-
bak dediğin olayı bilmiyorum... ama bir rust in peace albümü var ona irşey diyecek adam tanımıyorum umarım da karşıma çıkmaz.. o piskopa ritm leri ve soloları atarken bir insan aynı anda vokal yapabilmesi... başka bişe demiyorum. ben de ezelden beri mustaine hastalığı olduğundan kirk le kıyaslama bile yapmam ama bu kirk e kötü gitarist demem anlamına gelmez.. yine de bir numara mustaine dir :)
-
öyleyse .....
Alex Skolnnick.
-
öyleyse .....
bakalı çok zaman geçti.yanlış hatırlıyo olabilirim.anlatmak istediğim yapılan ankette kirk ün dave den daha tanınmış olduğu.ama derginin ne kadar tarafsız yayın yaptığını bilmiyorum.yazılanlara cevap olarak yazdım onları.
-
öyleyse .....
hepsi yalan ya ininmayın o dergilere kimseye inanmayın bana bile :))
-
satrinai'nin sözleri hatırlatırım..
-
kirk gitar çalamıyo?? bişi demiyorum artık......
-
siz müthis gitar çaliyosunuz herhalde...
-
Vallah kazanc durumlarina bakarsak Kirk cok daha iyi yerlere geldi, ama Dave ne yaziki METALLICA'da yapti ismiyle hayata kaliyor. Ama ikiside super gitarist, ama bana gore Kirk'in sololari, ritimleri, ve musik super. Kirk dinledimde icimdeki kanim kayniyor!
-
abi adam kirke gitar calamıyo dedi ya.. allah belanı versin yani ne diyim..
Dave metallicada kalsa bence hersey aynı olurdu hiçbisi degismezdi..
ikiside iyi gitarist ama ortada kesin olan bişi varsa kirkün sololarının mükemmeligi ve de asaletidir..
Ayrıca marcos cok iyi bir noktatya deginmis.. dave ününü metallicayla yaptı.. eger megadethi hiç bir ünü olmadan yapsa bence dave ile kirk kesinlikle tartısılmazdı...
-
Dave Mustaine
abi çok komik ya ama çok güzel inandiğın şeyi savunman güzel
bak kardeşim beni yanlış anlama adama karşi bayağı bi ilgin var burada ne söylersem söyleyeyim tabiki iplemiyeceksin oda normal yani bundan 2 3 sene sonra bu forumlar aklına gelince belki gülersin anlarsın beni ozaman artık yorum yapmayacağım saygılar