.com/ burada o grubu ara sonra buna benzeyen gruplar bölümünden nerelere gideceksin bi bak bakalım .
ne gruplar varmışda bizim haberimiz yokmuş dedim özellikle ingiliz gruplar biraz değişik beee
-
saaaooolluunn!!!!
eh teşekkürleri yani zaten bende insanların fikrini almak istedim.öyle balıklama dalmiim olaya diye.avril işin esprisi sayılırdı zaten.ama ben britney spears dinleyip nirvana hastasıydım keşke dağılmasaydı diyen insanlar tanıyorum.we ne yazık ki bu insanlar değiştiremediğim yakın çewremden.öyle tipte bir özenti olmak istemedim sadece.yani şimdiye kadar bana werdiğiniz isimlerden çok azını biliyorm mesela we diğerlerini de dinleyip sonunda ne istediğime karar werebilirm diye düşünmüştüm.ki hala böyle düşünüyorm.çok sağolunn
-
saaaooolluunn!!!!
GRJ a hoşgeldin :)
-
saaaooolluunn!!!!
oh oh.. ben yeni görüyorum mesajı... grja ve bilumum müzik camiasına hoş geldin sefalar getirdin.. boşver hepsinin dediğini radyo dinle.. radyo eksen açık radyo rock fm falan müzik kendiliğinden oturur... zaten forumları takip edince başka şeyler hakkında da bilgisi oluyo insanın... keyfine bak..
-
saaaooolluunn!!!!
hoşgeldinn aramıza
rock fm/radyo eksen dinle ki kulak dolgunluğun olsun yabancı parçalara karşı
zamanla her şey oturur peppemina nın dediği gibi
az da foruma katılmaya çalış derim
-
Rock fm kapanmadı mı?
Rock fm kapanmadı mı ya?Ben ne zaman açsam oldukça hoş bir biiip sesiyle karşılaşıyorum.Yoksa frekans falan mı degişti?