-
sıfat bakımından dave kirk'ü solda sıfır bırakır, ama ikisinin sololarını dinlediğinizde kirk'ün o muhteşem elastik soloları çok daha hoş gelir kulağa. bence paso aynı gamı inip çıkan solocular pek de iyi birşey yapmıyorlar. sonuçta gam yani ha yavaş yapmışsın, ha hızlı, zaten bunu abartacak birşey yok...
-
valla killingHand ben belki Mustaine'i senin kadar yakindan tanimiyorum ama duyduklarima göre yorum yaptim ben zaten...belkide asiri mütevazi oldugundan dolayi Metallica'da kalamadi... :) bilemem...
-
__killingHAND_ ölümüne desteğinim bilesin..
-
ikiside....
-
kirk mirk hikaye abi bence kim nederse desin illede deve illede deve
-
öyleyse .....
bu muhabbet 2 sene sürer ozaman ne yapalım olayı ankete dökelim bakınız döktüm bile isteyenler oylasın kim kazanırsa forumu kapatıp en iyi
KIRK VEYADA MUSTAINE DİR DİYE YAZALIM OK
daha mantıklı bence siz nedersiniz?
-
öyleyse .....
bu muhabbet 2 sene sürer ozaman ne yapalım olayı ankete dökelim bakınız döktüm bile isteyenler oylasın kim kazanırsa forumu kapatıp en iyi
KIRK VEYADA MUSTAINE DİR DİYE YAZALIM OK
daha mantıklı bence siz nedersiniz?
-
öyleyse .....
ya yazılanları okumadım ama büyük okuyucusu olan bir metal içerikli derginin yaptığı ankette dünyanın en iyi gitaristi 1. sırada iron maidenin gitaristi ikinci sırada james hattfiled ve kirk vardı.başka söze gerek yok sanırım.
-
öyleyse .....
o ankette yukarılara doğru çıkarsan çok söze gerek olduğunu anlarsın
-
öyleyse .....
bahsettiğiniz guitar world dergisinin sıralaması çok saçma. ayrıca birinci sırada tony iommi vardı. iron maiden değil. ritchie blackmore gibi birini 16. sıraya atan adam değildir. inanmayın güvenmeyin.