-
yuh abi size ya....
tamam olay farklı boyuta geçti belkide bu boyuta ben getirdim ama sonuç ortada hepiniz tüm erkekler nefsinize sahip olamayan nefret insanlarsınız.size tekrar söyleyim kızmış kadınmış bizler olmasaydık bi halt yapamazdınız siz
-
olurmu öyle saçma şey ya ciddi müzikle ilgilenenler yetenekleri varsa enstrümanda çalabilirler....en iyi örnek almora..hem vokalde hem kemanda hemde flütte bayanlar var dikkatinizi çekerim..
-
abi nedir bu erkeklerdeki çekemezlik ve kadın düşmalığı yani divine music burda ilgi çekmek için elinden geleni yapıyosun şimdide bayanlara takmışsın bir sürü iyi grupta bayan var niye göz ardı ediyosinki maksat muhabbet olsun diye konuşuyosun
-
haklısın valla yürü kardeşim arkandayım,bu erkekler böyle hele hele birde duygularına tekliflerine karşılık verme senden kötüsü senden O....SU yoktur.bilmiyorum ya neden gerçekleşemeyen her hayallerini arkasında bi kadın ararlarki,
-
------------------
Off....
-
bende ama bulunmuyo işte
-
nice sabırlı adamlar gördüm kadın dediğinde bi ilham var bi çekicilik var bu kibariye bile olsa kadında bunu eşşekler gibi kullanıyo çünkü hoşuna gidiyo birilerinin ona sulanması sonrada şuçu onlara atması
-
bi tane kraliçeniz vardı feminist tanrıçası no0ldu hahahahah
-
kesinlikle bilader bi olayda rahatlık olmalı ben ossuramıyosam sonra istediğim gibi konuşamıyosam ayıp bayan var diyosam yemişim ben öyle işi
-
vallayapmayın benim grubum gayet başarılı