Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yeni üyeden selamlar

• s2ci • 19 Ağustos 2004 13:31 • #437233
    ben goglede rap hakkında bişeyler ararken ...
    "RAP DİNLEMEK CAİZ MİDİR?" die bi yazı gördüm, tıkladım ve bu sitenin bi anket sayfasına girmiş bulundum... daha sonra o anketi yazana küfür etmek için üye oldum siteye... küfürümü de ettim bi güzel...

anladığınız üzere rapper im, SİTEYİ HAKKATEN ÇOK BEĞENDİM, bizimde site var( www.rapstation.net ) özellikle rapçi arkadaşları beklerim (özentileri değil gerçek rap felsefesini hip-hop felsefesini bilen kişileri)... bu siteyi metalciler istila etmiş :P ama olsun ben metal müziği de çok sewerim zaten felsefemiz aynı... çıkış yerimiz aynı (PUNK)... neyse saygılar diyorum...
  • Ogogo • 19 Ağustos 2004 14:34 • #437235
    kusura bakma ama rapçilerden nefret ediyorum hepsi ondan bundan özenti saçma sapan giyinen abuk sabuk tipler hepsinin tipi Allahlık valla dövsen peygamber sevabı işliyosun nerdeyse. saçma sapan sözler içeren içinde sanatsal anlamda bi s2 bulunmayan saçma sapan bişey ben her tür müziğe saygı duyarım ama pop+rep asla bu forumlara bi daha girme istersen...
    Kendi aptal forumlarınında reklamını yapma
  • MüslümGürses • 19 Ağustos 2004 14:46 • #437239
    Yeni üye sen beni dinle!!!!!

Yeni üye seni burada bağrına basabilecek tek bir kişi var o da Müslüm Gürses Yani ben Oğlum rap yapiym tepetakla felan atiym derken tepetaklak olur öyle kalırsın allah muhafaza gel bizimle bırak o ayakları hem bak Müslüm baba çok güzel rock&metal parçalar söyliyecek bu sayede Müslüm Gürses fun ının da ilk üyesi sen olmuş olursun.Abilerine ablalarına örnek olmuş olursun...
  • s2ci • 19 Ağustos 2004 15:59 • #437252
    çok hoşuma gitti yazdıkların... ama ne yazıkki senin o saçma sapan giyinen falan filan dediğin adamlar rapçi değil, onlardan bende en az senin kadar nefret ediyorum, önce sen git gerçek rapi dinle sonra yorum yap ve unutmaki dünyanın heryerinde gerçek rapçiler ve gerçek metalciler kardeştir... ve emin ol ki bi rapçinin sözleri hiçbir zaman boş değildir ve onlarda sizin kadar pop tan nefret eder...

bak sana bikaç rap sözü yazayım...

sokaklar savaş çocuklar olmuş ayyaş
    evden atılan mı ararsın
    tecavüze uğrayıp satılan mı
    bir elinde tiner bir elinde bally
    çekiyorlar ciğerine ölümü bekler gibi
    karnı aç üstü başı perişan
    ağlayan ana var
    hergece ağlayan
    siz bunları görmediniz mi ulan
    sen benim ağladığıma bakma sosyete
    senin gibiler yüzünden geldik biZ bu hale

çocuklar ölüyor sokakta yavaş yavaş
    bu işe dur diyen yok be arkadaş

işte sana gerçek rap sözleri ve rap butür sözler içerir... ve metalcilerle rapçilerin sözleri hemen hemen aynı gibidir... ikiside getto müziğidir... ikiside isyan müziğidir.. bu düşmanlık neden? (çünkü rapi yanlış tanıosunuz, onu sosyete müziği olarak biliosunuz)

varsa msn in gel tartışalım... sana neden bol pantalon giydiklerini neden toplu olarak gezdiklerini anlatayım.. sana sokakları anlatayım...

GaNGSTaR RaP

[email protected]
  • ScarFace • 19 Ağustos 2004 16:07 • #437255
    ikiside isyan olabilir..haklısın bir bakıma.Konumuz müzik değil mi?Rap dediğin şeyin müzikle ne alakası var?kendine özgü ne enstrumanı var?2 ayda albüm yapıyor adam(bkz.ümit davala).benim için zerre kadar bir müzik değildir.sürekli birşeyler geveleyen birisi var o kadar.tekrar ediyorum bana hiç bir şey çağrıştırmıyor.poptan nefret ediyor olmaları iyi tabi.
    Şimdi bu yazdıklarım benim fikirlerim.Bizleri tanımaya başlayınca kişisel hiçbirşey olmadığını göreceksin....Hoş geldin tekrardan...
  • Silvermage • 19 Ağustos 2004 16:14 • #437259
    :))

kafanı kaldırıp şu internet explorer ya da her ne kullanıyor isen title bar (başlık çubuğu) bir bakar mısın ne yazıyor?
  • DJ MIXER CEMPL • 19 Ağustos 2004 16:15 • #437260
    arkadaşlar bende çok iyi bir metal müzik dinleyicisi değilim ama iyi bir hard rock dinleyicisiyimdir.ve rap müziğide severim.tr de herkes rap müziği hızlı söylenen bauk sabuk bir müzik sanıyor.ama deil.çünkü arkadaşında söylediği gibi rap te metalde isyan sözleri içeriyor.bunun için biraz araştırma yapın ve öyle yazın bence .ayrıca an-ranıza yeni katıldım sitede fena değilmiş.
  • ScarFace • 19 Ağustos 2004 16:28 • #437264
    kardeş kime dedin?niye dedin?açıklasana...eğer bana dediysen silvermage dostum...benim için müzik sayılmıyor rap denilen şey.
  • s2ci • 19 Ağustos 2004 16:44 • #437268
    evet kardeşim doğru söylüyorsun kendince ama şu konuya değinmek istiyoruum...

1. ÜMİT DAVARO, İSMAİL YK, OGEDAY, MAHSUR AK rapçi değil....

ne yani SEDA SAYAN metal söylerse metalci mi olcak...

şimdi gelelim diğer konuya... diyorsun ki rapte müzik yok... bak saygı değer arkadaşım hip-hop ın nasıl çıktığını anlatayım...""Hiphop' un doğmasında funk, soul ve jazz' in etkisi büyük. Özellikle James Brown, Sly Stone, Parliament Funkadelic, Isaac Hayes ve Last Poets' in yaptıkları sonradan Hiphop' u çok etkiledi. Bu soundlara başka türlerin (Reggae, Latin, Rock, Elektro) karışmasıyla, bir getto kültürü olan Hiphop doğdu."" gettolar punk müzik dinlerken jameikadan gelen DJ Kool Herc kurduğu Sound System' de ilk kez başka parçaların break beatlerini kullanmaya başladı...

yani adamlar başka müziklerin sampleleri ile break beat ler kullanarak 2 pikapla müzik yapıyorlar...
    hatırlatmak isterim sizin gibi özenti olmayan çok metalci arkadaşım var adamlar olayın tarihçesini biliyolar felsefesini biliyolar çünkü + METALLICA feat DR.DRE
    MARLYN MANSON feat EMINEM var

üstelik NEW YORK, Californiya
    ve Brooklyn deki RAP çetelerinin olduğu sokaklara, polis bile giremezken, bir tek metalciler ve rock çılar girebiliyo...

bilmiyorum artık onlar mı özenti.. yoksa...
  • ScarFace • 19 Ağustos 2004 16:54 • #437269
    s2ci...ya dostum anlaşamıyoruz galiba.nasıl doğduğunu bende haspel kadar biliyorum bende kaldım yurtdışında seneler boyu.Benim demek istediğim şu hip-hop denen akım şu anda nasıl?metal,rock denen akım nasıl.çıkış noktasıdan yana bir sorunum yok önemli olan şu an bana ne verdiği.belki hip-hop kültürüm senin kadar yok.hatta hiç yok denebilir.ama önümde bir sürü alternatif varken ben hip-hop u asla ve asla dinlemem,benimsemem,alkışlamam...eleştiririm.