-
Kirk metallicayla harika sololar atarken dave de megadethi tas1odu... peki kirk yerine dave olsa metallican1n kazand11 söhret daa m1 fazla olurdu???
fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar..
-
kirk lam tabiki
-
Kişilik bakımından sorsaydınız elemanları yakiynen tanımadığım için bilmiyorum derdim
ama müzik bakımından sormuşsunuz tabiki bunun cevabı belli david mustaine derim
call of the ktulu yu mustaine yazmışşşşş zaten
-
Hammet ın her ne kadar harika soloları olsada , başta teknik olmak üzere bir çok konuda mustaine i üstte tutarım.
Ancak genel bir karşılaştırma yapınca Hammet derim.
-
Kirk tabiki...Müzik olarakta,kisilik olarakta....Kirk'te ünün getirdigi simariklik yok Dave'de oldugu gibi...Belkide metallica'da istenmediginden komplekse girmistir zavalli ama Dave'de iyi gitarist lafim yok ama kisilik olarak Kirk'le kiyaslanamaz...
-
mustaine de cok mütevazi bir tip dir bizzat tanıyorum:)))
-
abi davei çok iyi tan1mama ama kirk delikanl1 adamd1r.. hatta kirk ben gitara baslad11mdan beri benim idolüm olduu için kirkü dünyan1n en iyi solocusu olarak görürüm.. Bence öyle yani...
-
Gerçekleri niye kabul etmiyorsun ki idolün olabilir saygılyım düşüncene ortada bi gerçek var yani çoğu kişide bunun farkında
kişinin elemana karşı sempatisi onu bir numara yapar aslında öyle değildir o da bunun farkına ama geç varırrrrr
-
once herkes bi kill 'em all dinlesin....sonra master of puppets dinlerse galiba sololardaki farklari anlarlar. Bence dave gitarist olarak daha iyi ancak bi gruba uyabilecek tipte degil....bizim eski lead gitaristimiz de boyle olmaya baslamisti....herkes onu ovdu ve az daha hangi sarkiyi calacagiz konusunda ona bagli kaliyoduk....neyse gitti de.... demek istedigim kirk'de iyi caliyor ve gruba daha iyi uyum sagliyor....bir anlamda kirk diyorum vallah...
-
Killinghand belki hakl1s1n ama ortada belli basl1 efsanelesmis kirk sololar1 ve kirkün alçak gönüllülüü var ama benim merak ettiim sey metallica dave ile devam etseydi o zaman kariyerleri nas1 olurdu???