Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bir Grupta Bayanın Olmaması Daha Mı İyi?

• Silvermage • 26 Temmuz 2004 14:08 • #435267
    Benim başıma gelen bir-iki deneyimden sonra gruba bayan müzisyen (ne kadar iyi olursa olsun... içim acıyarak da olsa) almak konusunu düşünmüyorum bile...evet önyargılıyım...ama sebebini öğrenince bana hak vereceğinizi (hem kızlar, hem erkekler) umuyorum....

Şöyle ki;

Bir grubum vardı, vokalistimiz basçının ablasıydı... Led Zeppelin Rock and Roll çalacaktık...tepki: "Ben bu şarkının sözlerini ezberleyemem.."

Tama buna hadi lan oradan diyebilirsiniz...sadece bu yüzden mi? Tabii ki değil;

Başka bir grupla çalışırken yine hatun vokalimiz vardı, davulcu ve basçı arkadaşlar buna aşık oldu...bu da çok güzel kullandı bunları tüm uyarılara rağmen. En sonunda davulcuyla birlikte olmayı seçti, basçı buna ters gitmeye başladı, kaos oldu ve grup tabii ki dağıldı... Diyeceksiniz atamadın mı kızı? grup lideri ben değildim maalesef... Bu olay başka bir grupla farklı insanlarla bir daha yaşanmak üzereydi ki, aklı başında diğer grup elemanları sayesinde grup daha ileriki bir tarihte dağıldı. :)

Diyorum ki, kadınlar kesinlikle anlaşılmaz yaratıklar değildir. Ama kadınlar her yerde kadındır.... (istisnalar lütfen üzerinize alınmayın ;) ) dolayısı ile içgüdüler ve içgüdüsel yaklaşımlar her daim sabittir.

Kulağınıza küpe olsun bunlar... ;) burası avrupa değil, yani "abazanlık" kavramı burada daha geçerli......

Sevgiler saygılar,
  • divinemusic • 26 Temmuz 2004 14:33 • #435273
    chino bu ne biçim bir tabir böyle..!
  • divinemusic • 26 Temmuz 2004 14:54 • #435277
    Farkındayım ne demek istediğini fakat k*k* diye bir tabir kullanman gerçekten çok cahilce. Buradaki herkes belli bir seviyede birşeyler paylaşıyor her ne kadar istisnalar olsa da ama sana gerçekten yakıştıramadım.

Bazı şeyleri üstü kapalı da ifade edebilmeyiz...
  • manyakkedi • 26 Temmuz 2004 16:58 • #435284
    evet daha iyi kadın milleti adamı vezirde eder rezilde ne derseniz deyin her konuda bu geçerli bayanlar kusura bakmayın öyle
  • shaq • 27 Temmuz 2004 10:57 • #435323
    jack sen kadınların yanında samimi olamıyosan bu kadınlarla değil seninle alakalı bi şeydir.
  • shaq • 27 Temmuz 2004 11:03 • #435324
    sen her erkeğin aynı olmadığı gibi her kadının da aynı olmadığı gerçeğini kavrayamamışsın galiba. çok merak ediyorum bi kız arkadaşın var mı?
  • duroock • 27 Temmuz 2004 13:50 • #435342
    almorayı dinlemedin herhalde
  • manyakkedi • 27 Temmuz 2004 16:29 • #435347
    evet var beni rezillikten çıkaran ve aynı andada vezir statüsüne sokan biri. göreceli bir kavram olduğuna inanıyorum.bu da senin elinde olan bişey zaten sen rezillikten vezirliğe çıkmazsan bunlarda bayanlarında suçu yok
  • animal instict • 27 Temmuz 2004 21:40 • #435359
    bizim gruba bayan solist arıyoduk ama burda yazanlar beni korkutmaya başladı ama olsun ben kızlara güveniyorum tgüçlükleri aşarlar herhalde (yoksa aşamazlarmı)neyse bayan solist gruba zenginlik katar almora therionve leaves eyes te olduğu gibi
  • divinemusic • 28 Temmuz 2004 13:24 • #435400
    Çok konuştukları için sadece şarkı söyleyebilirler :)