Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bir Grupta Bayanın Olmaması Daha Mı İyi?

• wickedgirl • 25 Temmuz 2004 19:37 • #435192
    yok yok ben artık kesin kanıyı koydum,bu konuyu açan arkadaşın baştan beri benle bi sorunu var sanıyordum ama anladımki tek ben değilmişim takıntısı bütün bayanlarmış...
    varya sizin sorununuz nebiliyormusunuz anti-bayan olarak yetişmeniz veya kendi egonuzdan dolayı yok bayanlar hiçbi b*k yapamaz yok onlar seks objesi olur anca gibi saçmalıklarla kendinizi kandırmak.bikere siz erkekler asla bi kızla grup falan kuramazsınız çünkü okadar acıncak durumdasınızki bi grup kurmaya kalksanız kızla bikaçkez biarada olsanız stüdyo olayı falan bi demo bile çıkaramadan 2.gün yavşarsınız ondan sonrada ortalığa çıkar grupta bayan olmaz diyerek kendi tarafınıza adam toplarsınız...kimse kızmasın valla ama durum böyle nedemek ya siz erkekler önce kendi iradenize sahip çıkın sonrada bi deneyin grubunuzda bayanın olması ne artılar getirir size
  • metaligirl • 25 Temmuz 2004 21:41 • #435193
    kesinlikle haklısın wickedgirl.... sanki bayanlar erkekleri baştan çıkarıyor sadece...bir bayan geldimi gözleri faltaşı gibi açılıyor bunların! ama yoo bu davadan ben bir bayan olarak vazgeçmem! bu dünya onların değil ve bizi bu şekilde ezemezler....ya böyle bir ülkede feminist olunmaz da ne olunur?!!!
  • DarkAngel • 25 Temmuz 2004 22:22 • #435206
    hade kizlar varmisiniz futbol takimi kurmaya???? :)))
  • metaligirl • 25 Temmuz 2004 22:25 • #435208
    heheee! futbol takımı ha? yerim ben seni! :))))
  • DarkAngel • 25 Temmuz 2004 22:35 • #435211
    iyi be güzelim basketbol olsun...seni mi kircam :)
  • metaligirl • 25 Temmuz 2004 22:36 • #435213
    hehee unuttun galiba biz boduruz :))) nasıl kurucaz basket takımını? :)))
  • JackSparrow • 25 Temmuz 2004 23:01 • #435216
    Benim karakterime göre ben bir bayanla günde 2 saatten fazla zaman geçiremem... Çünkü bayanların yanında yeterince samimi olamıyorum...
    Yani erkeklerle olduğu kadar tabiiki bayanlarla samimi olmam...
    Dolaylı yoldan müzik yaparkende bu böyledir... Ben grup arkadaşlarım stüdyoda paso küfür ediyorum, bağırıyorum çağırıyorum ve onlarda aynen bana bu fiilleri uyguluyorlar... Amaç birbirmizi kırmak değil birbirimize gizliden gaz vermek... Adamın attığı soloya sinirlenip bağırıp küfür edince daha iyi bi solo atıyor adam... Yeri geliyor eve gidip tost filan yaparken ya da TV izleyip müzik dinlerken afedersiniz enseye tokat kıça parmak diye bir deyim vardırya aynen öyle... Bu samimiyeti daha bi açığa vuruyo resmiyet ortadan kalkıyo dolaylı yoldan benim grubumda bir bayan olsa bu işlevlerin hiçbirini yapamam gerek ona gerek grup arkadaşlarıma dolaylı yoldan ortadan samimiyet denen olay ortadan kalkar bu yüzdende yapılan şeyler bi halta benzemez.. MÜZİK SAMİMİYET İSTER...
  • garabagera • 25 Temmuz 2004 23:15 • #435222
    Kızlar çok genelleme yapmayın lütfen.Tamam belki birçok erkek öyledir ama olmayanların ne suçu var?
  • divinemusic • 26 Temmuz 2004 08:26 • #435247
    Bazı bayan arkadaşlarımın beni yanlış anladığını düşünerek bazı açıklamalar yapmak zorunda buluyorum kendimi.

Öncelikle asla bayanları kötüleyecek ve aşağılayacak bir soru sormadım. Sorum gayet açık ve medeni bir soruydu ama bazı erkek arkadaşlarımızın yorumlarını okuyan bayan arkadaşlar suçlu beni görmeye başladılar. Benim grubumda da 2 tane bayan arkadaş var. Olmasa da yazardım bu soruyu şimdi de yazıyorum. Ben sizden hem erkek olarak hem bayan olarak daha olgun cevaplar bekliyordum ama yanılmışım. Yine erkek bayan çatışmasına getirdiniz olayı... Bu kadar basit midir?
  • the_ibibic • 26 Temmuz 2004 13:28 • #435261
    chino öldürdün beni :)
    ama konuya gelince eğer samimiyet ortamı ise tabii ki bazı şeyler yadırganır bayanlar tarafından yani bir ekip olamazsın ama stüdyoya gidip çalarsın orası ayrı.Dünya üzerinde gayet de başarılı bayanlar/bayan grupları/bayanların da çaldığı gruplar var.Arch Enemy Mesela bu grupta brutalci kadın var (ilginç dimi?).Veya diğer müzik türlerinde de bu geçerlidir.Ama sex objesi olma olyına gelince,bunlar zaten meraklı öyle olmaya plak şirketleri de gaza getiriyor.Müziğini adam gibi icra eden bayanlar da gittikçe azalıyor.