Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden adam gibi Türk grubu çıkmaz?

• rainbow efreet • 16 Ağustos 2004 13:01 • #437017
    yok söylediklerim doğrultusunda hareket ettiğini düşünenlere diyecek birşeyim yok sadece problemin çıkış kaynaklarını sıraladım ben kendi çabalarımı yeterli bulmuyorum ama çabalarını yeterli bulan kişiler de o şekilde umarım devam ederler. hep daha fazlası vardır düşüncesine sahibim de gerçekten tv kanalı kurmanı beklemiyorum; bozulmana gerek yoktu :)
  • belwe • 16 Ağustos 2004 13:26 • #437020
    arif sana katılıyorum abi. ben bizim grupların orada tanındıklarına inanmıyorum işte biraz turk rap camiası yurtdışıyla siki fıkı o kadar onun dışında ne tarkan ne sertap. bi de biz orjinal kaset cd almıyoruz ki sanatçılarımızı desteklemiyoruz böyle olunca da tabi türkiyeden kimse avrupaya açılamaz. sürekli bişeylerin korsanlığındayız kaçımız orjinal cd alıyo çok çok az ozaman biz turk grupların çıkmasını beklemeyelim ... o kadar
  • nirvanapistol • 16 Ağustos 2004 15:52 • #437036
    yaratmak yerine yaratılanları taklit ettikleri için..işin müziğinde diil para ve ününe oldukları için..:)) daha çok bekleriz millet..
  • MeDuSa_62 • 16 Ağustos 2004 16:32 • #437038
    ScarFace.....666....

ben türkiyede yetenek yok demiyorum....tabi ki var....zaten tarkan da bütün avrupada yaygın diil..... sadece türklerin çok yaşadığı bölgelerde.... almanya, hollanda gibi ülkelerde....ha birde balkan ülkelerinde....mesela yunanistanda... çünkü müzikleri türk müziğine benziyor...... mesala kuzey avrupada kimse tarkanın kim olduğunu bilmez.....sonra amerikada da bilinmez.....sertap(tarkan a 10000000000000000 basar) ta tanınır ama kimse ona bayılmaz çünkü gerizekalı avrupalılar sadece kipler de bulunan kızlar ne derece bi taraflarını gösteriyor ono dikkat ederler.....mesala geçen sene sertabın ingilizce sigle lı(eurovisionu kazanan)neden top ten lere giremiedi????.....çunkü sertap azgın değil.....sadece müziğini yapmaya uğraşan bi kız....ama bu senenin ukraynalı şampiyonu....herneyse işte bilmiyorum......ruslana mıdır ne boksa.... güzel olduğu için, italya da 1 numara....(ne sertap ne de tarkan italyada bilinir)....

türkiye de bir çok yetenek var..... sadece rock değil....her alanda....ama avrupalılaraın türklere antipatisi yüzünden hepsi harcanıyor.....

ha.... ben bi anımı anlatayım.... bi ara ingilizcemi geliştirmek amacıyla bi turistle konuşayım dedim....adam resmen affalladı... benim türkiyede yaşayan biri olduğuma inanamadı.... sonra bana öyle korkunç şeyler anlattı ki sormayın.... bazı avrupalılar çocuklarına türklerin kuyrukları olan çocuk yamyamları olduğunu söylüyorlarmış..... ben zaten duyunca afalladım adamın önünde koptum.....sonra adama ayran ikram ettim.... adam resmen "ben bunu içmem bu aptal içeceği" dedi...

rasmus konusuna gelince.....adamların uğraştıklarını düşünüyorum....ilk ingilizce single ları in the sahadows popülerdi ama albümleri hiç fene değil..... rock yaptığını iddia eden bir çok apta grurtan daha iyiler..... bir önceki albümleri hell of a collection u dinleme fırsatım oldu(bu albüm avrupada çok yaygın değil) geriye kala n üç lbümünden de birkaç parça dinledim adamlar gerçekten bi şeyler yapmaya uğraşıyor....son albüm dead letters te kendilerini bulmaya başlamışlar bundan sonraki albü tam oturacak gibime geliyor....hem zaten finlandiyalılar... ben finleri çok severim..... dünyanın en aklı başında ırkı bence...
  • ScarFace • 16 Ağustos 2004 16:49 • #437040
    rainbow efreet dostum bozulmadım benim huyum bu ya...böyle yazıyorum hep alışırsın zamanla.Ama bişeyler yapmaya çalışıyoruz elimizden bu kadar geliyo.