-
Bence haklısın divinemusic..
Grupta bir bayan olacaksa bence herkesin önceden tanıdığı ve/veya dikkatlerini dağıtmayacak (!!) birisi olması gerekiyor. Aslında sahne için karma gruplar daha iyi bence ama bayanların bu stresi kolay kolay kaldırmaları için kuvvetli bir psikolojiye sahip olmalı bence...
Ayrıca bayanlar da; gruplar genellikle erkeklerden oluştukları için olaya hemen adapte olamıyorlar veya çekingen yaklaşıyorlar. Bu da normal ama bunun böyle olmasının sebebi de erkek gruplarında gördükleri "abazavarî" konuşmalar/davranışlar... Yani onları baştan biz soğutuyoruz gruplardan. Müzik için hasta olan birisi olsa bile kaçabiliyor bazen.. Şahsen konuştuğum insanlardan biliyorum..
Bir de şöyle bir durum var:
"Nerde bir bayan varsa orda karmaşa var" demektir.. Özellikle insanın en içten gelerek davranması ve hareket etmesi gereken bir ortamda iyi tanınmayan bir bayanın yanında insan hareketlerine daha dikkat ederek, ya da kişiliğine göre 'kendisi gibi olmayarak' konsantrasyonunu bozabilir ve durumlar karışabilir...."
Bu yüzden iyi tanınmayan br bayanın grupta yeri olmamalı bence... (erkek grubunda)
-
siz erkekler nihayet bizi müzikten de kapıdışarı ettiniz! ey yarabbim! sen bizi lanetleyip mi attın bu dünyaya? yoksa şeytan biziz de onu cezalandırmak için bu yolu mu seçtin?
-
metalgirl saçmalama yani sonuçta kabul et... Erkekleri say kadınları say düşün bi yani , kapıdışarıyla ne alakası var... Kendi kendinize yapmışınız biz napalım.
Bayan gitar virtüozü tanıyan var mı?
Şöyle satriani, vai , eric johnson , fripp , morse , paul gilbert gibi çalan?...
Bayan rock yapacaksa napar... Al sana
Avril(pop rock) , Cranberries(nefret ederim) ...
benim yegane dinlediğim Tina Turner dır...
Bir de bazı blues a yakın şarkıları olan Mariah Carey çok iyi sesi var.
-
buyurun hocam açık açık kapıdışarııı yürrüüüü! siz adamın hevesini kırın, sonra "saçmalama metaligirl" metaligirl hep saçmalar zaten!
-
yahu ne diyim haklısın omphalos... istisnalar kaideleri bozmaz yani..
-
metaligirl sonuna kadar arkandayım
-
eyvallah shaq kardeş! senin gibiler de olmasa halimiz nice olur...
-
metaligirl ya boşver dünya onların ya(erkeklerin dünyası)
-
grubuna göre deişir, bazı gruplarda olmazsa olmaz hatta tadından yenmez
-
yok yok ben artık kesin kanıyı koydum,bu konuyu açan arkadaşın baştan beri benle bi sorunu var sanıyordum ama anladımki tek ben değilmişim takıntısı bütün bayanlarmış...
varya sizin sorununuz nebiliyormusunuz anti-bayan olarak yetişmeniz veya kendi egonuzdan dolayı yok bayanlar hiçbi b*k yapamaz yok onlar seks objesi olur anca gibi saçmalıklarla kendinizi kandırmak.bikere siz erkekler asla bi kızla grup falan kuramazsınız çünkü okadar acıncak durumdasınızki bi grup kurmaya kalksanız kızla bikaçkez biarada olsanız stüdyo olayı falan bi demo bile çıkaramadan 2.gün yavşarsınız ondan sonrada ortalığa çıkar grupta bayan olmaz diyerek kendi tarafınıza adam toplarsınız...kimse kızmasın valla ama durum böyle nedemek ya siz erkekler önce kendi iradenize sahip çıkın sonrada bi deneyin grubunuzda bayanın olması ne artılar getirir size