Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yeni üyeden selamlar

• ScarFace • 20 Ağustos 2004 15:04 • #437330
    hala bir cevap alamadım.habire forum açacağına şu açtıklarınla bari ilgilen s2ci.......
  • s2ci • 20 Ağustos 2004 15:15 • #437333
    abi soru sormamışsın ki... sordun da bizmi namertçe kaçtık yaniii... buyur sor cevaplayalım
  • ScarFace • 20 Ağustos 2004 15:17 • #437334
    yaw ne kaçması ben no-remorse ye dedim.sana da dedim ki.bu eleman kime yazdı o yazıları belki anlamışsındır.
  • s2ci • 20 Ağustos 2004 15:20 • #437337
    hangi eleman bea.. ben mi? ben herkese yazdım o yazıları ama NO remose yi bilmiyorum
  • ScarFace • 20 Ağustos 2004 17:03 • #437350
    üffff tamam ne halin varsa gör.!!!!
  • Lucifer77 • 20 Ağustos 2004 21:34 • #437370
    1.si Rapten nefret ederim.çünkü anlamsız boş laf kalabalığı olan kadınları sex objesi olarak gören,sağa sola küfür ederek prim yapmaya calısan bi tür.müzik bile demiyorum çünkü müzik emek işidir.2 ay da yapılan bi albümde ne emek olabilir?hep aynı sözler,uyduramadığı yere küfür ekle oh ne güzel..türkce rap e ise ayrı bir gıcıgım var..bi kere kesinlikle özentiler.türkce Rap in kralı denilen CEZA efendi bi sarkısında popculara küfür ederken bi bakıyosun Burcu gunes diye dandik bi popçunun sarkısında...söylediği ve yaptığı ne kadar bagdasıyor sizce?bu olay bu türün ne kadar piyasa oldugunun da göstergesi..ayrıca hiçbir evrenselliği ya da bir mesajı yok..diğer konu ise GaraJ a her yeni katılan üye neden elli tane konu acmak zorunda hissediyor kendini?
  • katatonya • 20 Ağustos 2004 22:35 • #437378
    CEZA,Candan Erçetin'le düet yapmadı mı? Hem öyle olsa da bi adamın yaptığı davranış sonucunda nasıl tarzın tümü hakkında böyle kanıya varılır.Ona bakarsan RASHIT de küreselleşme karşıtı sözleri olan bi grup ama rock'n coke a çıktı,bütün punk alemi piyasa mı oldu yani.
    Beyler herkes farklı tarzlar sevebilir,sevmediğiniz tarzları böyle kötülemek çok saçma.
  • Lucifer77 • 20 Ağustos 2004 22:39 • #437380
    iyide güzel kardeşim..adamın hangi şarkısına baksan popcular böyle yok söyle..tamam dogru söylüyo..tamam da sen bu sözleri söyledikten sonra popcularla düet yaparsan tükürdüğünü yalamıs olursun..adam kendini rap in kralı ilan etmis.o böyle yaparsa diğerleri neyapmaz?bu arada RASHIT in bu davranısını ben kabul edemiyorum..aslında rock'n coke kimin ne mal oldugunu belli ediyo biraz
  • s2ci • 21 Ağustos 2004 09:27 • #437406
    oooffffff dostum offf sen rapi ve rapçileri çok yanlış tanımışsın... türkçe rapin kralı falan yok... ceza sadece bi ikiyüzlü yavşak.. önce popçulara küfür eder sonra gidip onlarla düet yapar
  • s2ci • 21 Ağustos 2004 09:29 • #437407
    helal be dostummm... sen akıllı birisin. diğerleri gibi ön yargılı değilsin... şebnem ferah ta barikat la düet yaptı...

*barikan en aşşalık rap grubu.