-
özür dilerim sanırım ingilizce bilmiyorum ve onun için o şarkıda ne demek istediğini anlayamadım... ve ilk defa da senden duydum... cahillik işte naparsın, dünyadaki bütün müziklerin sözlerini bilmemek hakikaten cahillik...
-
dostum o zaman genel konuşma.hiç bir rock grubu uyuşturucuya karşı şarkı yapmadı demişsin.şimdi hepsini bilemem diyorsun.Özrün kabahatinden beter.
-
ya bende biliyorum rock çıların uyuşturucu karşıtı şarkı yaptıklarını ama 1000 de 1 yapıyorlar, bizim rapçilerin rap albümünde en az 1 adet vardır...
-
çok haklısın(!)albümlerine en az 1 tane uyuşturucu karşıtı şarkı koyuyorlar..sonra gidip arka sokaklarda esrar çekiyorlar..cuma akşamları evde dalga yapıyorlar...
-
..
ya kim ne dinlerse dinlesin ama lutfen su rapmi hiphopmu neyse ona muzik demeyin asabim bozuluyor.
allahin konusmasi iste ne muzigi, gercekten muzik yapanlara ayip ediyorsunuz.
-
yenı uyeden selamlar
ıııy bu konunun ıyıce cıvıgını cıkarmıssın s2cı.basımıza ogretmen kesıldın yok hıphop felsefesı fılan =) ama senıde anlıyorum bu tur muzıgı dınleyenlerın hepsı boyle bı sekılde muzıklerını yaymaya calısıyolar sende netı secenlerdensın..sen devam et edebıldıgın kadar...
-
yenı uyeden selamlar
ya arkadaşım ben yaymaya çalışmıyorum, ben sadece şuan rap ve hip-hop diye tanımladığınız şeyin aslında pop olduğunu ve gerçek rapi hiç dinlemediğinizi söylüyorum... CARTEL hariç onu dinlemeyen yoktur
-
yenı uyeden selamlar
yaa bi dakka bi dakka yani şimdi 50 cent ceza adam değil ama cartel adam öyle mi???ya da ben mi yanlış anladım..yani senin bahsettiğin o ilahi rap cartel miydi???
-
yenı uyeden selamlar
kendilerini o kadar fanatik yapmışlar ki kendilerini kör etmişler... oysa rock, metal ve diğer türlerinin amacı dünya ya daha farklı bi şekilde bakmak, gözlerimizi açmaktı... adam(s2ci) burda size bişeyler anlatmaya çalışıyor siz de hala orda önyargılı tavırlanırınızla bişeyler geveliyosunuz...
einstein kardeş doğru söylemiş "ne hazin bi çağda yaşıyoruz... bir önyargıyı ortadan kaldırmak, atomu parçalamaktan daha güç"
-
bende metal rock camiasındayım arkadaş ama şöyle bişi var önemli olan her türlü müziğe saygıdır.
aslında bu biraz insana saygıdan gelir.bayanerkek farketmez.mesela ben senin nickini hiç beğenmedim açıkçası.
tabi senin düşüncene de saygılıyım.ama herkes rap yapıcam diye ortaya çıkarsa herşey dağılır.bu aynı ben bağırabiliyorum o zaman rock söyleyeyim demeye benziyor.
rap saglam bi ses de istiyor herşey kelimeleri yutarcasına söylemek değil.